Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kelebeğim maşallah kızına.. bu aralık kızları maşallah pek bi tombikcene olacaklar desene.. Allah nazarlardan korusun bebişini ve tüm bebeklerimizi..
Bhk,Asiivemavii,Kelebeğim maşallah kızlar tontişlerinizeTontişlikte Kelebeğim,Bhk'yı geçti.Hadi bakalım hangi bebek daha tontik doğacak.
kaydirigubbakcemile3evet öle olmuş ..
ben iddaalı değilim zaten .naniknanik
maşallah bütün yavrularımıza..
sağlıklı sapasağlam doğsun da inş kuzucuklarımız,en önemlisi o..
zaten iddalıda olmamak gerekir her bebek kendine özeldir önemli olan sağlıklı doğmasıdır hem ultrason ölçülerininde yanılma payları vardırbelki benim kızımda söylenen ağırlıkta doğmayabilir.rabbim tüm bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin sağlıkla huzur ve mutlulukla...a.s.
bakalım salı günü kontrolüm var ne diyecekler
kilosu değilde ciğer gelişimi daha çok ilgilendiriyor beni
büyüsün benim kuzum biraz daha ciğerleri de gelişsin sorun olmasın inşallah
içini ferah tut canım umarım hiç bir sorun yaşamayacaksın bebeğinde sende kaydirigubbakcemile3
ben de yarın kontrole gitmeyi düşünüyorum 37.haftam bitiyor bugun bakalım kuşum ne kadar oldu en son 2700 gr dı..herşeyin hayırlısı sağlıklı dogsunlar da hiç önemli değil..şu dogum olayından da korkuyorum ne bebeğe ne de kendimize bişi olmadan kurtulalım inşallah..
offffff offfffff kızlar bizim m efe 35+0 da 3100 olmuş boyu 49 cm doktor böyle giderse sezaryan olur dedi çok üzülüyorum inş normal doğumla sağlıklı bibebek dünyaya getiririm