Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aralık bebeklerinin boy ve kiloları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

yok ya öle deme, cok kilolu değil ama maşallahı var sadece..
hayırlısı olsun inş..
hem seninki de geride değilse asla dert etme,hem var ya sağlıklı olduktan sonra minyon olan bebekleri ben daha cok severim kaydirigubbakcemile3

benim kızım anası gibi minyon olcak.dr.öyle dedikaydirigubbakcemile3normal doğurursam inş.cırt diye çıkar inş.-tatlicadiarzu-

her hafta kontrol olayını sevdim baya..hihoyyyt
36+6 dayım. 3100gr olmuş minik kelebeğim

maşallah bizim birgül kızımıza. ne kadar güzel kilo almış bin kere maşallah.
annesi ne kadar güzel bakmışsın sen öyle kızına. öpüyorum seni Şeniz

cumartesii kontrolüm var
çok heyecanlıyım bebeğim inşallah iyidir
kilosunu iyi almıştır inşallah

benimde kontrolum ctesi bizde seninle aynıyız adamel bakalım hangimiz önce zıplatcaka ama daha dursunlar sakın daha çok var :) benim bebeğimde nolur güzel kilo almıs olsun

edoşcuğum dr.iyi dedi haftasına göre.kağan kocatepenin sitesini devamlı takipçisiyim canım.seninkide iyidir inş.dimi

İyidir herhalde canım.Hareketli maşallah da endeişelendirmiyor beni.Ay sonunu bekliyoruz kilosunu öğrenelim diye.

BHK maşallah canım bebişineAz kaldı senin doğuma da.Bakalım kaç kilo doğacak.

maşallah bizim birgül kızımıza. ne kadar güzel kilo almış bin kere maşallah.
annesi ne kadar güzel bakmışsın sen öyle kızına. öpüyorum seni Şeniz

birgül kim:mymeka:

ele verme benim kimliği şimdi durduk yere:dilcikar:laelaelaelaelaenaniknanik

İyidir herhalde canım.Hareketli maşallah da endeişelendirmiyor beni.Ay sonunu bekliyoruz kilosunu öğrenelim diye.

BHK maşallah canım bebişineAz kaldı senin doğuma da.Bakalım kaç kilo doğacak.

ben en fazla 3900 gr gibi bişey tahmin ediyorum.
o da son haftaya kadar beklerse tabi..
şu vajinal muayeneden önce mi doğsa acaba diye geçirmioyor değilim aklımdankaydirigubbakcemile3

günaydın
benimde son kontrolümde dr iki hafta önde gidiyor gelişimi çok iyi ama böyle deam ederse normal dğumu unut dedi
iyice korktum sezeryan istemiyorum çünkü

benim oğlusumda bugun 2400 grdı drumuz beğendi ne fazla ne eksik dedi şükür

bebiş bugün 3.115 gr olmuş
maşallah benim oğluşuma
erken gelmezse inşallah kilosu iyi olacak herhalde

bende bugün dr gittim
kızım 35+4 günlük 2800 boyuda 47.5cm
suyum fazla çıktı dr şekerden şüphelendi 10 gün sonra nst için çağırdı hergün aç ve tok olmak üzere 2 kere şekerim ölçülecek evde ölçecem

canım geçmiş olsun ben de en çok bundan şüpheleniyorum kendim için tatlıyı çok yedim bi ara aşerdiğim için glikoz testini de yaptıramamıştım ama doktorum hiçbişiden şüphelenmedi bu zamana kadar..suyu fazla olunca şeker ihtimali mi oluyormuş..

canım bendede şeker olduğu için suyum biraz fazla ama doktorum sorun etmiyor artık, çocukta irileşme olmadığı için zannedersem, ben günde 4 kez insülin olup, 3 kez yemeklerden iki saat sonra şekerimi ölçüyorum, ama içini ferah tut bu saatten sonra bebeğe de sana da pek bir etkisi olmaz bence, ama şeker çıkarsa dikkat et çünkü gebelik şekeri olanların büyük kısmının ileriki yıllarda şeker hastası olma ihtimali var çünkü

Kızım 36+2 hafta yaşında,kilosu 2700gr teyzeleri
Boyunu hatırlayamıyorum ama doktorumuz başından beri uzun boylu olacağını söylüyor:CüvCüv:

dün 3300gr dedi doktorumuz.
ama "seninki kesin göründüğünden yani ultrasonda cıkandan iri bir bebek olacak,bak şaşırma sonra" dedi.
benim göbeğin maşallahı var,ondan mı öyle dedi acaba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…