Evet bugün ikinci testi yapıcam uyuyamıyorum inşallah sorunsuz atlatırız şu sürecicanım k bakma sende 7.gün test yapmıştın dimi heyecandan unutmusum seninde hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bugün ikinci testi yapıcam uyuyamıyorum inşallah sorunsuz atlatırız şu sürecicanım k bakma sende 7.gün test yapmıştın dimi heyecandan unutmusum seninde hayırlısı olsun
Silik çıkması normal evet. Önce kanda belli bir değere geliyor sonra idrarda net çıkıyormuşsağol canım inş varsa darısı basına silik çıkması normal sanırım sende yaptınmı test yoksa bekliyormusun
inşallah canım inşallah bos gebelik ve kimyasaldan sonra ben çok ümitsizdim ve hiç birsey hissetmiyorum belki bu sefer allahım güler yüzümüze herseyin yinede hayırlısı bizimlede paylasırsın dimiEvet bugün ikinci testi yapıcam uyuyamıyorum inşallah sorunsuz atlatırız şu süreci
Canım hep aynı merkezde yaptırman gerekiyorBetam 2 gün önce 140tı Başka hastanede daha erken saatte yaptırdım testi maalesef 138,2 e düştü ne yapacağım bilmiyorum hastane farkı olabilir diyorlar
Labaratuvarlar farklı oldugu için öyle cikabiliyormusBetam 2 gün önce 140tı Başka hastanede daha erken saatte yaptırdım testi maalesef 138,2 e düştü ne yapacağım bilmiyorum hastane farkı olabilir diyorlar
Aynı merkezde yaptırdım az önce 140 dan 152 ye çıkmışLabaratuvarlar farklı oldugu için öyle cikabiliyormus
Dr unu ara bildir canım istersenAynı merkezde yaptırdım az önce 140 dan 152 ye çıkmış
Aradım ilaçlara devam , pazartesi beta ve progesteton baktırın lütfen dedi , yorum yapmadı , değerlendireceğiz dediDr
Dr unu ara bildir canım istersen
Canım ikinci testim 9. gün 80.88 çıktı. İlki 66.91.inşallah canım inşallah bos gebelik ve kimyasaldan sonra ben çok ümitsizdim ve hiç birsey hissetmiyorum belki bu sefer allahım güler yüzümüze herseyin yinede hayırlısı bizimlede paylasırsın dimi
Doktorunu dinle o zaman kuzum stres sıkıntı yapma olumsuz etkilenirsin devam et ilaçlarına sen düzenli olarakAradım ilaçlara devam , pazartesi beta ve progesteton baktırın lütfen dedi , yorum yapmadı , değerlendireceğiz dedi
İki günde bir yaptırmak gerekiyor demişti bana doktor bende yarın vericem ikinciyi heyecandan ölecemAynı merkezde yaptırdım az önce 140 dan 152 ye çıkmış
hayırlısı olsun kuzum katlanarak artması dileğiyle şuan çok yeni tahlil günün seninde 2 ocakmıCanım ikinci testim 9. gün 80.88 çıktı. İlki 66.91.
Yok 30 aralık benim. Bakalım ümidi kesmiyorum bi test daha görmedenhayırlısı olsun canım inş
hayırlısı olsun kuzum katlanarak artması dileğiyle şuan çok yeni tahlil günün seninde 2 ocakmı
Allah'tan hayırlısını dilemekten Baska bir çaremiz yok hayırlısı olsun hayırlı haberler inş bizlereYok 30 aralık benim. Bakalım ümidi kesmiyorum bi test daha görmeden
Inşallah canım. Dua edelimAllah'tan hayırlısını dilemekten Baska bir çaremiz yok hayırlısı olsun hayırlı haberler inş bizlere
Kız ben öyle yorgunum ki bol bol yatasım varPazartesi gününden itibaren de seni takip edicez ev stoklarını hazırla ve kendini hazırla o hiç bişey yapmadan yatmak kadar zor bişey yok
kızlar bugun 9.günüm 3.gün embriyosu bende dayanamayıp sabah test yaptım hemde saat 4 te ve o saatten beride gözüme uyku girmedi
[/QUOTE
Gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin