Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Bahceci umut altunizade cem celik cok ovuyorlar.instagramini incele istersen bayagi tedbirli ince eleme sık dokuma ile yaklasiyormus vakalara ama hasta ile doktor arasinda elektirik de onemli. Ben sisli memorial da yaptiriyorum. Turkiyenin en iyi laboratuvara sahip merkezlerinden diyorlar. Tabi birazda nasip kismet bu isler.
Ben randevumu 2 ay önceden almıştım hemde dediginiz gibi Cem Çeliğe. Çok güler yüzlü ve işinde hassas olduğunu duydum bu benim için önemli özellikle labaratuvar olarak çok iyi biryer bu da sorunumuz için önemli bir ayrıntı🤗

Aralık 28de ilk randevum. Birazdaha zaman var. Doktor ne diyecek hemen tedaviye başlatacak mı olumlu konuşacak mı yoksa bizi zor bir süreç mi bekliyor çok merak ediyorum
Baya ileriye atmış, Cem bey yoğun oluyomuş o yüzdendir sanırım. Ben de dün gittim Ebru hanıma yılbaşından sonra fiyatlar artacakmış

Baya ileriye atmış, Cem bey yoğun oluyomuş o yüzdendir sanırım. Ben de dün gittim Ebru hanıma yılbaşından sonra fiyatlar artacakmış
Aslında ben 2 ay önce randevu içib aradığımda kasım ayına randevu verebiliyordu fakat bizim aralık 28de gitmemiz gerekiyordu bu yüzden öyle tercih ettim. 2 defa spermiyogram testi verdi eşim ve 2.den sonra üroloji doktoru vitaminler verdi 3. Test için 3 ay bekle etki edip etmediği o zaman anlaşılır dedi. 3 ayın doluşu aralığa denk geliyor randevuya gidince spermiyogram testi de isteriz diye düşündük

Aslında ben 2 ay önce randevu içib aradığımda kasım ayına randevu verebiliyordu fakat bizim aralık 28de gitmemiz gerekiyordu bu yüzden öyle tercih ettim. 2 defa spermiyogram testi verdi eşim ve 2.den sonra üroloji doktoru vitaminler verdi 3. Test için 3 ay bekle etki edip etmediği o zaman anlaşılır dedi. 3 ayın doluşu aralığa denk geliyor randevuya gidince spermiyogram testi de isteriz diye düşündük
Anladım inşallah güzel gider herşey diğer merkezlere göre fiyatı bi miktar yüksek ama değer gibi gözüküyo 🤗

Anladım inşallah güzel gider herşey diğer merkezlere göre fiyatı bi miktar yüksek ama değer gibi gözüküyo 🤗
Diğer merkezlerle kıyasla artılarının fazla olduğunu düşünüyorum ve gerçekten laboratuvar bizim için çok önemli değer inşallah bunca uğraşa. Fiyatlar ne kadar artacakmış bilgi verdiler mi? İnşallah bizde eski fiyattan yararlanabiliriz

Bülent tıraşı da duymuştum inşallah hayırlı sonuçlara ulaşırsınız 🤗 sizin tedavi sebebini
Bülent tıraşı da duymuştum inşallah hayırlı sonuçlara ulaşırsınız 🤗 sizin tedavi sebebiniz neydi?
Eşimin spremlerinde ileri yönde gidememe problemi vardı o yüzden ilaç tedavisi oldu🌸 suan embrıyomuz olustu ve transfer zamanını bekliyoruz🎀

Diğer merkezlerle kıyasla artılarının fazla olduğunu düşünüyorum ve gerçekten laboratuvar bizim için çok önemli değer inşallah bunca uğraşa. Fiyatlar ne kadar artacakmış bilgi verdiler mi? İnşallah bizde eski fiyattan yararlanabiliriz
Yok o konuda bilgim yok, bize verilen fiyatları da özellikle belirttiler aralık sonuna kadar geçerli diye

Peki sizin ilk denemeniz mi ve eşinizin tedavisi ne kadar sürdü bizde de ileri hareket düşük ve morfoloji 0 😔 Embriyo oluşmasına gerçekten coook sevindim Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın 😍

Peki sizin ilk denemeniz mi ve eşinizin tedavisi ne kadar sürdü bizde de ileri hareket düşük ve morfoloji 0 😔 Embriyo oluşmasına gerçekten coook sevindim Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın 😍
Evet ilk denememiz ve eşim 1 ay kadar kullandı ilacını cünkü sayıda degilde ileri yönde oldugu icin kolay halledildi o sürec,amin insallah burda hepimiz bebeklerimizi kucagımıza alalım bir an önce hayırlısıyla🌸

Evet ilk denememiz ve eşim 1 ay kadar kullandı ilacını cünkü sayıda degilde ileri yönde oldugu icin kolay halledildi o sürec,amin insallah burda hepimiz bebeklerimizi kucagımıza alalım bir an önce hayırlısıyla🌸
Çok sevindim gerçekten, darısı benim ve diğer tüm bebiş bekleyenlerin başına inşallah.🍀

amin inşallah.. aynen dediğin gibi maddi manevi çok zor..

tutma oranına gelince bence öyle bir oran yok.. biraz da nasip kısmet bu işler.. benim ilk tedavimde 1.kalite embriyo rahim filan herşey süper ama tutmadı..biz üzerimize düşeni yapalım da gerisi Allah takdiri..

ama tabiki geçen tedavimde yapmadığım bu defa yapacğım şeyler var.. mesela geçen sefer ertesi gün işe başlamıştım,transferden sonra çok stresli zamanlar geçirmiştim..bu defa biraz evde dinlenicem..

ben bursada yaşıyorum..nasipse acıbadem şahin zeteroğlu nda başlıyoruz..

Rabbim inşallah gönlünüze göre versin..
Şahin zeteroglunda tedavi oldum 2 tane negayif tüp bebek deneyimim var...
1. De hidrosalpenks olduğunu bildiği halde bana transfer yaptı...
Laparoskopi ameliyatı ile tek tüpüm alındı...
2. De 2 embriyo transfer edildi yine negatif oldu Ben ihmal olduğunu hissettim çünkü çok yoğun bir doktor... konuşturmuyor bile... benim prolaktin hormonum yüksek dedim önemli değil dedi...
Şuan başka merkezde 3. Tedaviye başlayacağız doktor dediki önce prolaktin hormonunu düzene sokmamiz lazım... oysa şahin bey önemli değil demişti...

Merhaba ben aralıkta ilk tüp bebek denememe başlayacağım inşallah ve bu ay tedaviye başlayacak olanlar burada toplanırsak süreç hakkında bilgi alışverişi yapabiliriz. Benim gibi ilk deneyenler veya daha önce denemiş olanlar merak ettiklerimizi soralım benim merak ettiğim konu iğne kullanmak zor mu, opu zorlu bir süreç mi, kaç embriyonuz oluştu?
Ben tedavimi ekim sonu oldum ama rahim dinlendirme dedi dr o yüzden aralık ayında transfer olucam 6 dondurulmuşum var 2 tanesi transfer edilcek inşallah Rabbim güzel olanı hakkımızda hayırlı etsin :KK68:

X