o zaman hayırlısı olsun hayırlısını düşün kötü düşünmek herzaman kötüyü çeker hayırlı haberler inş canım darısı basımızaDoktorumla görüştüm herşey iyi gebesin dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman hayırlısı olsun hayırlısını düşün kötü düşünmek herzaman kötüyü çeker hayırlı haberler inş canım darısı basımızaDoktorumla görüştüm herşey iyi gebesin dedi
Canım aynı saatte mi testler o etkiliyorBu arada ilk test 8 ikinci test 10. Gün
olsun sen yinede test gününde tekrarla canım kan testi olarak herseyin hayırlısını diliyoruz üzülüyoruz yıpranıyoruz elbet mükafatı vardırÇok net canım
Bu erken gebelik testini dene hemen moralini bozmaolsun sen yinede test gününde tekrarla canım kan testi olarak herseyin hayırlısını diliyoruz üzülüyoruz yıpranıyoruz elbet mükafatı vardır
Eşime nasıl belli etmiycem bilmiyorum çok üzgünümolsun sen yinede test gününde tekrarla canım kan testi olarak herseyin hayırlısını diliyoruz üzülüyoruz yıpranıyoruz elbet mükafatı vardır
Evet yarım saat belki farklı olabilirCanım aynı saatte mi testler o etkiliyor
yarın sabah tekrar yapcam canım pazarda kan testi umudum kalmadı ama olsa silikte olsa çıkardı diye düşünüyorumBu erken gebelik testini dene hemen moralini bozma
Yaa o testler bozuk bile çıkabiliyor niye hemen moralini bozuyorsun ki ya pozitifse o zaman da bu gün üzüldüğün için üzüleceksin kanı ver sen başka bişeyi düşünme benceyarın sabah tekrar yapcam canım pazarda kan testi umudum kalmadı ama olsa silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum
Ananas kabak çekirdeğini ye kendini pozitif tutyarın sabah tekrar yapcam canım pazarda kan testi umudum kalmadı ama olsa silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum
Teşekkür ederim teselliniz için inşallah öyle olur dünyalar benim olurYaa o testler bozuk bile çıkabiliyor niye hemen moralini bozuyorsun ki ya pozitifse o zaman da bu gün üzüldüğün için üzüleceksin kanı ver sen başka bişeyi düşünme bence
Onları hep yedim daha transferden önce başlamıştımAnanas kabak çekirdeğini ye kendini pozitif tut
Her bünye farklı tepkiler veriyor. Aynı gün kan testi yapanlardan biri 200, biri 30 çıkıyor. Kimi insan var, doğum sancısı başlayana kadar hamile olduğunu anlamıyor. İdrarda kandan sonra belli olur diyorlar. Bi bakmışsın kan değerin yüksek. Daha test günün de gelmemiş. Hiç canını sıkıp da bebeğini de kendini de üzme. Sakin kalmak zor ama doktordan duyana kadar olmadı fikrine inandırma kendini canım. Allah gönlüne göre versin inşallahTeşekkür ederim teselliniz için inşallah öyle olur dünyalar benim olur
Çok sağol cevabın için haklısın öyle tabi. İnşallah benim içinde öyle olur. Amin inşallahHer bünye farklı tepkiler veriyor. Aynı gün kan testi yapanlardan biri 200, biri 30 çıkıyor. Kimi insan var, doğum sancısı başlayana kadar hamile olduğunu anlamıyor. İdrarda kandan sonra belli olur diyorlar. Bi bakmışsın kan değerin yüksek. Daha test günün de gelmemiş. Hiç canını sıkıp da bebeğini de kendini de üzme. Sakin kalmak zor ama doktordan duyana kadar olmadı fikrine inandırma kendini canım. Allah gönlüne göre versin inşallah
Benim de ilk gebeliğimde silik çizgi çıkmıştı predictor de hemen gidip kan vermiştim 57 cıkmıştı sonra düşük oldu. Bu denemede erken yaptım yine predictor 7.ve 9. Günlerde silik çizgi gördüm ama 12.gün kan testi negatif cıktı yani o testler doğru sonuç veriyor evet ama tutunan embriyo o arada düşebilir de. Maalesef, üzülmemek için biraz beklemek lazımVarsa her sekılde cıkıyor kacıncı idrar oldugu onemlı degıl benim ilk gebelıhımde aksam yapmıstım direk cıkmıs tı
Benim kan testim pazar bugün 7.gün normal test aldım direk tek çizgi çıktı silik bir görüntü bile yok malesefBenim de ilk gebeliğimde silik çizgi çıkmıştı predictor de hemen gidip kan vermiştim 57 cıkmıştı sonra düşük oldu. Bu denemede erken yaptım yine predictor 7.ve 9. Günlerde silik çizgi gördüm ama 12.gün kan testi negatif cıktı yani o testler doğru sonuç veriyor evet ama tutunan embriyo o arada düşebilir de. Maalesef, üzülmemek için biraz beklemek lazım
Geç tutunma olabilir vs bir sürü ihtimal var bence içini ferah tut. Eğer şuanda tutunmaya çalışan bir bebiş varsa olumsuz etkileme onu da olmazsa da dünyanın sonu değil ama biliyorum daha yeni negatif sonuç almış biri olarak nasıl hissettiğini korkma kuzum inşallah hayırlı haberi alıcaz er ya da geç. Kaçıncı gün embriyosuydu bu arada? 3.günse daha geç tutunuyor, hem önce kana sonra idrara geçiyor. Sabah ilk idrarla yapsan daha sağlıklı sonuç alırsın.Benim kan testim pazar bugün 7.gün normal test aldım direk tek çizgi çıktı silik bir görüntü bile yok malesef
Arkadaşım inşallah kan testinde pozitifi görürsün hayırlısıylaBenim kan testim pazar bugün 7.gün normal test aldım direk tek çizgi çıktı silik bir görüntü bile yok malesef
İnşallah orası öyle tabi. Senin adında üzüldüm. Çok yoruldum gerçekten. 5.gün embriyosu canım yarın sabah tekrar ilk idrarla yapcam pazar günüde test günü zaten eşime nasıl belli etmeyim şimdi onu düşünüyorumGeç tutunma olabilir vs bir sürü ihtimal var bence içini ferah tut. Eğer şuanda tutunmaya çalışan bir bebiş varsa olumsuz etkileme onu da olmazsa da dünyanın sonu değil ama biliyorum daha yeni negatif sonuç almış biri olarak nasıl hissettiğini korkma kuzum inşallah hayırlı haberi alıcaz er ya da geç. Kaçıncı gün embriyosuydu bu arada? 3.günse daha geç tutunuyor, hem önce kana sonra idrara geçiyor. Sabah ilk idrarla yapsan daha sağlıklı sonuç alırsın.