pericim aralık annelerinden ilk doğan erkek seninki olcak galibaa :) hadi hayırlısı olsun inş a.s.
şimdi dr geldım 214 gr almış bu hafta ve 2414 gr olmus dr bebek cok saglık dedı sadece bıraz mıyon bır bebek dedı haftayada serklajımı acıcak artık beklıyoruz prensesımızı
slm bende 35+2 deyim bende bugun kontrole gıttım benimde bebegim biraz mınyonmus. 2300 dedi boyu 45cm miş. ama bana dedi ki boyle zayıf olursa normal dogum zor. sana oole bısey dedıler mı merak ettım. ben sezeryan ıstmıyorum cunkuacaba kolaya kacmak mı ıstedı acaba fisfisfis
Zayıf olursa normal doğum daha kolay olmaz mı? Ben kilolu bebekte ve daha başka durumlarda ( Kordon dolanması v.s.) sezeryan yapıyolar sanıyodum :uhm:
aynen valla. ben de oyle sanıyorum ama bu doktorlara bısey oldu.hemen sezeryan dıolar. hıc bı problem yokken ne gerek var. kesıp bıcmeye anlamadım kı.
31 cı haftamızda kılomuz 1721 q
selam arkadaşlar iyisiniz umarım bugun kontrolüm vardı benim ecrin kuşum 2700gr olmuş normal dogum görünüyor dedi fakat epidural yapmıyorum ben dedi yaaa var mı böyle bişey meğersem benim doktor epidurale karşıymış yaa napacam bilmem kafam karıştı iyice..normal epiduralde ıkınmıyorlar devreye vakum giriyo dedi benim tez konum zaten ben yapmıyorum dedi kızlar..kestane kebap acele cevap..
Bence epidural olmaması çok da kötü değil. Çünkü ben biraz geri kafalıyım galiba ama hala bana pek güvenilir gelmiyor. Yani allah korusun bel kemiğinden iğne olmak çok riskli. Evet normal doğum çok kolay değil ama sonunda geçip gidiyo. Hem yıllar geçtikçe o yaşadığın sancıları bile gülümseyerek hatırlıyorsun. Ben 2. doğumu da normal ve epiduralsiz yapacağım. Hem şöyle düşün annelerimiz bizleri doğururken hiçbiri yokmuş. Hatta biz sancılarımızı rahat rahat hastane odasında çekiyoruz. Annelerimiz bir sürü hamilenin bağırış çağırışları arasında sancı odalarında çekmişler. Çok kafana takma bence. Gözünde büyüttüğün kadar zor değil inan :1rolleyes:
36+2 2700 olmuş benim oğluşum 34 haftalıkken 2,050 gr diye çok üzülmüştüm ama baya toplamış kilosunu boyunu ölçmüyorlar sadece haftasını veriyormu diye baş ve bacak boyunu ölçüyorlar hep ama dikkatimi çeken bir durum oldu benim oğlum 2 hafta geriden geliyordu normalde bu haftada ultrasonda 36 hafta yazıcağına 34 hafta yazıyor doktora sordum neden böyle diye önemli değil dedi ama yinede kafam çok karıştı son haftalarda olurmuş böyle şeyler sizede oldumu hiç böyle birşey
her hafta kontrol olayını sevdim baya..hihoyyyt
36+6 dayım. 3100gr olmuş minik kelebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?