• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Şu testleri erken erken yapıp moralinizi bozmayın ya pozitif düşünün iyi olsun herşey onda 6 gün cıkmış bende çıkar diye erkenden yapiyosunuz herkesin bünyesi farklı unutmayın içerdekiler hisseder sukredin bu anları yaşayabiliyoruz hiç umudu imkanı olmayanlarda var bu hayatta pes etmek yok umut olduğu sürece

Şu testleri erken erken yapıp moralinizi bozmayın ya pozitif düşünün iyi olsun herşey onda 6 gün cıkmış bende çıkar diye erkenden yapiyosunuz herkesin bünyesi farklı unutmayın içerdekiler hisseder sukredin bu anları yaşayabiliyoruz hiç umudu imkanı olmayanlarda var bu hayatta pes etmek yok umut olduğu sürece
O kadar yapmycam dedim gittim gene aldım insan dayanamıyor ya.

O kadar yapmycam dedim gittim gene aldım insan dayanamıyor ya.
Yaa sen hemen neden üzülüyorsun anlamadım... Erken yaptığın için çıkmaması çok normal değil mi? Ayrıca erken gebelik testi de değil yaptığın , şu en kıytırık olanlarla çoğu zaman bozuk çıkanlarla yapmak zorunda kaldın hemde…. Hiç moralini bozma daha çok erken...

Yaa sen hemen neden üzülüyorsun anlamadım... Erken yaptığın için çıkmaması çok normal değil mi? Ayrıca erken gebelik testi de değil yaptığın , şu en kıytırık olanlarla çoğu zaman bozuk çıkanlarla yapmak zorunda kaldın hemde…. Hiç moralini bozma daha çok erken...
Ya neden üzülüyorum böyle yapıpta silik çıkan çok o yüzden evet biliyorum ama napaym elimde değil

Evet sordum erken olduğu İÇİN ilk testi söylememiştim dün panik yapınca söyledim herşey gayet iyi gebesin hayırlı olsun cumartesi merkeze gel konuşuruz teste de bakarız dedi ama okuduklarım üzdü beni başka bir tüp bebek doktoru henüz erken takip etmek gerek dedi 🙄
Valla bence durduk yere canını sıkma. Doktora sormuşsun ve sıkıntı olsa zaten söylerdi. Hayırlı olsun demiş daha ne istiyorsun :) Gözün aydın canım. Her okuduğuna da takılma. Herkesin bünyesi aynı değil.

Çok doğru dediğin ama işte o bekleyiş heyecan vs insan yerinde duramıyor.

Çok doğru dediğin ama işte o bekleyiş heyecan vs insan yerinde duramıyor.
Çok iyi biliyorum ikinci denemem ilkinde bende 6 gün öğrendim duramadım ama 4 buçuk aylık kaybettim o nasipse bizim değilse napsak boş o yüzden anın tadını çıkarın stres yapmayın olacaksa hersekil olur

Kızlarrrrrr :) Bende yeni geldim doktordan.. Herşey iyi pazartesi transferini yapacağız dedi doktor.. Ayyy kötü oldum birden.. Kaç aydır tedaviydi, embriyo dondurmaydı, rahim dinlendirmeydi derken geldik mi yolun sonuna :)))
Çok sevindim senin adına 💕Umarım bebişler ilk günden tutunur sana 🤲Dualarım seninle 😘

Çok sevindim senin adına 💕Umarım bebişler ilk günden tutunur sana 🤲Dualarım seninle 😘
Ayyyy canım benim inşallah :dua: Bir de embriyoların ikisini de transfer edecekler elimde kalan da olmayacak biliyorsun o yüzden şimdiden tedirginim yani. Eşime transfer günü pazartesi deyince o zaman ben beşik alayım dedi :KK200: Hevesleniyor tabi ama bende çok erken şimdi dedim.. bu sefer de doğru ben özel yaptırayım beşiği dedi. Adam beni dinlemiyor bile :))) işim çok zor

Hanımlar bugün 4.günü transferımın ve crınone jel kullanıyorum bugün artık çokkaşıntı yapmaya başladı fazlasıyla da topak halinde geliyor çok fazla akıntı var ne yapsam bılemıyorum kaşıntıya dayanamıyorum

Kızlar bugün benim transferimin 4. Günüydü idrar testi yaptm sabah ve silik çıktı dondurulmuş 2 tane blastokist transfer edildi inşallah yanıltmıyrdur beni ama çok heycanlandm 😍🤔

Kızlar bugün benim transferimin 4. Günüydü idrar testi yaptm sabah ve silik çıktı dondurulmuş 2 tane blastokist transfer edildi inşallah yanıltmıyrdur beni ama çok heycanlandm 😍🤔
Gözün aydın ınsallah olmustur ve kavuşursun beynim denbugun 4.gün transferımın daha ayın 2 sınde kan vercem dua et sende hepımıze sen bebıslerıne kavuşuyorsun ınsallah

Gözün aydın ınsallah olmustur ve kavuşursun beynim denbugun 4.gün transferımın daha ayın 2 sınde kan vercem dua et sende hepımıze sen bebıslerıne kavuşuyorsun ınsallah
Rabbim buradaki herkese o guzel duyguyu tattırsn canım bende dahil inşalllah gönlümüzdekileri hakkimizda hayırlı eylesin🤲❤ ben pazartesi vercem inşallah kan testimi çünkü idrarda göründüğne göre kandada çıkar inşallah çok heycanlıyım 😍❤❤❤

Rabbim buradaki herkese o guzel duyguyu tattırsn canım bende dahil inşalllah gönlümüzdekileri hakkimizda hayırlı eylesin🤲❤ ben pazartesi vercem inşallah kan testimi çünkü idrarda göründüğne göre kandada çıkar inşallah çok heycanlıyım 😍❤❤❤
Senin 5. gün ebriyosumuydu canım hayırlı olsun

Back