• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

aaaa eğer iğne etkisi değilse pozitif. iki gün sonra tekrar baktir canim artarsa hamilesin demektir :KK66: ayyy hadi insallah
Bidaha yaptırmaya korkuyorum :( çok fazla yorum okudum 13-14 günler test yapmış lar daha yüksek çıkmış benim iğne etkisi sanırım

Kızlar ya benimde ilk yumurtam catlayali yaklasik 10 gün oldu 2 gündür cok yorgun hissediyorum erkenden uykum geliyor, biraz kabiz oldum, bugun de bacaklarim ağrımaya başladı. acaba erken hamilelik belirtisi olabilir mi ki?
Olabilir canım :) hayırlısı olsun inşallah gelmiştir bebis ;)

Bidaha yaptırmaya korkuyorum :KK43: çok fazla yorum okudum 13-14 günler test yapmış lar daha yüksek çıkmış benim iğne etkisi sanırım
hayır yaa korkma umutsuz olma belki yükselir benim geçen ay kimyasal gebelik oldu adetim 2 gün gecikmisti beta hgc 10 çıktı doktor eger artarsa sağlıklı bir gebelik olabilir demişti benim kismet değilmiş artmadi. insallah senin değerin artar. eger pozitif çıkmazsa da umudunu yitirme diğer ay olur insallah

hayır yaa korkma umutsuz olma belki yükselir benim geçen ay kimyasal gebelik oldu adetim 2 gün gecikmisti beta hgc 10 çıktı doktor eger artarsa sağlıklı bir gebelik olabilir demişti benim kismet değilmiş artmadi. insallah senin değerin artar. eger pozitif çıkmazsa da umudunu yitirme diğer ay olur insallah
Öyle yapicam zaten yoksa kısmet değilmiş önümüze bakicaz :) sanada çok geçmiş olsun canım :)

Kızlar ya benimde ilk yumurtam catlayali yaklasik 10 gün oldu 2 gündür cok yorgun hissediyorum erkenden uykum geliyor, biraz kabiz oldum, bugun de bacaklarim ağrımaya başladı. acaba erken hamilelik belirtisi olabilir mi ki?

Olabilir tabiki canim ben ilk hamile kaldiğimda bacaklarim agrimisti sonra bi yorgunluk iki gun yattiydim üşüttum hasta oldum sandim meger hamileymişim.:KK48::KK48:

Kızlar allahım her isteyene nasip etsin çocuk çok güzel birşey ama Size tavsiyem hamile kalmak için ilişkiye girmeyin kafanıza takmayın ozaman ne güzel geliyo bebiş ler ben ilk hamile kaldım hemen 10 haftalık bebeğim ölmüştü malesef kürtaj oldum ondan sonra iki yıl boyunca bizde bir Problem olmamasına rağmen bebeğim gelmedi aklımdan çıkardığım ayda bebeğim geldi bana şimdi kızım 17 aylık kucağımda ve ben yine hamileyim 16 haftalık stres ten uzak kalın çocuk düşüncesinden nasıl geliyor benden söylemesi allah nasip etsin her isteyene

Kızlar kafam çok karışık... Bugün çatlatma ignemin 13. Günü yaptirdigim gün akşam olduğu için o günü saymiyorum.. Sayarsam 14. Gün bugün dayanamadın kan testi yaptırdim 5.45 çıktı ne bu şimdi kaç günde sıfırlanır bu iğne etkisi iyice stres oldum :KK42:
Hayirli cumalar canim bence hamilesin 0.5 ustu gebelik belirtisi betahcg iki gune bir iki kati oluyor sen tekrarlat testlerini pazartesi gunu yaptir canim bana gore gebelik baslamis anlasilan gec yumurtlamis olabilirsin hadi hayirlisi ;)

Canim bende ayni belirtiler var umarim hepimiz hamisizdir.hadi hayirlisi canikom.hayirli cumalar

Hayirli cumalar canim bence hamilesin 0.5 ustu gebelik belirtisi betahcg iki gune bir iki kati oluyor sen tekrarlat testlerini pazartesi gunu yaptir canim bana gore gebelik baslamis anlasilan gec yumurtlamis olabilirsin hadi hayirlisi :KK66:
hayırlı cumalar :) inşallah dediğin gibidir canım bekliyorum merakla

hayırlı cumalar :) inşallah dediğin gibidir canım bekliyorum merakla
İnsallah cnm kardesimin 27 cikti 3 gun 5 gun sonra 709 cikti canim hadi hayirlisi canim guzel habeeleri bekliyoruz bizi merakta birakma canim

Eklentiler

• IMG-20151225-WA0003.jpg
    IMG-20151225-WA0003.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 48
Hayırlı Cumalar arkadaşlar inşallah hepimize Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder. bende salı günü doktora gidicem Allah hayırlısını versin :)

Hayırlı Cumalar arkadaşlar inşallah hepimize Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder. bende salı günü doktora gidicem Allah hayırlısını versin :)
Hosgeldin cuman hayirlara vesile olsun.rabbim yardimci olsun senin demi sorunun var canim nezamandir bebis istiyorsun...

Eklentiler

• IMG-20151225-WA0001.jpg
    IMG-20151225-WA0001.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG-20151225-WA0004.jpg
    IMG-20151225-WA0004.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 42
h
Hosgeldin cuman hayirlara vesile olsun.rabbim yardimci olsun senin demi sorunun var canim nezamandir bebis istiyorsun...
Hoşbulduk canım Amin. Benim eşim azospermdi hormonlardan kaynaklanıyo. hiç sperm yoktu. iğne tedavisi görüyo sperm sayısı 300 bin oldu daha da artıyo. bu şekilde. bide bu aya adaetimin 17. günü bir gün suren kanamam oldu ama adet kadar yoğun değildi. bu neden kaynaklanıyodur acaba

Back