İnşallah canım bu mübarek günde çok ağladım çok yalvardım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınArkadaşım inşallah kan testinde pozitifi görürsün hayırlısıyla
O kadar yapmycam dedim gittim gene aldım insan dayanamıyor ya.Şu testleri erken erken yapıp moralinizi bozmayın ya pozitif düşünün iyi olsun herşey onda 6 gün cıkmış bende çıkar diye erkenden yapiyosunuz herkesin bünyesi farklı unutmayın içerdekiler hisseder sukredin bu anları yaşayabiliyoruz hiç umudu imkanı olmayanlarda var bu hayatta pes etmek yok umut olduğu sürece
Amin amin arkadaşım inşallah Allahım çok büyük pozitifi görürsün inşallahİnşallah canım bu mübarek günde çok ağladım çok yalvardım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Yaa sen hemen neden üzülüyorsun anlamadım... Erken yaptığın için çıkmaması çok normal değil mi? Ayrıca erken gebelik testi de değil yaptığın , şu en kıytırık olanlarla çoğu zaman bozuk çıkanlarla yapmak zorunda kaldın hemde…. Hiç moralini bozma daha çok erken...O kadar yapmycam dedim gittim gene aldım insan dayanamıyor ya.
Ya neden üzülüyorum böyle yapıpta silik çıkan çok o yüzden evet biliyorum ama napaym elimde değilYaa sen hemen neden üzülüyorsun anlamadım... Erken yaptığın için çıkmaması çok normal değil mi? Ayrıca erken gebelik testi de değil yaptığın , şu en kıytırık olanlarla çoğu zaman bozuk çıkanlarla yapmak zorunda kaldın hemde…. Hiç moralini bozma daha çok erken...
O kadar yapmycam dedim gittim gene aldım insan dayanamıyor ya.
Valla bence durduk yere canını sıkma. Doktora sormuşsun ve sıkıntı olsa zaten söylerdi. Hayırlı olsun demiş daha ne istiyorsun :) Gözün aydın canım. Her okuduğuna da takılma. Herkesin bünyesi aynı değil.Evet sordum erken olduğu İÇİN ilk testi söylememiştim dün panik yapınca söyledim herşey gayet iyi gebesin hayırlı olsun cumartesi merkeze gel konuşuruz teste de bakarız dedi ama okuduklarım üzdü beni başka bir tüp bebek doktoru henüz erken takip etmek gerek dedi
Çok doğru dediğin ama işte o bekleyiş heyecan vs insan yerinde duramıyor.Şu testleri erken erken yapıp moralinizi bozmayın ya pozitif düşünün iyi olsun herşey onda 6 gün cıkmış bende çıkar diye erkenden yapiyosunuz herkesin bünyesi farklı unutmayın içerdekiler hisseder sukredin bu anları yaşayabiliyoruz hiç umudu imkanı olmayanlarda var bu hayatta pes etmek yok umut olduğu sürece
Bakalım hakkımızda hayırlısı diyelimUmudunu kaybetme henüz çok erken... du bakalım pazar günü sonuç ne olacak
Çok iyi biliyorum ikinci denemem ilkinde bende 6 gün öğrendim duramadım ama 4 buçuk aylık kaybettim o nasipse bizim değilse napsak boş o yüzden anın tadını çıkarın stres yapmayın olacaksa hersekil olurÇok doğru dediğin ama işte o bekleyiş heyecan vs insan yerinde duramıyor.
Çok sevindim senin adınaKızlarrrrrr :) Bende yeni geldim doktordan.. Herşey iyi pazartesi transferini yapacağız dedi doktor.. Ayyy kötü oldum birden.. Kaç aydır tedaviydi, embriyo dondurmaydı, rahim dinlendirmeydi derken geldik mi yolun sonuna :)))
Ayyyy canım benim inşallahÇok sevindim senin adınaUmarım bebişler ilk günden tutunur sana Dualarım seninle
Gözün aydın ınsallah olmustur ve kavuşursun beynim denbugun 4.gün transferımın daha ayın 2 sınde kan vercem dua et sende hepımıze sen bebıslerıne kavuşuyorsun ınsallahKızlar bugün benim transferimin 4. Günüydü idrar testi yaptm sabah ve silik çıktı dondurulmuş 2 tane blastokist transfer edildi inşallah yanıltmıyrdur beni ama çok heycanlandm
Bu arada hangı sehırde yaptırdınKızlar bugün benim transferimin 4. Günüydü idrar testi yaptm sabah ve silik çıktı dondurulmuş 2 tane blastokist transfer edildi inşallah yanıltmıyrdur beni ama çok heycanlandm
Rabbim buradaki herkese o guzel duyguyu tattırsn canım bende dahil inşalllah gönlümüzdekileri hakkimizda hayırlı eylesinGözün aydın ınsallah olmustur ve kavuşursun beynim denbugun 4.gün transferımın daha ayın 2 sınde kan vercem dua et sende hepımıze sen bebıslerıne kavuşuyorsun ınsallah
Senin 5. gün ebriyosumuydu canım hayırlı olsunRabbim buradaki herkese o guzel duyguyu tattırsn canım bende dahil inşalllah gönlümüzdekileri hakkimizda hayırlı eylesin❤ ben pazartesi vercem inşallah kan testimi çünkü idrarda göründüğne göre kandada çıkar inşallah çok heycanlıyım ❤❤❤
Gaziantep de canım özel muayene dr um ibrahim halil özdurakBu arada hangı sehırde yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?