Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Benim de adetime 1 hafta kaldı kasık sancılarım var ona uyandım 15 dk önce hemen erken gebelik testi yaptım sonuç bu, dün de hastaneye gitmiştim gitmişken kadın doktoruma da göründüm o da her ihtimale karşı idrar+kan tahlili istedi. Hani enfeksiyon varsa ona göre ilaç yazayım gibisinden bu ağrılar bi gelip bi gidiyor kandaki beta hcg sonucunu bekliyorum onu da sizlerle paylaşırım bakar mısınız bu teste 15 dk önce yaptım uyanınca ilk idrarla. Bu sancıların normal olduğunu düşünüyorum hele adetime 1 hafta kalmışken.
Bayada belirgin cıkmış hadi inşallah kandada çıkar 🙏🏻

Kızlar benim ovü günü bugün belirtilerimle anlıyordum ama testle onaylanmış oldu. 14. gün bugün
sizce nasıl?
2 günde bir değerlendirdim ama bu günden itibaren nasıl bir değerlendirme önerirsiniz ballar?
IMG_7570.jpeg

Kızlar selam ben bu sabah ilk idrarla test yaptım beklenen adete 5 gün var sanırım. Biliyorum erken ama insan dayanamıyor 😌
4 damla damlattım bu sefer idrarımı üstünden 1 saat geçmiş hali bu. Yani 5 gün öncesinden yoksa da böyle çıkar dimi ümidimi kaybediyorum yavaş yavaş🥲
Canım gölge gözüküyor ama olmayınca da böyle çıkıyor çoğu testte bence 2 gün sonra tekrarla daha varmış 😇

Canım gölge gözüküyor ama olmayınca da böyle çıkıyor çoğu testte bence 2 gün sonra tekrarla daha varmış 😇
Ay gördün dimi canım inan görmen bile beni mutlu etti kendi kendime kafayı yedim sanıyordum artık 😂 evet kuruma ya da kendi çizgisi de olabilir o yüzden sabırla bekleyeceğim ümitlenmedim bende nasip artık 😌

Kızlar benim ovü günü bugün belirtilerimle anlıyordum ama testle onaylanmış oldu. 14. gün bugün
sizce nasıl?
2 günde bir değerlendirdim ama bu günden itibaren nasıl bir değerlendirme önerirsiniz ballar?
Eki Görüntüle 3522568
Bence
sizce nasıl?
Eki Görüntüle 3522568
bence pik çatlama ve çatlama sonrası ne önemli günler canım

Kizlar benim yumurta bugün 19mm. adetin 15.gunu bugün. kontrole gidip gelmekten yoruldum🥲cuma yine gidecegim 20mm olunca iğne yapacaz iki günde 1 mm büyümüş.ne yapayım büyüsün bı çare söyleyin🥹

Ay gördün dimi canım inan görmen bile beni mutlu etti kendi kendime kafayı yedim sanıyordum artık 😂 evet kuruma ya da kendi çizgisi de olabilir o yüzden sabırla bekleyeceğim ümitlenmedim bende nasip artık 😌
Valla ben bu gölge görme konusunda iyim ama bariz gözüküyor 😇 inşallah test doğrudur sen bir şey yokmuş gibi bekle bence biraz çünkü ben böyle test çok gördüm kendimde de 🥲

Kizlar benim yumurta bugün 19mm. adetin 15.gunu bugün. kontrole gidip gelmekten yoruldum🥲cuma yine gidecegim 20mm olunca iğne yapacaz iki günde 1 mm büyümüş.ne yapayım büyüsün bı çare söyleyin🥹
Havuç incir avokado badem ceviz bunlar buradan okuyup öğrendiklerim🌸 sağlıkla biran önce büyüsün inşallah🙏🏻

X