- 10 Haziran 2011
- 902
- 644
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.861
Evet kendime söz verdim sürekli test mest yapıp kendime eziyet etmeyeceğim akışına bırakacağım nasipte varsa birgün olurOlur tabiki ama olmama ihtimali deherzaman kafamızda olmalı. benm kmyasalım var . Doğru vakıt zaman değilse ne yaparsak yapalım olmaz. Olmayana çaremiz yok olanı da engelleyemeyiz. Er ya da geç öğreneceğiz olursa bu yüzden sakince bekle derim
En üste ki aksam yaptigim canım en alttaki de sabah yaptığımAkşam yap canm bakalım nasıl çıkacak ama bu üç dört günü değerlendir mutlaka
Benim 1 gün geçti sabah test yaptım buyduYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.Dilerim uğur getirir ve pozitif sonuçlarınızı paylaşırsınız bizimle. Bat tarihi geçmiş arkadaşlarımdan da durum güncellemesi bekliyorum. Hepinize bol şanslar
gulenperi4
@nisanurs98
@iremniss
@seake
@anyone1ri
@CinnamonQueen
@merveett
Pinar0757
@Candy7777
@Coocoo
Bi kaç gün daha geçsin.pik değilEki Görüntüle 3521360
Kızlar sizce pikmi bugün döngümün 15.günü yarını bekliyim mi degerlendirmek icin? Yada bugün mü degerlendiriyim.
Silik çıkmış başka test yaptinizmiBenim 1 gün geçti sabah test yaptım buydu
Hangi testt var bariz benceBenim 1 gün geçti sabah test yaptım buydu
İnnovita ise hatalı olabiliyor başka bir marka daha yapın benceBenim 1 gün geçti sabah test yaptım buydu
Bu marka yanlismi çıkartıyorİnnovita ise hatalı olabiliyor başka bir marka daha yapın bence
Beni Salı testim gelecek, gölgeli çıkmıştı 4 gün oldu test alamadım. Salı yapıp netleştiricem inşallah birlikte yapalımaslında bat a daha var ama ovitrelle 14. Gün olduğu için yapıcamm
Bir kaç kişide gebelik olmadığı halde 2. Çizgi çıktı. Ben şahsen kullanmadım ama uyarmak istedimBu marka yanlismi çıkartıyor
Ay güzel olur benim çok umudum yok ama olsunBeni Salı testim gelecek, gölgeli çıkmıştı 4 gün oldu test alamadım. Salı yapıp netleştiricem inşallah birlikte yapalım
Benimkide aynı markada buay onu deneyecegimbakalim.bende nasıl cikartcakBir kaç kişide gebelik olmadığı halde 2. Çizgi çıktı. Ben şahsen kullanmadım ama uyarmak istedim
Ben adette olamadım testte negatif çıktı büyük ihtimalle adetim gecikme de yinede yazıcam adet olursam da bu bi iki gün artık olurum heraldeYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.Dilerim uğur getirir ve pozitif sonuçlarınızı paylaşırsınız bizimle. Bat tarihi geçmiş arkadaşlarımdan da durum güncellemesi bekliyorum. Hepinize bol şanslar
gulenperi4
@nisanurs98
@iremniss
@seake
@anyone1ri
@CinnamonQueen
@merveett
Pinar0757
@Candy7777
@Coocoo
Benimde yok ama olsun. Test yapmayı seviyorumAy güzel olur benim çok umudum yok ama olsun
Çok slik çok hayalet.henüz adet olmadım üstelik.test innovita.ama kuruyunca o hayalet Çizgi gitti ekleyeyim resminiHangi testt var bariz bence
Ben de hahahBenimde yok ama olsun. Test yapmayı seviyorum
Bize de haber ver merak ettimBenimkide aynı markada buay onu deneyecegimbakalim.bende nasıl cikartcak
AminnnnBen de hahahAllah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Daha çok. Var cnm ovülasyon yapıyorum daha pik gördüm catlamayı bekliyorumBize de haber ver merak ettim
Çok ilginç gerçekten sen görebiliyor musunÇok slik çok hayalet.henüz adet olmadım üstelik.test innovita.ama kuruyunca o hayalet Çizgi gitti ekleyeyim resmini