- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Bidaha yaptırmaya korkuyorumaaaa eğer iğne etkisi değilse pozitif. iki gün sonra tekrar baktir canim artarsa hamilesin demektirayyy hadi insallah
Olabilir canım :) hayırlısı olsun inşallah gelmiştir bebisKızlar ya benimde ilk yumurtam catlayali yaklasik 10 gün oldu 2 gündür cok yorgun hissediyorum erkenden uykum geliyor, biraz kabiz oldum, bugun de bacaklarim ağrımaya başladı. acaba erken hamilelik belirtisi olabilir mi ki?
hayır yaa korkma umutsuz olma belki yükselir benim geçen ay kimyasal gebelik oldu adetim 2 gün gecikmisti beta hgc 10 çıktı doktor eger artarsa sağlıklı bir gebelik olabilir demişti benim kismet değilmiş artmadi. insallah senin değerin artar. eger pozitif çıkmazsa da umudunu yitirme diğer ay olur insallahBidaha yaptırmaya korkuyorumçok fazla yorum okudum 13-14 günler test yapmış lar daha yüksek çıkmış benim iğne etkisi sanırım
Öyle yapicam zaten yoksa kısmet değilmiş önümüze bakicaz :) sanada çok geçmiş olsun canım :)hayır yaa korkma umutsuz olma belki yükselir benim geçen ay kimyasal gebelik oldu adetim 2 gün gecikmisti beta hgc 10 çıktı doktor eger artarsa sağlıklı bir gebelik olabilir demişti benim kismet değilmiş artmadi. insallah senin değerin artar. eger pozitif çıkmazsa da umudunu yitirme diğer ay olur insallah
Saglik ocagindada betahcg bakiliyor canim iki gunum gecti dersin kucuk yalan bebis icin
Kızlar ya benimde ilk yumurtam catlayali yaklasik 10 gün oldu 2 gündür cok yorgun hissediyorum erkenden uykum geliyor, biraz kabiz oldum, bugun de bacaklarim ağrımaya başladı. acaba erken hamilelik belirtisi olabilir mi ki?
inşallah yaaa :) cok umutlanmak da istemiyorum ama tutamiyorum kendimiOlabilir tabiki canim ben ilk hamile kaldiğimda bacaklarim agrimisti sonra bi yorgunluk iki gun yattiydim üşüttum hasta oldum sandim meger hamileymişim.
Hayirli cumalar canim bence hamilesin 0.5 ustu gebelik belirtisi betahcg iki gune bir iki kati oluyor sen tekrarlat testlerini pazartesi gunu yaptir canim bana gore gebelik baslamis anlasilan gec yumurtlamis olabilirsin hadi hayirlisiKızlar kafam çok karışık... Bugün çatlatma ignemin 13. Günü yaptirdigim gün akşam olduğu için o günü saymiyorum.. Sayarsam 14. Gün bugün dayanamadın kan testi yaptırdim 5.45 çıktı ne bu şimdi kaç günde sıfırlanır bu iğne etkisi iyice stres oldum
Canim bende ayni belirtiler var umarim hepimiz hamisizdir.hadi hayirlisi canikom.hayirli cumalarKızlar ya benimde ilk yumurtam catlayali yaklasik 10 gün oldu 2 gündür cok yorgun hissediyorum erkenden uykum geliyor, biraz kabiz oldum, bugun de bacaklarim ağrımaya başladı. acaba erken hamilelik belirtisi olabilir mi ki?
Yaptir canim korma artacak gor bak canim hadi hayirlisiBidaha yaptırmaya korkuyorumçok fazla yorum okudum 13-14 günler test yapmış lar daha yüksek çıkmış benim iğne etkisi sanırım
Yaptir bakim hadi hayirlisiSağlik ocaği hiç aklima gelmedi ihtiyaç hissettigimde ordan baktirayim
hayırlı cumalar :) inşallah dediğin gibidir canım bekliyorum meraklaHayirli cumalar canim bence hamilesin 0.5 ustu gebelik belirtisi betahcg iki gune bir iki kati oluyor sen tekrarlat testlerini pazartesi gunu yaptir canim bana gore gebelik baslamis anlasilan gec yumurtlamis olabilirsin hadi hayirlisi
İnsallah cnm kardesimin 27 cikti 3 gun 5 gun sonra 709 cikti canim hadi hayirlisi canim guzel habeeleri bekliyoruz bizi merakta birakma canimhayırlı cumalar :) inşallah dediğin gibidir canım bekliyorum merakla
Nere gittiniz ya
Hosgeldin cuman hayirlara vesile olsun.rabbim yardimci olsun senin demi sorunun var canim nezamandir bebis istiyorsun...Hayırlı Cumalar arkadaşlar inşallah hepimize Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder. bende salı günü doktora gidicem Allah hayırlısını versin :)
Hoşbulduk canım Amin. Benim eşim azospermdi hormonlardan kaynaklanıyo. hiç sperm yoktu. iğne tedavisi görüyo sperm sayısı 300 bin oldu daha da artıyo. bu şekilde. bide bu aya adaetimin 17. günü bir gün suren kanamam oldu ama adet kadar yoğun değildi. bu neden kaynaklanıyodur acabaHosgeldin cuman hayirlara vesile olsun.rabbim yardimci olsun senin demi sorunun var canim nezamandir bebis istiyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?