Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

ben ilkini pembe mavide lale hanıma yaptırmıştım..orasının da ilgi alakası vs.güzeldi ,ama olumsuz sonuç aldığım için ben psikolojik olarak tercih etmek istemedim.

sizin de hayırlısı olsun..siz nerede yaptırdınz ?
Ben jinemede yaptırdım bende memnunum bakalım sonuç ne olcak

Kızlar yumurtalardan haber geldi 6 yumurta nin 4 u döllenmiş ama 1 için kesin konuşamıyoruz yarın belli olacak dedi ve 3 ünün kalitesini de yarın daha net söyleriz dedi yarın sabah 9 da tüp bebek merkezinde olacağız ne yalan söyleyeyim tedavi aşamasında hiç gergin olmadığım kadar gerginim eşimin iş yerinden de sıkıntı çıkarıyorlar annem de babaannem rahatsızlandıgi için gelmesini erteledik kendimi çaresiz hissediyorum 🙇‍♀️
Kızlar çıktım transfer den oda da dinleniyorum şuan 2 adet embriyo transferi yapıldı 2 si donduruldu🤗 dua edin sımsıkı tutunurlar inşallah 🤲
Hayirli olsun insallah sIkI sIkI tutunurlar...
Bende haber bekliyorum arayan olmadi daha

Kızlar çıktım transfer den oda da dinleniyorum şuan 2 adet embriyo transferi yapıldı 2 si donduruldu🤗 dua edin sımsıkı tutunurlar inşallah 🤲
Sağlıkla tutunsunlar inşallah 💜 benimkilerin 5inci gününü beklicez cumartesi olcak transfer ama 2 embriyo koymayı kabul etmiyolar asla 😔

Sağlıkla tutunsunlar inşallah 💜 benimkilerin 5inci gününü beklicez cumartesi olcak transfer ama 2 embriyo koymayı kabul etmiyolar asla 😔
Kaç tane vardı canım döllenen burada yapıyorlar ya yaşımı sordular 30 olacagim yeni yılda direk 2 tane koyalım dediler

X