• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aralık bebeklerinin boy ve kiloları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
bugün ultrasonda kızımı son görüşüm oldu birbirimizle olan misafirliğimizin sonlarına yaklaşıyoruz ve tanışma günümüz çok yakın benim minik kelebeğimde 38+ 1 de 3.700 gr olmuş maşallah suphanallah sizde deyin teyzelerihepimiz sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi...

kelebeğim maşallah kızına.. bu aralık kızları maşallah pek bi tombikcene olacaklar desene.. Allah nazarlardan korusun bebişini ve tüm bebeklerimizi..

Bhk,Asiivemavii,Kelebeğim maşallah kızlar tontişlerinize:nazar::nazar::nazar:Tontişlikte Kelebeğim,Bhk'yı geçti.Hadi bakalım hangi bebek daha tontik doğacak.

Bhk,Asiivemavii,Kelebeğim maşallah kızlar tontişlerinize:nazar::nazar::nazar:Tontişlikte Kelebeğim,Bhk'yı geçti.Hadi bakalım hangi bebek daha tontik doğacak.

kaydirigubbakcemile3evet öle olmuş ..
ben iddaalı değilim zaten .naniknanik
maşallah bütün yavrularımıza..
sağlıklı sapasağlam doğsun da inş kuzucuklarımız,en önemlisi o..

kaydirigubbakcemile3evet öle olmuş ..
ben iddaalı değilim zaten .naniknanik
maşallah bütün yavrularımıza..
sağlıklı sapasağlam doğsun da inş kuzucuklarımız,en önemlisi o..

zaten iddalıda olmamak gerekir her bebek kendine özeldir önemli olan sağlıklı doğmasıdır hem ultrason ölçülerininde yanılma payları vardırbelki benim kızımda söylenen ağırlıkta doğmayabilir.rabbim tüm bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin sağlıkla huzur ve mutlulukla...a.s.

zaten iddalıda olmamak gerekir her bebek kendine özeldir önemli olan sağlıklı doğmasıdır hem ultrason ölçülerininde yanılma payları vardırbelki benim kızımda söylenen ağırlıkta doğmayabilir.rabbim tüm bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin sağlıkla huzur ve mutlulukla...a.s.

dediğin gibi ultrasonda yanıma payı zaten her zman var.
dediğim gibi en son kontrolde senin bebek bu gördüğümüzden kilolu gelirse şaşırma,bana iri bir bebekmiş gibi geliyor dedi.
beni göbek cok iri galiba ondan öyle hissediyorkaydirigubbakcemile2

bakalım salı günü kontrolüm var ne diyecekler
kilosu değilde ciğer gelişimi daha çok ilgilendiriyor beni
büyüsün benim kuzum biraz daha ciğerleri de gelişsin sorun olmasın inşallah

bhk cım benim göbüşte fazlasıyla iri zaten artık önümden geçtim ayaklarımı bile göremiyorum eğilmeden biran önce doğum günüm gelsede doğum yapsam diyorum zaten çarşamba günü doğacak inş. dahada kilo almaz artık diyorum hem benim 3. cocugum ve diğerleride 3800 3700 doğmuşlardı buda onlarla aynı ağırlıkta olur muhtemelen hem önemli olan sağlıklı akıllı olmaları boyun posun endamın pekbir önemi yok bencede...

bakalım salı günü kontrolüm var ne diyecekler
kilosu değilde ciğer gelişimi daha çok ilgilendiriyor beni
büyüsün benim kuzum biraz daha ciğerleri de gelişsin sorun olmasın inşallah

içini ferah tut canım umarım hiç bir sorun yaşamayacaksın bebeğinde sende kaydirigubbakcemile3

içini ferah tut canım umarım hiç bir sorun yaşamayacaksın bebeğinde sende kaydirigubbakcemile3

inşallah canım pazartesi 37 oluyor
salı günü inşallah herşey yolunda derlerse rahatlayacağım bende
bakalım bizim oğlan ondan sonra istediği zaman gelsin:emir_bebek:

offffff offfffff kızlar bizim m efe 35+0 da 3100 olmuş boyu 49 cm doktor böyle giderse sezaryan olur dedi çok üzülüyorum inş normal doğumla sağlıklı bibebek dünyaya getiririm

çelikcim maşallah oğluşuna, herşeyin hayırlısı hem bak ne güzel sağlıklı bi beek ki almış gitmiş maşallah.

kızlar maşallah bebişlerinize ama ben oğluma hamişken dr 3850 dedi ameliyata girmeden bi doğurdum 3500 yanılma payı olabiliyo

ya ballım ben doktora normal istediğimi söyledim oda konuşuruz sonra ama normal deyip sancı dan sonra sezaryan isteyen çok gördüm dedi ben de bu riske rağmen normali denemekte ısrarcı olucam baktım olmuyo son çare sezaryan olurum çünkü dediğin gibi yanılma payı var

benim oğluş da büyük görünüyor ultrasonda, doktorum yanılma payından bahsetti,
geçen hafta ilk alt muayenemi yaptı, hala acaip rahat davranıyor normal doğum konusunda:)
dilerim onun yaklaşımı kadar rahat olur doğumum da
yani hepimizinki:)

ben de yarın kontrole gitmeyi düşünüyorum 37.haftam bitiyor bugun bakalım kuşum ne kadar oldu en son 2700 gr dı..herşeyin hayırlısı sağlıklı dogsunlar da hiç önemli değil..şu dogum olayından da korkuyorum ne bebeğe ne de kendimize bişi olmadan kurtulalım inşallah..

ben de yarın kontrole gitmeyi düşünüyorum 37.haftam bitiyor bugun bakalım kuşum ne kadar oldu en son 2700 gr dı..herşeyin hayırlısı sağlıklı dogsunlar da hiç önemli değil..şu dogum olayından da korkuyorum ne bebeğe ne de kendimize bişi olmadan kurtulalım inşallah..

serpillacım yarına güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

offffff offfffff kızlar bizim m efe 35+0 da 3100 olmuş boyu 49 cm doktor böyle giderse sezaryan olur dedi çok üzülüyorum inş normal doğumla sağlıklı bibebek dünyaya getiririm

Maşallah oğluna Çelik'cim.Boyu da uzun.Kilosu boyuna göre normal.Zaten doktor da sağlıklı olduğunu söylemiş.Sen kendini normal doğurmaya şartlandırma bence.Doktorun kararına uyman en mantıklısı olur.Bebeğinin sağlıklı doğması için hangi doğum şekli daha iyi olacaksa öyle olsun..

Back