- 18 Mart 2016
- 101
- 69
- 40
-
- Konu Sahibi dandini2017
Dün fıstık ezmesi aldım, %100 fıstık ezmesi ve içinde şeker ve katkı maddesi yok. Biraz yağlı geldi ama tadı çok güzel.
İlk defa sabah yedim. İçinde tuz da yok.
Biyotin, niasin, bakır, fosfor, magnezyum, çinko çok.
Bu sabah tartıyla barışıktım...
69,0 kg çıktım. İyi bir gidişatım var ama hafta sonları su koyuveriyorum
10 günde 4,8 verdim...
Herkes farkediyor artık
Merhaba.77 dk yürüyüş çok güzel.moralinizi bozmayın. Tatlı yeme isteğinizi dondurma yerine meyveyle gidermeye çalışın.Ben buzlukta 1 tane şeftali ya da herhangi bir meyveyi donduruyorum.sonra robotta püre haline getirip içine yoğurt ve bir miktar süt koyup karıştırıyorum.milkshake gibi oluyor.paylaşmak istedim bir parça yardımcı olabilmek için.Selam ben :)
Hafta sonu gidişat kötü.
Motivasyonum bozuluyor. Bugğn az toparladım düne göre ama.
Kahvaltı: 2 dilim ekmek, 2 dilim hindi fğme, 3 zeytin, domates, biber, salatalık, 1 kk isli peynir, 1 kk beyaz peynir
Öğlen: Kuzu güveç, yağsız salata, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 top dondurma
Akşam: Şekersiz çay
77 dakika yürüyüş
2.5 lt su
Evet çok güzel olur. Ben de çilek ve muz attım buzluğa. Onları rondodan geçirebilirm aynı şekilde.Merhaba.77 dk yürüyüş çok güzel.moralinizi bozmayın. Tatlı yeme isteğinizi dondurma yerine meyveyle gidermeye çalışın.Ben buzlukta 1 tane şeftali ya da herhangi bir meyveyi donduruyorum.sonra robotta püre haline getirip içine yoğurt ve bir miktar süt koyup karıştırıyorum.milkshake gibi oluyor.paylaşmak istedim bir parça yardımcı olabilmek için.
Motivasyonum yüksek olduğu zamanlarda dayanıyorum ama bazen insanı gıdıklıyor evde sevdiği şeyler varsa. Cumartesi günü pişmaniyeyle aynı şeyi yaşadım. Eşim önceki gğn getirmişti, yemedim ama çok severim. Aklımda kaldı sürekli. Sonunda da yanamadım, aklımda kalacağına midemde kalsın dedim yedimMerhaba... şu hafta sonu problemi bende de var. Geç kalkıyorum öğlen 12'de ancak kahvaltı yapıyorum. Çoluk çocuk patates ister sucuk ister tost ister.... yapıp yememek çok zor... Diyeti sabote eden eş ayrı bir dert. Dün akşam eşim bakla alacaktım ama almadım dedi. Bende iyi yapmışsın alma diye cevap verdim. Nedense beyenirsiniz. "Ama yarın alacağım" O baklava gelirse evde kesin kavga çıkar
Diyet günlüğüm yok. Şimdilik hedefeksielli olmak üzere başka arkadaşların sayfalarında yazıyorum. Buaralar sık sık yazdığıma bakma önümüzdeki hafta yoğun bir iş temposu başlayacak. Günlüğe başlasaydım devam edemezdim. Bu nedenle etrafta takılıyorumMotivasyonum yüksek olduğu zamanlarda dayanıyorum ama bazen insanı gıdıklıyor evde sevdiği şeyler varsa. Cumartesi günü pişmaniyeyle aynı şeyi yaşadım. Eşim önceki gğn getirmişti, yemedim ama çok severim. Aklımda kaldı sürekli. Sonunda da yanamadım, aklımda kalacağına midemde kalsın dedim yedimEvet pişman olmuştum o zaman ama şimdi gene canım istiyor mesela...yani nefsim körelmedi hala nasıl oluyorsa
Aslında hrmrn birine vereceksin veya çöpe atacaksın acımadan demek ki...
