çok üzgünüm arkadaşlar bugun dr gııtım35+^3 gunlugum ama bebişim çok kucukmus.2200gr dedı dr dogumu en azından ıkı hafta ertelemmemız lazım dedı cunku bbebekhıc degılse 2500 kılo olmalıymıs.çok canım sıkılı dıger cocuklarımın kılolar cok ıyıydı bu nıye cok kucuk kaldı anlamadım .uf artık sancılarımda basladı ufa ufak ınsallah ıkı hafta daha durur
canımcım üzülme bidahaki kontrole kadar meyveni ,sütünü,sebzeni balığını eksik etme mutlaka kğ alcaktır meleğin.çok üzgünüm arkadaşlar bugun dr gııtım35+^3 gunlugum ama bebişim çok kucukmus.2200gr dedı dr dogumu en azından ıkı hafta ertelemmemız lazım dedı cunku bbebekhıc degılse 2500 kılo olmalıymıs.çok canım sıkılı dıger cocuklarımın kılolar cok ıyıydı bu nıye cok kucuk kaldı anlamadım .uf artık sancılarımda basladı ufa ufak ınsallah ıkı hafta daha durur
çok üzgünüm arkadaşlar bugun dr gııtım35+^3 gunlugum ama bebişim çok kucukmus.2200gr dedı dr dogumu en azından ıkı hafta ertelemmemız lazım dedı cunku bbebekhıc degılse 2500 kılo olmalıymıs.çok canım sıkılı dıger cocuklarımın kılolar cok ıyıydı bu nıye cok kucuk kaldı anlamadım .uf artık sancılarımda basladı ufa ufak ınsallah ıkı hafta daha durur
arkadaslar cok tsekkur ederım .ılgılendıgınız ıcın dıger ıkı kızım cok kılolu dogmuslardı şimdi bu az olunca sankı kendımı suclu gıbı hıssetım oburlerıne ıyı baktımda buna bakamadım gıbı gelıyo ınsallah kızım bu hafta cok kılo alır sag slım kucamaalırım ınsallah dua edın allah hepımızın evlatlarını bagıslasın
artık her hafta kontroller,süper bişey:)
az önce doktorumdan geldim.
benim tontiş kızım 2850 gr olmuş.
boyu da 48 cm.
hala doğum pozisyonunda çok şükür
büyük ihtimalle normal doğum olucak dedi doktor.
Allahım hayırlısını versin inş hepimize..
sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi...
boyu da 48 cm.
boyu da 48 cm.
boyu da 48 cm.
boyu da 48 cm.
bhk sen ne yiyip içion kardeş bu kızı bööle şişirion bi ben beceremedim herhalde soluna yat dediler kan akışı iyi olurmus inan sol yanım çürüdü valla sütüm peynirim hiç eksik olmaz vitaminim vs ama benim oğlan daha 2 kiloyu geçen hafta yeni buldu varsa bi formülü atıver bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?