- 18 Mart 2016
- 101
- 69
- 40
- Konu Sahibi dandini2017
Merhaba.Ben de 2 ay önce düğün için diyete başlamıştım☺.3 haftada 7 kilo verdim.İsteyince her şey oluyor.İnşallah hedefinize ulaşırsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet haklısınız, önce gerçekten istemek ve kafaya koymak şart...Merhaba.Ben de 2 ay önce düğün için diyete başlamıştım☺.3 haftada 7 kilo verdim.İsteyince her şey oluyor.İnşallah hedefinize ulaşırsınız.
Haftada 5 gün 3-4 kmEvet haklısınız, önce gerçekten istemek ve kafaya koymak şart...
Siz nasıl kilo verdiniz, diyetisyenle mi?
Her gün 3 -4 km yürüdüm.Bazı günler 6 km yide buluyordu.Yediğim her şeyin kalorisini yazdım böylece günlük almam gereken kalorinin dışına çıkmadım.çoğu zamanda daha az kalori aldığımı gördüm.Çünkü bir süre sonra vücut alışıyor istesenizde fazlasını yiyemiyorsunuz.Evet haklısınız, önce gerçekten istemek ve kafaya koymak şart...
Siz nasıl kilo verdiniz, diyetisyenle mi?
Teşekkür ederim tatlım :) Kendimle dertleşiyorum işte...dandiniiii günlüğün hayırlı olsun G Gerbera_35 canım hala kilo vermedeysen cuma zayıflama yarışmasına gel 4.takım
Evet spor yapmak lazım. En ufağından yürüyüş...Haftada 5 gün 3-4 km
Her gün 3 -4 km yürüdüm.Bazı günler 6 km yide buluyordu.Yediğim her şeyin kalorisini yazdım böylece günlük almam gereken kalorinin dışına çıkmadım.çoğu zamanda daha az kalori aldığımı gördüm.Çünkü bir süre sonra vücut alışıyor istesenizde fazlasını yiyemiyorsunuz.
Şehir dışından misafirlerim vardı.yeni gittiler bu yüzden 1 ay kadar ara verdim henüz almadım geri ama en kısa zamanda başlamazsam ne olacağı belli olmaz.Evet spor yapmak lazım. En ufağından yürüyüş...
Geri almadınız değil mi?
Hazirandan beri 10 kilo...çok güzel...tebriklerMerhaba :) günlüğünüz hayırlı olsun :) sizde bu serüvene katıldınız demek :) ben de Ramazan Bayram'ından sonra diyete başladım şimdiye kadar 10 kilo verebildim :) hedefim de bi 10 kilo daha var :) inşallah düğününüze istediğiniz abiyeyi giyip katılabilirsiniz :)
Hurmayı sevemedim, ramazanda bile 1 tane ancak yiyebiliyorum, dişime yapışıyorBenlm kaçamaklarım hep çiğ köfte oldu... Tatlı Can'ım istemedim çünkü hurma ile çok haşır meşirim ... Kaçamak olunca da diğer günlerde sporu arttırıyorum ve öğünün kalorisini düşürüyorum /) Benlm de 8 kiloya gooodby diye bi günlüğüm var her şey orada yazıyor :) belki size de bir kaç fikir çıkar :)
Bu sabah tartıyla barışıktım...
69,0 kg çıktım. İyi bir gidişatım var ama hafta sonları su koyuveriyorum
10 günde 4,8 verdim...
Herkes farkediyor artık