Evet canım 5. Gün 2 blastokist transfer edildiSenin 5. gün ebriyosumuydu canım hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım 5. Gün 2 blastokist transfer edildiSenin 5. gün ebriyosumuydu canım hayırlı olsun
Hiç tedirgin olma daima pozitif ol iyi şeyler düşün eşinin enerjisi sana da bulaşsın seni motive ediyor ne güzel Tabi beşik için biraz erken ama onu duymak bile kulağa çok güzel geliyor Benim de transfer oldugu zaman başka embriyo kalmayacak ama napalım bu uğurda çekilecek çilemiz o olsun Pazartesi için sana bol bol dua edeceğim sorunsuz bir transfer geçirmen içinAyyyy canım benim inşallah Bir de embriyoların ikisini de transfer edecekler elimde kalan da olmayacak biliyorsun o yüzden şimdiden tedirginim yani. Eşime transfer günü pazartesi deyince o zaman ben beşik alayım dedi Hevesleniyor tabi ama bende çok erken şimdi dedim.. bu sefer de doğru ben özel yaptırayım beşiği dedi. Adam beni dinlemiyor bile :))) işim çok zor
Allah razı olsun kuzum Çok sağol eksik olmaHiç tedirgin olma daima pozitif ol iyi şeyler düşün eşinin enerjisi sana da bulaşsın seni motive ediyor ne güzel Tabi beşik için biraz erken ama onu duymak bile kulağa çok güzel geliyor Benim de transfer oldugu zaman başka embriyo kalmayacak ama napalım bu uğurda çekilecek çilemiz o olsun Pazartesi için sana bol bol dua edeceğim sorunsuz bir transfer geçirmen için
Gözün aydın canim. Sonuçta 6. günün ve güzel çıkmis sonucun. Katlana katlana artsın inşallahSelam kızlar 6. Gün test sonucum 52 çıktı rabbim inşallah devamını getirir doktor test yap diyince yaptırdım ama hala tedirginim dualarınızı eksik etmeyin
Transferden sonra doktor bana bugün kanama olabilir korkma demiştiArkadaşlar merhaba.. transferin başlarında crinone jel tortusu pembe olarak gelen var mı acaba?? Acaba tahrişemi yoksa yerleşmeyemi yorulmalı
Bugün çok hareketli geçirdim korkuyorum Pazar tekrar test ver dediGözün aydın canim. Sonuçta 6. günün ve güzel çıkmis sonucun. Katlana katlana artsın inşallah
Pazartesi gününden itibaren de seni takip edicez ev stoklarını hazırla ve kendini hazırla o hiç bişey yapmadan yatmak kadar zor bişey yokGözün aydın canim. Sonuçta 6. günün ve güzel çıkmis sonucun. Katlana katlana artsın inşallah
Transfer işlemi yüzünden mi demişti canım.. pozitif almışsın hayırlı olsun lekelenme yaşadınmı pekiTransferden sonra doktor bana bugün kanama olabilir korkma demişti
Evet işlemden dolayı dedi o gün de daha sonra da gelmedi ama dünden beridir midem yanıyor resmenTransfer işlemi yüzünden mi demişti canım.. pozitif almışsın hayırlı olsun lekelenme yaşadınmı peki
Bu gün de adet olacakmış gibi sancım var normal de yarın günüm geliyor ama kısmet hepsi diyorumEvet işlemden dolayı dedi o gün de daha sonra da gelmedi ama dünden beridir midem yanıyor resmen
Olabildiğince yat dinlen sağlıklı beslen canım Rabbim emeklerinizi zayi etmesinBenim transfer hariç 2.gün oldu umarım iyiye işarettir..bunu görüp pozitif sonuç alan varmı acaba
Hayirli olsun canim simdiden kat kat artar insallah degerinSelam kızlar 6. Gün test sonucum 52 çıktı rabbim inşallah devamını getirir doktor test yap diyince yaptırdım ama hala tedirginim dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlı olsun var gibi görünüyor benim de 9. günkızlar bugun 9.günüm 3.gün embriyosu bende dayanamayıp sabah test yaptım hemde saat 4 te ve o saatten beride gözüme uyku girmedi
sağol canım inş varsa darısı basına silik çıkması normal sanırım sende yaptınmı test yoksa bekliyormusunHayırlı olsun var gibi görünüyor benim de 9. gün
canım k bakma sende 7.gün test yapmıştın dimi heyecandan unutmusum seninde hayırlısı olsunsağol canım inş varsa darısı basına silik çıkması normal sanırım sende yaptınmı test yoksa bekliyormusun