Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Benim de 5 yumurtadan 2si döllenmiş ti, 1i döllenme belirtisi gösterdi dediler ertesi gün 4 embriyonuz var dediler birini transfer ettiler diğerlerini izleyecekler 5.gune ulaşırsa dondurulacak
Ne değişken olmuş aslında banada yarın net söyleriz kalitesini sayısını dedi

Varikosel ameliyatı sonrası artış oldu mu acaba? Erkek infertilitesinde bülent tıraş çok iyi diyorlar hayırlı olsun inşallah tedaviniz umarım bebeğinize kavuşursunuz🙏 Bizde de sorun erkek faktörlü 4 milyon sperm var 0 morfoloji Cem Çeliğe randevu aldık nasipse gideceğiz ay sonu. 2 buçuk yıllık evliyiz biz
Bizim harektte cok düşük bende iki doktor arasinda cok kaldım hayırlı olur inşallah hakkimzda görüşünce yazar mısın

İyi akşamlar kızlaar, benimde 11 yumurtam toplanmıştı 9u olgunmuş 8i döllenmiş. Yarın üçüncü gün çok heyecanlıyım

Başın sağ olsun canım bende tek yumurtalığım benim hiç tüpüm yok ama ikisi de alındı 18 yumurtam toplandı 6 tane 5. Embriyosu donduruldu haftaya transferim var inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimize nasip etsin inşallah 🤲
Inşallah canım o kadar çok istiyorum ki rabbim gönlümüze göre versin

Teşekkürler canım🌸
Rica ederim canım ne demek buralarda birbirimize yardımcı oluyoruz işte doktora soruyorsun binbir zorlukla cevap alıyorsun soracağını da unutuyorsun beş soracaksan bir soruyorsun :) en azından burda birbirimize destek olup tecrübelerimizi birbirimizin bilmediklerini öğrenmeye öğretmeye vesile oluyoruz Allah hepimizin yüzünü güldürsün 🙏Amin

Canım yaptırdığın yer devletse olabiliyor aramıyorlar 3.günü arıyorlarmış ama özelse her hastanenin sistemi ayrı fakat normalde gün gün arıyorlar telin kapalı vs olmuş olabilir mi ?
Özel bi hastane doktorum arayacağını söylemişti aramadı benimde aramaya elim varmadı telefon elimde bekledim gün boyu kapatmadım hiç

Özel bi hastane doktorum arayacağını söylemişti aramadı benimde aramaya elim varmadı telefon elimde bekledim gün boyu kapatmadım hiç
Canım ozmn sistemleri farklı ama döllenip döllenmediği ve kaç tanesi döllendi normalde arıyorlar yarın ararlar içini ferah tut herşey çok güzel olsun inşallah 🙏

Merhaba kızlar bugun cetrotide iğneye başladım gonal f ve merional i 6 da yapıyordum onuda aynı anda aynı tarafa yaptım 5 saat gecmesine ragmen hala acıyor ve şiş böyle bısey yaşadınızmı ?

X