-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #1.961
Merhaba, sabah tekrar test yaptınız mı merak ettim.5 6 gibiydi hemen attım
saat önemli değil demişti bir doktor olur bence canımKızlar şimdi 27 kasım- 1 Kasım arası regli dönemim.
Ben biter bitmez ovu testlerine başladım.
4-6-8-9-10 günlerini değerlendirdim.
Pik9 unda oldu ,10.nunda da pikti şimdi döngünün 15.i günü çatlamış tabi ne zaman çarladıpını bilmiyorum.
Ben 8-9-10 günlerini değerlendirdim . Eşim bugün geç gelebilir göreve gitti gece de değerlendirsem faydası olur mu ? Yada değerlendirmesem de olur mu ayyyy heyecanlandım
Canım kaç günün var regle ?kızlar kaşıntı gebelik belirtisi olabilir mi of her şey aklıma geliyot hahaha valla her yerim kaşınıyo göbeğim yüzüm kollarım psikolojım bozuldu :))
çok heyecan yaptımsaat önemli değil demişti bir doktor olur bence canım
bugün olmam lazım canım regl günü bugün gösteriyor takvimCanım kaç günün var regle ?
çok heyecan yaptımUmarım ki eşim erken gelir bebeğimi de uyutur değerlendirebilirim.
Ne zaman yumurtladın takip etmişmiydin canım. Bugunde bekle kendini strese sokmadan kan ver bence.ben uygulamalara da inanmıyorum artık.bugün olmam lazım canım regl günü bugün gösteriyor takvim
ayyyy bebeğin mi var inşallah canım merak etme saat çok önemli değil benceCanım kaç günün var regle ?
çok heyecan yaptımUmarım ki eşim erken gelir bebeğimi de uyutur değerlendirebilirim.
Ekledim cnm
Ne kadarBen özelde direkt kendim istedim canım. 6 aylık femara ve ovitrelle geçmişim var. Hastane değiştirdim ve hemen aşılama istedim o da tamam dedi iğne oluyorum şuan hala cuma günü kontrolüm var. Yumurtam belirli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi yapıp 36 saat sonra eşimden aldıkları sperm i enjektörle rahmin içine bırakıyorlar kolay bir işlemmiş
canım ben ovu testi yapıyordum ama bişey farkettim o testsler yanlış üç farklı marka ile test yaptım bikaç gündür üçüde farklı sonuç verdi o yüzden yumurtlama tarihimden emin olamıyorum gecen ay korunmayı bıraktık 20 gün geç regl oldum ben yeni beklenen reglden sonra yumurtladım bence bu ay da geç yumurtladım test yaptım dün negatifti gebelilkNe zaman yumurtladın takip etmişmiydin canım. Bugunde bekle kendini strese sokmadan kan ver bence.ben uygulamalara da inanmıyorum artık.
2 yaşında bebeğim var tatlım . Biz sürekli uzakta olduğumuz için aileden bebeğim de kimseyle zaman geçiremiyor bizden başka . Bizde bir yere kadar yetiyoruz * o yüzden tekrar bebek düşüncesine girdik birde yaşımız da ilerledi artık çok geçmeden olsun istedik.ayyyy bebeğin mi var inşallah canım merak etme saat çok önemli değil bence
Geç yumurtladıysan geç döllenme olmuş olabilir canım bunu da hesaba katmalısın. 1-2 gün daha bekle bakalım. Biliyorum çok zor birşey sürekli kafada dönen sorular, belirti hissetmeler inanki 3 aydır deniyoruz sürekli yanılıyorum. Hele o lanet olasıca testler beni çok üzdü. Yapmayacağım gebelik testi yaparsam da en iyisini alacağım.canım ben ovu testi yapıyordum ama bişey farkettim o testsler yanlış üç farklı marka ile test yaptım bikaç gündür üçüde farklı sonuç verdi o yüzden yumurtlama tarihimden emin olamıyorum gecen ay korunmayı bıraktık 20 gün geç regl oldum ben yeni beklenen reglden sonra yumurtladım bence bu ay da geç yumurtladım test yaptım dün negatifti gebelilk
Prodoctorda çıkmıyor kargoda var başka test onu bekliyorum weya bugün eczaneye inip predictormu alsamkiMerhaba, sabah tekrar test yaptınız mı merak ettim.
inşallah gönlünüzce olur2 yaşında bebeğim var tatlım . Biz sürekli uzakta olduğumuz için aileden bebeğim de kimseyle zaman geçiremiyor bizden başka . Bizde bir yere kadar yetiyoruz * o yüzden tekrar bebek düşüncesine girdik birde yaşımız da ilerledi artık çok geçmeden olsun istedik.
Merhaba hoşgeldin canım. Öyle düşünme umutsuzluğa kapılma. Çünkü biz ne yaparsak yapalım tamamen kader ile alakalı bir durum. İstemeye devam et neden olmuyor demeÇok teşekkür ederim bilgi için ben daha önce doktora sorduğumda senin ihtiyacın yok demişti ama 3 sene oldu asla gebelik oluşmuyor ve eşimde de bende de hiç bi sorun yok çok garip gerçekten
aynen canım ovu testleride her zaman doğru değil bence cumartesi doktor randevum var zaten varsa orda çıkar yoksada doktor bir yol gösterir diye düşünüyorumGeç yumurtladıysan geç döllenme olmuş olabilir canım bunu da hesaba katmalısın. 1-2 gün daha bekle bakalım. Biliyorum çok zor birşey sürekli kafada dönen sorular, belirti hissetmeler inanki 3 aydır deniyoruz sürekli yanılıyorum. Hele o lanet olasıca testler beni çok üzdü. Yapmayacağım gebelik testi yaparsam da en iyisini alacağım.
Canm degerlendrmesen de olur stres yapma cunku sen ilişki yapmışsın saatler sonra catlamıs aynı gün demek buKızlar şimdi 27 kasım- 1 Kasım arası regli dönemim.
Ben biter bitmez ovu testlerine başladım.
4-6-8-9-10 günlerini değerlendirdim.
Pik9 unda oldu ,10.nunda da pikti şimdi döngünün 15.i günü çatlamış tabi ne zaman çarladıpını bilmiyorum.
Ben 8-9-10 günlerini değerlendirdim . Eşim bugün geç gelebilir göreve gitti gece de değerlendirsem faydası olur mu ? Yada değerlendirmesem de olur mu ayyyy heyecanlandım
Neye inanacağımızı şaşırdık artık.aynen canım ovu testleride her zaman doğru değil bence cumartesi doktor randevum var zaten varsa orda çıkar yoksada doktor bir yol gösterir diye düşünüyorum
Artık ben yarından itibaren 14 gün saymaya başlayayım değil mi :)Canm degerlendrmesen de olur stres yapma cunku sen ilişki yapmışsın saatler sonra catlamıs aynı gün demek bu
Günaydın benim dün üç gün önceden geldi regl inşallah hayırlısıyla sizin gelmez vardırgünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor benim bat bugün beklemedeyim