Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Aslında var test ama dün kan verdim ya o daha güvenilir diye acele etmemeye çalışıyorum şuanlık. Ay başında 2 tane alıp atmıştım kenarıma🤭🤭😅😅

Dayanamadım yaptım. Çatlamanın 7. Günü
ROLL GEBELİK Testi. Bu zamana kadar bende hiç silik birşey çıkarmadı. Bilen var mı bu testi ?🥹

Eklentiler

• IMG_8954.jpeg
    IMG_8954.jpeg
    123,9 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_8951.jpeg
    IMG_8951.jpeg
    148,1 KB · Görüntüleme: 22
Benim de adetime 1 hafta kaldı kasık sancılarım var ona uyandım 15 dk önce hemen erken gebelik testi yaptım sonuç bu, dün de hastaneye gitmiştim gitmişken kadın doktoruma da göründüm o da her ihtimale karşı idrar+kan tahlili istedi. Hani enfeksiyon varsa ona göre ilaç yazayım gibisinden bu ağrılar bi gelip bi gidiyor kandaki beta hcg sonucunu bekliyorum onu da sizlerle paylaşırım bakar mısınız bu teste 15 dk önce yaptım uyanınca ilk idrarla. Bu sancıların normal olduğunu düşünüyorum hele adetime 1 hafta kalmışken.
Balımm artımed marka sanırım yalancı pozitif onun doğry sonuç olmadı için kırmızı koyu olmalı

Haklı olabilirsiniz kan sonucuma bakıp ona göre yorumlamak lazım ama bu sancılar normal mi adet sancısı çekiyorum bildiğiniz ve adetime 1 hafta kaldı 🥹🫠 yorumunuz için teşekkür ederim.
Balımm artımed marka sanırım yalancı pozitif onun doğry sonuç olmadı için kırmızı koyu olmalı

Benim de adetime 1 hafta kaldı kasık sancılarım var ona uyandım 15 dk önce hemen erken gebelik testi yaptım sonuç bu, dün de hastaneye gitmiştim gitmişken kadın doktoruma da göründüm o da her ihtimale karşı idrar+kan tahlili istedi. Hani enfeksiyon varsa ona göre ilaç yazayım gibisinden bu ağrılar bi gelip bi gidiyor kandaki beta hcg sonucunu bekliyorum onu da sizlerle paylaşırım bakar mısınız bu teste 15 dk önce yaptım uyanınca ilk idrarla. Bu sancıların normal olduğunu düşünüyorum hele adetime 1 hafta kalmışken.
bende gördümmmm
çıktı mı sonuç

Hahaha sürekli el artiriyoruz 😁 bakalim vazgecmezsem alcam 1500lük. Gerci zaten amigurumiye bir baslasam 2binlik puzzle bedel de. Bak sen başlamışsın ne guzel. Bende bakayim da ne yapacagima karar verip baslayayim bir an evvel. Biraz da başım ona ağrısın 😁 15 gündür basim agriyor saka gibi.
Başla bence hele ki kadife iple pofuduk pofuduk kendime bile tavşan yapasım geldi:))) bugün daha iyi msn canm

X