İnşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın bi an önce olumlu sonuçlar alırsınKızlar biraz önce transferim yapıldı 2 tane papatya gibi minnaķım şuan içimde inşallah Allah ım bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın bi an önce olumlu sonuçlar alırsınKızlar biraz önce transferim yapıldı 2 tane papatya gibi minnaķım şuan içimde inşallah Allah ım bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
Ben pozitif gördüm ama bence yapma valla artış dr takip etmek istedi sürekli kan verdim kollarım haşat oldu streside çabası . Bence gününü bekleme çok dayanamazsan 1-2 gün önce yapKızlar dayanamayıp 4. 5. Gün test yapan oldu mu nasıl sonuçlar aldınız negatif çıkan pozitif oldu mu veya direk pozitifi gören oldu mu
Kaçıncı gün yaptınızBen pozitif gördüm ama bence yapma valla artış dr takip etmek istedi sürekli kan verdim kollarım haşat oldu streside çabası . Bence gününü bekleme çok dayanamazsan 1-2 gün önce yap
Transfer hariç 4 günKaçıncı gün yaptınız
Canım sabretmek lazım 4. 5. de çok erkenKızlar dayanamayıp 4. 5. Gün test yapan oldu mu nasıl sonuçlar aldınız negatif çıkan pozitif oldu mu veya direk pozitifi gören oldu mu
Dün rüyamda pozitifi gördüm bi ümit işte ya belkide bilinçaltı belirti arıyorum kendimde onu da bulamıyorum nolur olsun kızlar ya bana da dua edin lütfenCanım sabretmek lazım 4. 5. de çok erken
İnşallah gerçekte de goreceksın pozitif i aynı stresi bende yaşıyorum 4 gün sonra kan verıcem günler geçmiyor bir türlüDün rüyamda pozitifi gördüm bi ümit işte ya belkide bilinçaltı belirti arıyorum kendimde onu da bulamıyorum nolur olsun kızlar ya bana da dua edin lütfen
Sende var mı bi belirtiİnşallah gerçekte de goreceksın pozitif i aynı stresi bende yaşıyorum 4 gün sonra kan verıcem günler geçmiyor bir türlü
Ben transfer hariç 6 gün yaptım şimdi daha biz stresliyim ikinci test için ama dayanabildiğin kadar dayan benceKızlar dayanamayıp 4. 5. Gün test yapan oldu mu nasıl sonuçlar aldınız negatif çıkan pozitif oldu mu veya direk pozitifi gören oldu mu
Çok emek vermişim tüm dualarımız seninleMerhabalr benimde 9. Tedavim 26 aralik persembe transferim oldu beklemedeyim suan taze transferdi bu sefer hep dondurulmus ve 5. Gun embriyosu yapiliyordu bu sefer taze ve 3. Gun embriyosu beklemedeyim bakalim 7 ocak test gunum bu sefer ne gorucem hersey nasip ama hep bi basim donuyor ilaclar biraz dokunuyor galiba bana ama nasil gecicek su kalan gunler bilmem
Aynı gün transfer olduk sizinle sanırım .. ama test için çok erken durduk yere moralinizi bozmayın en az 8 gün beklemek gerekKızlar dayanamayıp 4. 5. Gün test yapan oldu mu nasıl sonuçlar aldınız negatif çıkan pozitif oldu mu veya direk pozitifi gören oldu mu
25 aralık transfer günüm sizinde mi var mı bi belirtinizAynı gün transfer olduk sizinle sanırım .. ama test için çok erken durduk yere moralinizi bozmayın en az 8 gün beklemek gerek
Benimde 25 aralık 5.gün embriyosu... hiç ağrım sızım yok tek yaşadığım şey transferin 2. Ve 4. Günü jel pembe tortu şekilde geldi .. bu inşallah iyiye işarettir kafam karışık25 aralık transfer günüm sizinde mi var mı bi belirtiniz
Inşallah canım Bn de hiç belirti yok sadece transfer günü ve sonraki gün su gibi akintim olmuştuBenimde 25 aralık 5.gün embriyosu... hiç ağrım sızım yok tek yaşadığım şey transferin 2. Ve 4. Günü jel pembe tortu şekilde geldi .. bu inşallah iyiye işarettir kafam karışık
Eğer jel yada fitil kullanıyorsan onlar akıntı yapıyor.. Ama belirti olanların çoğu ilaçlar kaynaklı canım ona kafanı takıp moralini bozmaInşallah canım Bn de hiç belirti yok sadece transfer günü ve sonraki gün su gibi akintim olmuştu
Kaçıncı gün embriyosu?Inşallah canım Bn de hiç belirti yok sadece transfer günü ve sonraki gün su gibi akintim olmuştu
Saol canim allah razi olsun bu donemde sığınacağımız tek sey dualarÇok emek vermişim tüm dualarımız seninle
5 gün embriyosu 4ab kalitesiKaçıncı gün embriyosu?