- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Aaaaa hamissin hadi saglikli bebisin olur insallahh yarin saglik ocagina git kanda baktir canim bebis var mutlu haberlerini bekliyoruz tatlimTsk ederim cevabın için bir göz atayim.
Ovu testi degil. Hamilelik testi yaptım çünkü günüm gecmisti. :)
Aaaaa hamissin hadi saglikli bebisin olur insallahh yarin saglik ocagina git kanda baktir canim bebis var mutlu haberlerini bekliyoruz tatlim
Canim test yanlitmaz ama yine kanda baktir arkasinda silik cikti var kan ver dedim 58.90 cikti betahcgsi darisi sana olur bana herkeze bulasar insallah .. amin haberlerini bekliyoruzÇok tsk ederim ınsallah herseyin hayirlisi olur. Test yanlış olur diye çok korkuyorum.
Bende goremiyorum tatlim regl oldumu girmiyor buraya sanirim gecen ayda oyle oldu sanirim. canim tilbe sen naptin kan verdinmi hadi guzel haberler verirsin opuyorum nanaktan...
Verdim canım çarşamba günü alıcam malesef ama olsun ya şuan iyiyim şükür bi bel ağrısı dışında :)Bende goremiyorum tatlim regl oldumu girmiyor buraya sanirim gecen ayda oyle oldu sanirim. canim tilbe sen naptin kan verdinmi hadi guzel haberler verirsin opuyorum nanaktan...
Sevindim canim hayirlisi olsunVerdim canım çarşamba günü alıcam malesef ama olsun ya şuan iyiyim şükür bi bel ağrısı dışında :)
Kızlar burdayım regl olduğumdan değilde doktorun söyledikleri canımı sıkti biraz f sh değeri yüksek gelince normal yollardan hamile kaLAmayabilirsin dedi bunca zamandır belki de bu yüzden kalmadim....sizlerden haber var mıBende goremiyorum tatlim regl oldumu girmiyor buraya sanirim gecen ayda oyle oldu sanirim. canim tilbe sen naptin kan verdinmi hadi guzel haberler verirsin opuyorum nanaktan...
Tatlım senin içi hayırlısı olur inşallah hasta da olmadı çok şükür Rabbim büyükVerdim canım çarşamba günü alıcam malesef ama olsun ya şuan iyiyim şükür bi bel ağrısı dışında :)
Aminn İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Seninde bu ay bebiş haberini bekliyorumm Ocak anneleri çoğalıyor :)Sevindim canim hayirlisi olsunbende bugun doktora gittim cuma 16:00 da cat ignesi oldum bugunde gittim catlamismi diye evettt catlamis cok sukur bir umutta olsa cok sevindim umut verdi bebisimiz tutunur insallah bu ay benimle olur bebisim vakti gelsin isteyen herkesin vakti zamani gelsin insallah... amin
Sağol canım benimm inşallah sende en kısa zamanda bebisine kavuşursun. Hasta olmadım test pozitif çıktı çok şükür canım. Bu arada kimseyi aldırış etme Rabbim ne zaman ol derse o zaman nasip ederTatlım senin içi hayırlısı olur inşallah hasta da olmadı çok şükür Rabbim büyük
Çok sağol canım inşallah artık ne zamansa nasip bekliyom ama artık gebelik belirtisi aramıyorum senin adına çok sevindim allahım sağlıkta kucağına almayi Nasip etsin çok güzel sağlıkla hamilelik geçir inşallahSağol canım benimm inşallah sende en kısa zamanda bebisine kavuşursun. Hasta olmadım test pozitif çıktı çok şükür canım. Bu arada kimseyi aldırış etme Rabbim ne zaman ol derse o zaman nasip eder
Bol bol dua ve sabır.. :) üstüne düşmeyince oluyor böyle şeyler :)
Sikma canini canim tedavi olarak klomenle baslatir ardindan cat ignen yapilir bende cuma gittim 20mm dedi doktorum cuma cat ignem yapildi 16:00 da bugun doktora gittim yumurtam catlamis mutlulugu yakinlasirim insallah allahim isteyen herkeze bebek versin rabbim banada versin rabbim indallah ... AminKızlar burdayım regl olduğumdan değilde doktorun söyledikleri canımı sıkti biraz f sh değeri yüksek gelince normal yollardan hamile kaLAmayabilirsin dedi bunca zamandır belki de bu yüzden kalmadim....sizlerden haber var mı
Canim bugun 18 ocak belki.gec dollenme olmus olabilir peki cat ignesimi yapildi test silik cikmisti belki cat ignenin etkisi olabilirmi diye soruyorum canim sikma canini rabbim zamani vaktini biliyor bol bol dua edelim canimBugün doktora gittim. Sadece idrar testi yaptı ve sonuç negatif. Hamile degilmisim. Sat 18 aralik. Daha adetin bile yaklaşmamış dedi. Hamile gözükmüyorsun ama bir iki hafta daha bekle dedi, regl olana kadar. Üzgünüm çok mutluydumesime de cinlatmistim.
Amin canım benim çok teşekkür ederimm. Dualarım bebiş isteyenlere.. En yakın zamanda haberini bekliyorum dediğim gibi moralini düzgün tut bu iki aya neler neler olur :)Çok sağol canım inşallah artık ne zamansa nasip bekliyom ama artık gebelik belirtisi aramıyorum senin adına çok sevindim allahım sağlıkta kucağına almayi Nasip etsin çok güzel sağlıkla hamilelik geçir inşallah
Canim bugun 18 ocak belki.gec dollenme olmus olabilir peki cat ignesimi yapildi test silik cikmisti belki cat ignenin etkisi olabilirmi diye soruyorum canim sikma canini rabbim zamani vaktini biliyor bol bol dua edelim canim
inşallah canim inşallah allahim büyük icim parçalandı ama tedavisi var allahtan inşallah bebeğin tutunur sana cok icten dua ediyorum herkes icin ama kendimi cok yormusum bunca ay cok yipratmisim o test bu test boşuna heycanla beklemsim herseyin hayırlısi icim kötü anlayacağın hic çocuk sahibi olamacakmisim gbi geliyorSikma canini canim tedavi olarak klomenle baslatir ardindan cat ignen yapilir bende cuma gittim 20mm dedi doktorum cuma cat ignem yapildi 16:00 da bugun doktora gittim yumurtam catlamis mutlulugu yakinlasirim insallah allahim isteyen herkeze bebek versin rabbim banada versin rabbim indallah ... Amin
Aaaa oyle deme canini bosa sikiyorsun bak ilac tedaviye nasil cvp verecek bebisin gelecek allahimin izniyle reglin 3 gunu klomene baslatiyor doktor verdimi canim insallah cvp vereceksin tedaviye.sen tedbirini al taktiri allahina birak canim yeterki vakti zamani gelsin rabbim o gun verecek bebegini kucagina insallah guzel duan icin amin diyorum canim sagol bende bebek isteyenlere dua ediyorum mutlaka bir gun duamiz kabul olacak cok gec olmadan kabul olur insallah ... amininşallah canim inşallah allahim büyük icim parçalandı ama tedavisi var allahtan inşallah bebeğin tutunur sana cok icten dua ediyorum herkes icin ama kendimi cok yormusum bunca ay cok yipratmisim o test bu test boşuna heycanla beklemsim herseyin hayırlısi icim kötü anlayacağın hic çocuk sahibi olamacakmisim gbi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?