• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Kızlar dayanamayıp 4. 5. Gün test yapan oldu mu nasıl sonuçlar aldınız negatif çıkan pozitif oldu mu veya direk pozitifi gören oldu mu

Kızlar dayanamayıp 4. 5. Gün test yapan oldu mu nasıl sonuçlar aldınız negatif çıkan pozitif oldu mu veya direk pozitifi gören oldu mu
Ben pozitif gördüm ama bence yapma valla artış dr takip etmek istedi sürekli kan verdim kollarım haşat oldu streside çabası . Bence gününü bekleme çok dayanamazsan 1-2 gün önce yap

Canım sabretmek lazım 4. 5. de çok erken

Dün rüyamda pozitifi gördüm bi ümit işte ya belkide bilinçaltı belirti arıyorum kendimde onu da bulamıyorum nolur olsun kızlar ya bana da dua edin lütfen
İnşallah gerçekte de goreceksın pozitif i aynı stresi bende yaşıyorum 4 gün sonra kan verıcem günler geçmiyor bir türlü

Merhabalr benimde 9. Tedavim 26 aralik persembe transferim oldu beklemedeyim suan taze transferdi bu sefer hep dondurulmus ve 5. Gun embriyosu yapiliyordu bu sefer taze ve 3. Gun embriyosu beklemedeyim bakalim 7 ocak test gunum bu sefer ne gorucem hersey nasip ama hep bi basim donuyor ilaclar biraz dokunuyor galiba bana ama nasil gecicek su kalan gunler bilmem

Ben transfer hariç 6 gün yaptım şimdi daha biz stresliyim ikinci test için ama dayanabildiğin kadar dayan bence

Merhabalr benimde 9. Tedavim 26 aralik persembe transferim oldu beklemedeyim suan taze transferdi bu sefer hep dondurulmus ve 5. Gun embriyosu yapiliyordu bu sefer taze ve 3. Gun embriyosu beklemedeyim bakalim 7 ocak test gunum bu sefer ne gorucem hersey nasip ama hep bi basim donuyor ilaclar biraz dokunuyor galiba bana ama nasil gecicek su kalan gunler bilmem
Çok emek vermişim tüm dualarımız seninle 🙏🙏

Aynı gün transfer olduk sizinle sanırım .. ama test için çok erken durduk yere moralinizi bozmayın en az 8 gün beklemek gerek :110:

25 aralık transfer günüm sizinde mi var mı bi belirtiniz
Benimde 25 aralık 5.gün embriyosu... hiç ağrım sızım yok tek yaşadığım şey transferin 2. Ve 4. Günü jel pembe tortu şekilde geldi .. bu inşallah iyiye işarettir kafam karışık:KK43:

Benimde 25 aralık 5.gün embriyosu... hiç ağrım sızım yok tek yaşadığım şey transferin 2. Ve 4. Günü jel pembe tortu şekilde geldi .. bu inşallah iyiye işarettir kafam karışık:KK43:
Inşallah canım Bn de hiç belirti yok sadece transfer günü ve sonraki gün su gibi akintim olmuştu

Inşallah canım Bn de hiç belirti yok sadece transfer günü ve sonraki gün su gibi akintim olmuştu
Eğer jel yada fitil kullanıyorsan onlar akıntı yapıyor.. Ama belirti olanların çoğu ilaçlar kaynaklı canım ona kafanı takıp moralini bozma

Back