Aralık Ayına Kadar Fit!

Merhaba.Ben de 2 ay önce düğün için diyete başlamıştım☺.3 haftada 7 kilo verdim.İsteyince her şey oluyor.İnşallah hedefinize ulaşırsınız.
Evet haklısınız, önce gerçekten istemek ve kafaya koymak şart...
Siz nasıl kilo verdiniz, diyetisyenle mi?

Kendime günaydın diyorum.
Aslında kilo verebilme motivasyonu şöyle başlıyor sanırım:
1.aşama; önce bir nedenle hırslanmak,
2.aşama; kilo verdiğini görünce kendine güvenin artıyor ve daha da hırlanıyorsun (sanırım ele gğne karşı)
3.aşama; yakın çevrenin kilo verdiğini görüp gıpta etmesi, tebrik etmesi ile hırlanmanın artışı...

Ama aralarda duraklamalar olur tabi :KK43:

Haftada 5 gün 3-4 km
Her gün 3 -4 km yürüdüm.Bazı günler 6 km yide buluyordu.Yediğim her şeyin kalorisini yazdım böylece günlük almam gereken kalorinin dışına çıkmadım.çoğu zamanda daha az kalori aldığımı gördüm.Çünkü bir süre sonra vücut alışıyor istesenizde fazlasını yiyemiyorsunuz.

Haftada 5 gün 3-4 km

Her gün 3 -4 km yürüdüm.Bazı günler 6 km yide buluyordu.Yediğim her şeyin kalorisini yazdım böylece günlük almam gereken kalorinin dışına çıkmadım.çoğu zamanda daha az kalori aldığımı gördüm.Çünkü bir süre sonra vücut alışıyor istesenizde fazlasını yiyemiyorsunuz.
Evet spor yapmak lazım. En ufağından yürüyüş...
Geri almadınız değil mi?

Sevgili günlüğüm,
Bugün son günlere göre daha iyi bir beslenme planı sergilediğime inanıyorum. Meyve yemek bana iyi geliyor, moralimi düzeltiyor, şekerli olduğu için...Çok aşırıya kaçmadan meyve yemeği kesmemeyi düşündüm.
Light süt veya yoğurt tüketmiyorum. Light ürünlerde daha çok katkı maddesi ve şeker varmış diye duydum...
Şimdiye kadar makarna, pilav, erişte, şehriye yemedim. Ama yarın kepekli bir makarna yapabilirim.

Kahvaltı: 1 şeftali, 1 kk peynir, 2 salatalık, 5 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 elma, yeşil çay

Öğlen: Avuç içi kadar haşlanmış et, 1 kase yoğurt

Akşam: 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek

1 litre su
Suya taze zencefil ve dilimlenmiş limon atıp beklettim. Aroması güzel oldu. Tarçın da konulabilir.
Ayrıca 60 step, 30 sn wallsit, 30 tane yarım mekik yaptım.
Bugün perşembe. 10 gün önce girmiş olduğum takımın yarışma listesine daha beni almadılar. Ama gene de azimliyim. Listeye girebilmek için de azimli oluyor insana aslında.

IMG-20170914-WA0004.jpeg

Bunlar bu sene giydiğim pantolonlar...
Acayip mutlu oldum. Takımda da paylaştım.
Bugün dolabı toplarken görüp fotoğraf çekiyim dedim...

Merhaba :) günlüğünüz hayırlı olsun :) sizde bu serüvene katıldınız demek :) ben de Ramazan Bayram'ından sonra diyete başladım şimdiye kadar 10 kilo verebildim :) hedefim de bi 10 kilo daha var :) inşallah düğününüze istediğiniz abiyeyi giyip katılabilirsiniz :)

Merhaba :) günlüğünüz hayırlı olsun :) sizde bu serüvene katıldınız demek :) ben de Ramazan Bayram'ından sonra diyete başladım şimdiye kadar 10 kilo verebildim :) hedefim de bi 10 kilo daha var :) inşallah düğününüze istediğiniz abiyeyi giyip katılabilirsiniz :)
Hazirandan beri 10 kilo...çok güzel...tebrikler
Ben de 10 kilo vermek isteyerek başladım, şimdi bir kısmı gitti tabi çok mutluyum. Arada kaçamak yapasım geliyor ama...
Nasıl verdiniz, neler yaptınız?

Benlm kaçamaklarım hep çiğ köfte oldu... Tatlı Can'ım istemedim çünkü hurma ile çok haşır meşirim ... Kaçamak olunca da diğer günlerde sporu arttırıyorum ve öğünün kalorisini düşürüyorum /) Benlm de 8 kiloya gooodby diye bi günlüğüm var her şey orada yazıyor :) belki size de bir kaç fikir çıkar :)

Benlm kaçamaklarım hep çiğ köfte oldu... Tatlı Can'ım istemedim çünkü hurma ile çok haşır meşirim ... Kaçamak olunca da diğer günlerde sporu arttırıyorum ve öğünün kalorisini düşürüyorum /) Benlm de 8 kiloya gooodby diye bi günlüğüm var her şey orada yazıyor :) belki size de bir kaç fikir çıkar :)
Hurmayı sevemedim, ramazanda bile 1 tane ancak yiyebiliyorum, dişime yapışıyor :KK70:
Kolaylıklar dilerim

Bugün mutluyum. Keşke mutluluk böyle kilo alıp vermelere bağlı olmasa tabi ama...her kadın böyle bence...herkesin hayali zayıflamak, fit olmak...

5.Eylül: 73.8 (Tartı değişimini ekledim)
Geçen cuma: 71.8
Bu cuma: 69.5

Bu tatillerde aldıklarımı sonunda 10 günde verdim.
Bundan sonrası daha zor işte...hep takıldığım yerler bu kilolar...

Dün gece geç gelince menümü buraya ekleyemedim...
Kahvaltı: 2 köy biberi, 1 yk zeytinyağı ile 2 yumurta yaptım, 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 erik, 1 şeftali
Öğlen: 1 tost, şekersiz çay
Akşam: 1 greyfurt

1.5 lt su

90 dk yürüyüş yaptım.
İyi yorulmuşum, açık hava yoruyor ama iştah da açıyor.
Özellikle bir kafeye oturunca menüye bakınca kendimi zor tutuyorum...:KK43:

Bu sabah tartıyla barışıktım...
69,0 kg çıktım. İyi bir gidişatım var ama hafta sonları su koyuveriyorum :bicak:
10 günde 4,8 verdim...
:nazar::nazar::nazar:
Herkes farkediyor artık:KK49:

Dün fıstık ezmesi aldım, %100 fıstık ezmesi ve içinde şeker ve katkı maddesi yok. Biraz yağlı geldi ama tadı çok güzel.
İlk defa sabah yedim. İçinde tuz da yok.
Biyotin, niasin, bakır, fosfor, magnezyum, çinko çok.

X