- 21 Aralık 2016
- 640
- 545
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın çok sevindim sayı düşük olup ikiz olan da oluyormuş, yüksek olup tek olan da. Bilemedim hiç allah gönlüne göre versin inşallah canınTest sonucum şimdi çıktı 186 ay ikiz olabilir mi ilk testim bu
Beklıyoruz heyecanlaTestleri aldım evin yolunu tuttum çok korkuyorum
Varsa her sekılde cıkıyor kacıncı idrar oldugu onemlı degıl benim ilk gebelıhımde aksam yapmıstım direk cıkmıs tıİnşallah canım benim ilk idrar değil ya olur mu acaba
Tamam canım o zamanVarsa her sekılde cıkıyor kacıncı idrar oldugu onemlı degıl benim ilk gebelıhımde aksam yapmıstım direk cıkmıs tı
Evet sordum erken olduğu İÇİN ilk testi söylememiştim dün panik yapınca söyledim herşey gayet iyi gebesin hayırlı olsun cumartesi merkeze gel konuşuruz teste de bakarız dedi ama okuduklarım üzdü beni başka bir tüp bebek doktoru henüz erken takip etmek gerek dediKötü değil bence sen biraz panik yapmışsın. Doktora sordun mu canım
canım hemen üzülme bence bu sekilde çıkıp kanda pozitif gören çok insan var senin kaçıncı günündü embriyo kaçıncı gün embriyosuyduKızlar tek çizgi çıktı şuan çok kötü oldum
5.gün embriyosu. Transferi saymazsak 7.gün valla yıkıldım şuan oturdum kaldım öylecanım hemen üzülme bence bu sekilde çıkıp kanda pozitif gören çok insan var senin kaçıncı günündü embriyo kaçıncı gün embriyosuydu
Kaçıncı günKızlar tek çizgi çıktı şuan çok kötü oldum
Erken henüz üzülmeyin5.gün embriyosu. Transferi saymazsak 7.gün valla yıkıldım şuan oturdum kaldım öyle
Ya bilmiyorum umudum kalmadı silikte olsa çıkmazmıydı. Herkesin çıkıyor öyleErken henüz üzülmeyin
Nasıl bir gebelik testi kullandınız, ultra erken mi yoksa 4 5 liralık olan klasik test miYa bilmiyorum umudum kalmadı silikte olsa çıkmazmıydı. Herkesin çıkıyor öyle
canım bu sekilde olup birden artıs gösteren degerler oluyor Dr sana doğrusunu söyleyecek moralini iyi tut ki o bundan etkilenmesin...Hiç kafam yerinde değil doktor iyi dedi fakat yorumlara baktım en az %60 artış diyorlar bende 50 civarı artış var 95 den 140 a çıktı
Doktorumla görüştüm herşey iyi gebesin dedicanım bu sekilde olup birden artıs gösteren degerler oluyor Dr sana doğrusunu söyleyecek moralini iyi tut ki o bundan etkilenmesin...
Normal olandan aldım diğerindende alacaktım ellerinde kalmamış alamadımNasıl bir gebelik testi kullandınız, ultra erken mi yoksa 4 5 liralık olan klasik test mi
Normal olan göstermez. 50 üzerindeki değerleri ancak gösterir.Normal olandan aldım diğerindende alacaktım ellerinde kalmamış alamadım
netmi tek çizgi ben de tek çizgi görmüştüm 7.günde sonra eşim bakmıstı silik çizgi görmüştü5.gün embriyosu. Transferi saymazsak 7.gün valla yıkıldım şuan oturdum kaldım öyle
Başkalarının gösteriyor ama silikte olsa bir kaç kişide gördümNormal olan göstermez. 50 üzerindeki değerleri ancak gösterir.
Çok net canımnetmi tek çizgi ben de tek çizgi görmüştüm 7.günde sonra eşim bakmıstı silik çizgi görmüştü