- 15 Mayıs 2022
- 705
- 770
- 30
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.281
Ben özele gittim canım istanbuldaysan kurtköyde Saynur hanım var çok tatlı dilli biri ilk defa gittim ama enerjim çok uydu çok olumlu bir kadınne güzel caanım doktorun iyisine de gelmek önemli bende cumartesi gidecem dua ediyorum inşallah doktor ilgilenir diye :)
canım benim 8 aralık akıntı oldu 7/8/9/11 aralık değerlendirdim 10 aralıkta valla uyudum çok güzel hahahhaha bişey olmaz herhalde bir gündenCanımcım biz bu ay korunmayı bırakıyoruz ben rutin kontrole gittim tam ovulasyona denk geldi doktor bakıp 15 mm yumurtan var 2-3 güne çatlar dedi. Günde 1-2 mm büyürmüş yumurta ortalama 17 mm ken çatlar dedi. Çok çok ilgilendi hatta ilişki olması gereken zamanları söyledi. Benim 26-28 gün arasında sürüyor döngüm. 10-12-14-16. günler ilişki olsun dedi, her gün de olabilir ama şart değil gün aşırı olması yeterli dedi. Daha önce bir takip vs yaptırmadım o yüzden o süreçleri bilmiyorum.
mesindeyim canım bende özele gittim özeldeki doktor ilgilenmedi hiç görsen tavırlarını dinlemedi bile beni kan alalım dedi git dedi sonucu bile gösteremedim çok sinirlendim bende şimdi başka özelde bi doktora randevu aldımBen özele gittim canım istanbuldaysan kurtköyde Saynur hanım var çok tatlı dilli biri ilk defa gittim ama enerjim çok uydu çok olumlu bir kadın
Kuzucumm sperm rahimde 5 güne kadar yaşayabliyor zaten olacağı varsa tek ilişkiyle bile oluyor hiç canını sıkma bence olmuştur inşallahcanım benim 8 aralık akıntı oldu 7/8/9/11 aralık değerlendirdim 10 aralıkta valla uyudum çok güzel hahahhaha bişey olmaz herhalde bir günden
Ayy şaka gibii yaaa canım google dan hemen kötü yorum yap ben öyle yapıyorumm insanlar ne umutlarla gidiyor hem sinirini bozuyor hemde parasını alıyor yok öylee sinirlendim şimdiiimesindeyim canım bende özele gittim özeldeki doktor ilgilenmedi hiç görsen tavırlarını dinlemedi bile beni kan alalım dedi git dedi sonucu bile gösteremedim çok sinirlendim bende şimdi başka özelde bi doktora randevu aldım
amin amin aminbende çok umutluyum bu aydann hepimizin gönlüne göre olsun
ben ilk gebeliğimde adetin 20. günü yumurtladımaynen canım benim olduysa eğer geç döllenme olacak zaten reglim geçti benim hala olmadım ama daha testte negatif
Canım merhaba ben de mersindeyim. Şehir hastanesinde Tuna Ayası çok övüyorlar. Ben de özele gittim ve paramla rezil oldum resmen. Randevu bulabilirsem şehire gidecemmesindeyim canım bende özele gittim özeldeki doktor ilgilenmedi hiç görsen tavırlarını dinlemedi bile beni kan alalım dedi git dedi sonucu bile gösteremedim çok sinirlendim bende şimdi başka özelde bi doktora randevu aldım
Merhaba ne yaptınız test felan verdiniz miGünaydın kızlar sabah test yaptım 3 4 dk bekledim birşey yoktu geri uyudum kalktığımda da böle gördüm çatlatma iğnesini vurdugum günü saymıyorum 12. Gün bugün çizgi iğnenin etkisimidir sizce
hoş geldin tekrar umarım umarım canımcım ben de ovü testlerine başladım heyecanlıyımKızlar neler yapıyorsunuzbenim regl bitti sahalara dönüş yaptım doktor kontrolüm vardı geçen hafta. Sol yumurtalığımın az çalıştığını, tembellik olduğunu öğrendim. İnşallah bu ay sağdan yumurtlarım
Hoş buldum canımhoş geldin tekrar umarım umarım canımcım ben de ovü testlerine başladım heyecanlıyımbu ay için ilk defa tam anlamıyla denemiş olacağım geçen ay karambole ve bilgisizliğime denk gelmişti bakalım bu ay hepimize uğur getirsin ve 2025 bebişlerimizin yılı olsun eğer yakalayabilirsem yeni yıl hediyem olacak
çok iyi bir tarihe denk geliyorHoş buldum canımbatlarımız yakınmış. İnşallah bu ay hepimizin göbüşleri bebiş dolar ben ovü denemiyorum yine belki olmazsa ilerleyen aylarda denerim. Bu ay olursa bana da doğum günü hediyesi olacak 6 ocak doğum günüm 5 ocak bat
Evet, o yüzden psikolog randevusu aldım yarın için. Bu süreci daha rahat ve keyifle geçirmek istiyorum.çok iyi bir tarihe denk geliyorinşallah olur bence tamamen stresten kaynaklanıyor bir rahatlasak hormanlar da gerilmekten kurtulacak