Hele erkekler ne diyetten anlıyorlar ne de bizim diyrt yapmamızı istiyorlar...
Senin de diyet günlüğün var galiba?
Arada burda konuşalım bana da size de motive olsun o zaman. Kolay gelsin işe başlangıcınız.Diyet günlüğüm yok. Şimdilik hedefeksielli olmak üzere başka arkadaşların sayfalarında yazıyorum. Buaralar sık sık yazdığıma bakma önümüzdeki hafta yoğun bir iş temposu başlayacak. Günlüğe başlasaydım devam edemezdim. Bu nedenle etrafta takılıyorum
Normalde öğle yemeğimi yanımda götürüyorum. Ama mesela bugün yetişemedim. Bu nedenle yemekhanede yemek zorunda kaldım. yemekler çok yağlı... Ayrıca hangi yağ kullanıyorlarsa bana dokunuyor. Bu nedenle evden getirme işini rutin haline getirmem gerekiyor. Büyük şehirlerde evlere yada iş yerlerine diyet yemek servisleri varmış keşke burada da olsa...Arada burda konuşalım bana da size de motive olsun o zaman. Kolay gelsin işe başlangıcınız.
Yanınızda mı götüreceksiniz?
Evet onları ben de duydum, biraz pahalı kaçmazsa onlardan da alabilirsin ama ben olsaydım evden getirirdim. Sefer tasına kpyup.Normalde öğle yemeğimi yanımda götürüyorum. Ama mesela bugün yetişemedim. Bu nedenle yemekhanede yemek zorunda kaldım. yemekler çok yağlı... Ayrıca hangi yağ kullanıyorlarsa bana dokunuyor. Bu nedenle evden getirme işini rutin haline getirmem gerekiyor. Büyük şehirlerde evlere yada iş yerlerine diyet yemek servisleri varmış keşke burada da olsa...
Çok haklısınız.halbuki her insanın yapısı çok farklı.benim günlük almam kalori 1000 dir bir başkasının 800 dür.birçok kişi var çevremde diyet yaparken rahatsızlanan.hayatlarını zehir ediyorlar.Kilo büyük problemimiz olduğu için diyet yapan insan çok fazla. Yapmaya çalışan da çok.
Bu yüzden çoğu insan diyet yapmayı ve sağlıklı oradan buradan duyduğu ve hiç araştırmadığı kulaktan dolma bilgilerle yapıyor.
Bir yerden duyduğunu başkalarına da empoze etmeye çalışıyor. Bir kere bilimsel bir şey okuyup da araştırmayan insanlar o kadar çok ki. Burada da da çok görüyorum böyle insanları. Bazılarına hiç mesaj yazmıyorum açıkçası.
Ama cehalet kötü. Birinin yaptığını hiç araştırmadan yapmak, uygulamak dahası başkasına önermek yanlış bir şey. Bunu anlayabilsek keşke...
Evet. Birkaç gündür birkaç kişiye uymaya çalıştım ama yapamadım. Saçlarım bile şu an dökülüyor nedense...Dermatolojiye gitmem şart oldu.Çok haklısınız.halbuki her insanın yapısı çok farklı.benim günlük almam kalori 1000 dir bir başkasının 800 dür.birçok kişi var çevremde diyet yaparken rahatsızlanan.hayatlarını zehir ediyorlar.
Evet çok çok haklısın. 1000'in altı şok diyetler. Hele ki hareketli isen, spor da yapıyorsan...Ortalama kiloda ve hareketsiz bir insanın günlük kalori ihtiyacı 2000'dir. hareketlendikce bu miktar artar. Zayıflama adına 1500'den daha az kalori almak sağlıklı değildir. Günlük 1500 kalori almak ve hareketi arttırmak en sağlıklı olanıdır.