- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.661
İnşallah canım Allah ol derse olurYa inşallaj 1 kızım var 8 yaşında ondan önce 1 tane geçen senede 2 tane düşüğüm oldu kalbi durdu hep bu sefer baya tedbirli gitti doktorum inşllah güzel ilerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım Allah ol derse olurYa inşallaj 1 kızım var 8 yaşında ondan önce 1 tane geçen senede 2 tane düşüğüm oldu kalbi durdu hep bu sefer baya tedbirli gitti doktorum inşllah güzel ilerler
İnşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın canımAllah razı olsun gerçekten çok heyecanlı hayır mimea vardı eczane de onu aldım
Hadi rabbim güzel haberler almayı nasip etsingünaydın kızlar
günaydın ben dediğin gibi yaptım erken gebelik testi buldum mimea diye bi markaydı silik çıktı tekrar bende kan verdim küçük bir yerde yaşadığım için öğlen en geç 2 gibi çıkarmış sonuç
Bende heycanlandım haber ver bizedeHadi inşallah kan testi sonuçlarını bekliyorum, sonuç negatif gelse hadi olmadı nasip değilmiş dicem ama sonuç beklemek insanı heyecanlandırıyor ya olduysa diye kuruyor insan kafasında yorumun için teşekkür ederim
Bayada belirgin cıkmış hadi inşallah kandada çıkarBenim de adetime 1 hafta kaldı kasık sancılarım var ona uyandım 15 dk önce hemen erken gebelik testi yaptım sonuç bu, dün de hastaneye gitmiştim gitmişken kadın doktoruma da göründüm o da her ihtimale karşı idrar+kan tahlili istedi. Hani enfeksiyon varsa ona göre ilaç yazayım gibisinden bu ağrılar bi gelip bi gidiyor kandaki beta hcg sonucunu bekliyorum onu da sizlerle paylaşırım bakar mısınız bu teste 15 dk önce yaptım uyanınca ilk idrarla. Bu sancıların normal olduğunu düşünüyorum hele adetime 1 hafta kalmışken.
Ay vermez miyim yeter ki pozitif çıksınBende heycanlandım haber ver bizede
Aminn Allah razı olsunHadi rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
İnşallahhh Allah razı olsunBayada belirgin cıkmış hadi inşallah kandada çıkar
Amin inşaAllah Allah razı olsun canımın içiİnşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın canım
Canım gölge gözüküyor ama olmayınca da böyle çıkıyor çoğu testte bence 2 gün sonra tekrarla daha varmışKızlar selam ben bu sabah ilk idrarla test yaptım beklenen adete 5 gün var sanırım. Biliyorum erken ama insan dayanamıyor
4 damla damlattım bu sefer idrarımı üstünden 1 saat geçmiş hali bu. Yani 5 gün öncesinden yoksa da böyle çıkar dimi ümidimi kaybediyorum yavaş yavaş
Bir şeyler gözüküyor ama hadi hayırlısı bence akşama tekrarlayınDayanamadım yaptım. Çatlamanın 7. Günü
ROLL GEBELİK Testi. Bu zamana kadar bende hiç silik birşey çıkarmadı. Bilen var mı bu testi ?
Ay gördün dimi canım inan görmen bile beni mutlu etti kendi kendime kafayı yedim sanıyordum artık evet kuruma ya da kendi çizgisi de olabilir o yüzden sabırla bekleyeceğim ümitlenmedim bende nasip artıkCanım gölge gözüküyor ama olmayınca da böyle çıkıyor çoğu testte bence 2 gün sonra tekrarla daha varmış
Sizdede baya belirgin cıkmış hadi inşallah kandada pozitif çıkargünaydın kızlar
günaydın ben dediğin gibi yaptım erken gebelik testi buldum mimea diye bi markaydı silik çıktı tekrar bende kan verdim küçük bir yerde yaşadığım için öğlen en geç 2 gibi çıkarmış sonuç
BenceKızlar benim ovü günü bugün belirtilerimle anlıyordum ama testle onaylanmış oldu. 14. gün bugün
sizce nasıl?
2 günde bir değerlendirdim ama bu günden itibaren nasıl bir değerlendirme önerirsiniz ballar?
Eki Görüntüle 3522568
bence pik çatlama ve çatlama sonrası ne önemli günler canımKızlar benim ovü günü bugün belirtilerimle anlıyordum ama testle onaylanmış oldu. 14. gün bugün
sizce nasıl?
2 günde bir değerlendirdim ama bu günden itibaren nasıl bir değerlendirme önerirsiniz ballar?
Eki Görüntüle 3522568
Ay baya var yaDayanamadım yaptım. Çatlamanın 7. Günü
ROLL GEBELİK Testi. Bu zamana kadar bende hiç silik birşey çıkarmadı. Bilen var mı bu testi ?
Valla ben bu gölge görme konusunda iyim ama bariz gözüküyor inşallah test doğrudur sen bir şey yokmuş gibi bekle bence biraz çünkü ben böyle test çok gördüm kendimde deAy gördün dimi canım inan görmen bile beni mutlu etti kendi kendime kafayı yedim sanıyordum artık evet kuruma ya da kendi çizgisi de olabilir o yüzden sabırla bekleyeceğim ümitlenmedim bende nasip artık
Havuç incir avokado badem ceviz bunlar buradan okuyup öğrendiklerim sağlıkla biran önce büyüsün inşallahKizlar benim yumurta bugün 19mm. adetin 15.gunu bugün. kontrole gidip gelmekten yoruldumcuma yine gidecegim 20mm olunca iğne yapacaz iki günde 1 mm büyümüş.ne yapayım büyüsün bı çare söyleyin