• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Ayyyy canım benim inşallah :dua: Bir de embriyoların ikisini de transfer edecekler elimde kalan da olmayacak biliyorsun o yüzden şimdiden tedirginim yani. Eşime transfer günü pazartesi deyince o zaman ben beşik alayım dedi :KK200: Hevesleniyor tabi ama bende çok erken şimdi dedim.. bu sefer de doğru ben özel yaptırayım beşiği dedi. Adam beni dinlemiyor bile :))) işim çok zor
Hiç tedirgin olma daima pozitif ol iyi şeyler düşün eşinin enerjisi sana da bulaşsın seni motive ediyor ne güzel 💕Tabi beşik için biraz erken ama onu duymak bile kulağa çok güzel geliyor 🤲Benim de transfer oldugu zaman başka embriyo kalmayacak ama napalım bu uğurda çekilecek çilemiz o olsun 🙈😊Pazartesi için sana bol bol dua edeceğim sorunsuz bir transfer geçirmen için 🥰

Hiç tedirgin olma daima pozitif ol iyi şeyler düşün eşinin enerjisi sana da bulaşsın seni motive ediyor ne güzel 💕Tabi beşik için biraz erken ama onu duymak bile kulağa çok güzel geliyor 🤲Benim de transfer oldugu zaman başka embriyo kalmayacak ama napalım bu uğurda çekilecek çilemiz o olsun 🙈😊Pazartesi için sana bol bol dua edeceğim sorunsuz bir transfer geçirmen için 🥰
Allah razı olsun kuzum 😍 Çok sağol eksik olma

Selam kızlar 6. Gün test sonucum 52 çıktı rabbim inşallah devamını getirir doktor test yap diyince yaptırdım ama hala tedirginim dualarınızı eksik etmeyin 🙏🙏🙏
Gözün aydın canim. Sonuçta 6. günün ve güzel çıkmis sonucun. Katlana katlana artsın inşallah 😍

Arkadaşlar merhaba.. transferin başlarında crinone jel tortusu pembe olarak gelen var mı acaba?? Acaba tahrişemi yoksa yerleşmeyemi yorulmalı 🤔

Gözün aydın canim. Sonuçta 6. günün ve güzel çıkmis sonucun. Katlana katlana artsın inşallah 😍
Pazartesi gününden itibaren de seni takip edicez ev stoklarını hazırla ve kendini hazırla o hiç bişey yapmadan yatmak kadar zor bişey yok 🙈🙈

Benim transfer hariç 2.gün oldu umarım iyiye işarettir..bunu görüp pozitif sonuç alan varmı acaba:110:

kızlar bugun 9.günüm 3.gün embriyosu bende dayanamayıp sabah test yaptım hemde saat 4 te ve o saatten beride gözüme uyku girmedi

Eklentiler

• IMG_20191228_071229.jpg
    IMG_20191228_071229.jpg
    223,4 KB · Görüntüleme: 47
Back