aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Bizde 9 aydır istiyoruz bu ay aşılama olucaktım doktorun hatası yüzünden ocağa ertelendi çok sinirlendim ama bundada vardır inş. bi hayır bakalım kafamda deli sorular doktoru değiştirsemmi bilemedim ?
benimde ağustosta öyle oldu doktor yumurtlama günümü kaçırdı o kadar ilaç kullanmıştım sonraki ay yapti onda da tutmadi. insallah senin tutar

Bizde 9 aydır istiyoruz bu ay aşılama olucaktım doktorun hatası yüzünden ocağa ertelendi çok sinirlendim ama bundada vardır inş. bi hayır bakalım kafamda deli sorular doktoru değiştirsemmi bilemedim ?
Geçmiş olsun canım üzüldüm bende yarın olacam aşılama ama sanki hiç umut yok.senin niye hata oldu

Geçmiş olsun canım üzüldüm bende yarın olacam aşılama ama sanki hiç umut yok.senin niye hata oldu

Allahtan ümit kesilmez canım aşılamada %25 şansımız oluyormuş iyi düşün inş. Kavusursun bebişine benimki tamamen doktorun hatası 5 günlük klomen verdi onu kullan kontrol edicem dedi yumurtaları gittim tekrar kontrole çok iyi dedi 3 tane olumuş dedi 18 di en büyüğü neyse muayene bitti perhiz öneriyorum ilişki yasak dedi tekrar gün verdi gittik yine muayene etti yumurtalardan biri 22 olmuş çok iyi dedi muayene bitti eşime kaç günlük spermin dedi oda 6 dün dedi vay efendim neden ilişki olmamış falan filan bide bizi suçluyor eşim siz ölw dediniz dedi siz yanlış anlamıssınız dio hala bende sinirlendim tekrar söylediklerini ona hatırlattım sert bi ustuplâ falan Trip ten Tribe giriyo bide özel hastane olmasa ne olcak bilmiyorum cok soğudum doktordan takibi 0 napcam bilmiyorum 2. Doktorum bide bu

Canım bizimde öyle aksilik oldu iğne vurulmam gereken günde doktora ulaşamadıgım içim vurulmadım oyüzden gun de aksadi yarın yapacaz aşılamayi ama eşimin de perhizi tam bir hafta oluyo yarın sorun olmaz ddi doktor ama bilmiyorum artk çok stres oldum bi ton para harcadık bu ay hem doktora hem ilaçlara

Bende baya bi doktor değiştim bu kaçıncı doktor bilmiyorum ama inş.tüp bebeğe gerek kalmadan olur bu ay. Doktor tüp bebek yapmak istiyo ama erken olduğunu düşünüyorum daha

Bende baya bi doktor değiştim bu kaçıncı doktor bilmiyorum ama inş.tüp bebeğe gerek kalmadan olur bu ay. Doktor tüp bebek yapmak istiyo ama erken olduğunu düşünüyorum daha
İnsallah gerek kalnadan tutar bebisin canim

Ya inanın ki dualarımda kendimden cok daha çok senelerdir evlat hasretiyle yananlara dua ediyorum Rabbim tüm evlat isteyen kardeşlerimin kucağınu boş bırakmaz inş.
Amin canim insallah herkezin gonlu hosnut eder rabbimiz insallah ....

Hoşbuldum canimmbisey sorucam devlet hastanesi aciline gündüz kan baktirmaya gitsek bakarlar mi yoksa illa kadin dogum bolumune mi yönlendirir bazen aklimdan bi çilginlik yapip gidip lan vermek geciyor
Kardesimin regl gunune 3 gun varditest kiti ile yapti biri silik cikti hastaneye gitti. gunum gecti iki gun demis yoksa kan istemez doktor onun icin oyle kucuk yalan soylemis ucgun vardi beta hcg27.9 cikti sonra hcg 709 cikti su an 7 haftalik gebe bence sende yaptirabilirsin canim

Hoşbuldum canimmbisey sorucam devlet hastanesi aciline gündüz kan baktirmaya gitsek bakarlar mi yoksa illa kadin dogum bolumune mi yönlendirir bazen aklimdan bi çilginlik yapip gidip lan vermek geciyor
Saglik ocagindada betahcg bakiliyor canim iki gunum gecti dersin kucuk yalan bebis icin

Kızlar kafam çok karışık... Bugün çatlatma ignemin 13. Günü yaptirdigim gün akşam olduğu için o günü saymiyorum.. Sayarsam 14. Gün bugün dayanamadın kan testi yaptırdim 5.45 çıktı ne bu şimdi kaç günde sıfırlanır bu iğne etkisi iyice stres oldum

aaaa eğer iğne etkisi değilse pozitif. iki gün sonra tekrar baktir canim artarsa hamilesin demektir ayyy hadi insallah

Kızlar ya benimde ilk yumurtam catlayali yaklasik 10 gün oldu 2 gündür cok yorgun hissediyorum erkenden uykum geliyor, biraz kabiz oldum, bugun de bacaklarim ağrımaya başladı. acaba erken hamilelik belirtisi olabilir mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…