ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Hiç tedirgin olma daima pozitif ol iyi şeyler düşün eşinin enerjisi sana da bulaşsın seni motive ediyor ne güzel Tabi beşik için biraz erken ama onu duymak bile kulağa çok güzel geliyor Benim de transfer oldugu zaman başka embriyo kalmayacak ama napalım bu uğurda çekilecek çilemiz o olsun Pazartesi için sana bol bol dua edeceğim sorunsuz bir transfer geçirmen için

Selam kızlar 6. Gün test sonucum 52 çıktı rabbim inşallah devamını getirir doktor test yap diyince yaptırdım ama hala tedirginim dualarınızı eksik etmeyin

Allah razı olsun kuzum Çok sağol eksik olma

Selam kızlar 6. Gün test sonucum 52 çıktı rabbim inşallah devamını getirir doktor test yap diyince yaptırdım ama hala tedirginim dualarınızı eksik etmeyin
Gözün aydın canim. Sonuçta 6. günün ve güzel çıkmis sonucun. Katlana katlana artsın inşallah

Arkadaşlar merhaba.. transferin başlarında crinone jel tortusu pembe olarak gelen var mı acaba?? Acaba tahrişemi yoksa yerleşmeyemi yorulmalı

Gözün aydın canim. Sonuçta 6. günün ve güzel çıkmis sonucun. Katlana katlana artsın inşallah
Pazartesi gününden itibaren de seni takip edicez ev stoklarını hazırla ve kendini hazırla o hiç bişey yapmadan yatmak kadar zor bişey yok

Benim transfer hariç 2.gün oldu umarım iyiye işarettir..bunu görüp pozitif sonuç alan varmı acaba

kızlar bugun 9.günüm 3.gün embriyosu bende dayanamayıp sabah test yaptım hemde saat 4 te ve o saatten beride gözüme uyku girmedi

Eklentiler

• IMG_20191228_071229.jpg
    223,4 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…