- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 44
-
- Konu Sahibi dandini2017
Teşekkür ederim. İnsan hızlı kilo vermeyi hayal ediyorHayırlı olsun hedefine ulaşırsın en kısa zamanda inşallah
evet maalesef.. ve diyetin ilk zamanları ödemler gidiyor çok çok kilo veriliyor sanıyor insan.. devamında da azalınca moral bozukluğu olup bırakıyor diyeti.. en büyük hata bu.. asla vazgeçmemek lazım.. kilo gidiyor çünkü dikkat edince..Teşekkür ederim. İnsan hızlı kilo vermeyi hayal ediyorYanlış olsa da...
Evet haklısın. İlk hafta iyi vedim ama kaçırdım da gerçi. Kaçırmamak çok zorevet maalesef.. ve diyetin ilk zamanları ödemler gidiyor çok çok kilo veriliyor sanıyor insan.. devamında da azalınca moral bozukluğu olup bırakıyor diyeti.. en büyük hata bu.. asla vazgeçmemek lazım.. kilo gidiyor çünkü dikkat edince..
100 gr az geliyor belki bize ama elimize 100 gr yağ alıp baksak aslında ne kadar çok vermişiz anlayabiliriz.. hiçbir gramı küçümsememek lazım
Merhaba günlük.
Hayat bazeı günler zor ve yorucu geçiyor. 2 gübdür dışarıdaki işlerimi bitirmeye çalışıyorum. Bu haftalık bitti ama dışardayken diyete uymak zor. Ya kaçamak oluyor yada açlık...
Hemen oracıkta bir bakkaldan çikolata, bisküvi, meyve suyu vs almak an meselesi aslında...
Ama yapmadım.
Genelde de sabah tartılınca birkaç gram verdiysem o gün daha çok kaçamak yapıyorum, sanki kilo verişimi kutlar gibi
Bu sabah tartıyla barışıktım. Ne de olsa fazla gösterse de yıllardır benim tartım :)
A çok teşekkür ederim. Wasa sandeviçi ilk defa duydum. Bakıyım migrosa.canım çantana bir muz koy veya kuruyemiş. wasa sandviçler de çok güzel, kalorisi düşük ve çok katkı yok içinde. bunların yanına da bi büfeden ayran, süt, soda gibi şeyler alırsın böyle durumlarda.
A çok teşekkür ederim. Wasa sandeviçi ilk defa duydum. Bakıyım migrosa.
Teşekkür ederim. Gratiste öyle şeyler de oluyor demek ki...gratis'te de var hatta genelde 2 alana 1 bedava şeklinde oluyor. beyaz peynirlisi (mavi paket) ve otlu peynirlisi (yeşil paket) dışındakiler sağlıklı değil. şekerli ya da beyaz undan yapılmış olanlar. afiyet olsun :)