Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Yemekten sonra yaptim testi biraz o yuzden silikte cikmis olabilir. normalde reglim duzenli bugunlerde yumurtlamam gerek yumurtlama akintimda oldu bugun bu yapayim dedim testi. Ben yinede degerlendireyim
Tabi tabi değerlendir mutlaka zaten bu testlerin %100 güvenilirliği yok. Akıntı olunca hemen çatlama olmuyor bu arada 2-3 güne ancak çatlıyor normal şartlarda tabi

Ewet canım haklısın ilaçtan kaynaklıda hormonal tepkiler weriyoruz bilmiyorum bu ayda hiç geçmedi
Bekleyince geçmiyor kızımdan sonra ilk defa deniyorum içimden dedim bunca zaman hiç umursamamışım şu on gün geçmek bilmiyor
Göğüslerim sızlayıp geçiyor kasık ağrımda yoklayıp geçiyor acaba belirti mi yoksa psikolojik mi? Muamma

Son adet tarihim 25kasim Beklenen adet tarihim 20aralik benide listeye eklermisiniz

Ben de kızımdan sonra 5.5 yıl korundum.ne zaman korunmayı bıraktım luteal faz gecmek bilmedi. 5 5 yıl yasamadıgım ne varsa yaşadım. Hala bebişi bekliyorum 6 aydır

Ben de kızımdan sonra 5.5 yıl korundum.ne zaman korunmayı bıraktım luteal faz gecmek bilmedi. 5 5 yıl yasamadıgım ne varsa yaşadım. Hala bebişi bekliyorum 6 aydır
Benimde bi yanım olmaz diyor bi yanım hala bekliyor ilk aydan olur mu bilmiyorum Allah büyüktür sadece sabretmesi biraz zor oluyor

Benimde bi yanım olmaz diyor bi yanım hala bekliyor ilk aydan olur mu bilmiyorum Allah büyüktür sadece sabretmesi biraz zor oluyor
Olur tabiki ama olmama ihtimali deherzaman kafamızda olmalı. benm kmyasalım var . Doğru vakıt zaman değilse ne yaparsak yapalım olmaz. Olmayana çaremiz yok olanı da engelleyemeyiz. Er ya da geç öğreneceğiz olursa bu yüzden sakince bekle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…