aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Ayyyy canim kiyamam cok iyisin seninde yuzun guler insallah herkeze dua ediyorim rabbim o guzel duyguyu yasatsin evlat ne demek bilsinler insallah
aminn hep birlikte inşallah burası bana çok iyi geliyor hep birbirimizi anlıyorz ya içten davranıyoruz ya bu çok güzell yeni yıl bize uğurlu gelsin

SAT 16 Aralık BAT 15 Ocak. İnşallah en kısa zamanda meleklerimiz bize tutunur. 9 aylık evliyim bi kere boş gebelik geçirdim Ekim 1 kürtaj oldum. 3 ay gebelik yasaktı. Bu ay düzenli oluyor her şey.. Umarım hayaller gerçek oluur :) beni de alirmisiniz aranıza :)

inş. duarım hepinizle bizde 8 aydır korunmuyoruz ama tık yok doktora gittik bişey cıkmadı gerekenler yapıldı inş. occak ayı bizlere uğurlu gelir.allah herkesin gönlüne göre versin...benimde adetime 1 hafta var ocak 6 ama hiçbir belirti yok hiçbirşey yok...

OTE="57ozlemmm, post: 44344145, member: 407290"]inş. duarım hepinizle bizde 8 aydır korunmuyoruz ama tık yok doktora gittik bişey cıkmadı gerekenler yapıldı inş. occak ayı bizlere uğurlu gelir.allah herkesin gönlüne göre versin...benimde adetime 1 hafta var ocak 6 ama hiçbir belirti yok hiçbirşey yok...[/QUOTE]

Insaallah canim dedigin gibi olur ocak bizim ayımız olur...

Dönemim yeni bitti. Umudum ocakta rabbim yeni yilin ilk ayinda nasip edecek insaallah.
24 ocak...
Yeni Yıl da Rabbim bizlere ve tüm bebiş isteyenlerin kucağını doldurmayı nasip etsin inşallah :) benimde bat 15 Ocak herşeyin hayırlısı..

Hosgeldin canim insallah bebisin tutunur sana gonlumuzdeki meleklere kavusuruz insallah amin...

Yeni Yıl da Rabbim bizlere ve tüm bebiş isteyenlerin kucağını doldurmayı nasip etsin inşallah :) benimde bat 15 Ocak herşeyin hayırlısı..
Olmayan bat olur insallah hadi 12.gunun bugun 12-14-16-18-20. Gunlerde calismalara baslayin

Insaallah canim dedigin gibi olur ocak bizim ayımız olur...[/QUOTE]
İnsallah canim amin 2016 yilinda meleklerimiz kucagimizda olur insallah rabbim duysun sesimizi

Hosgeldin belirti olmadanda hamis olanlar var hayirlisi olsun canim

Canım bat ne zamandı ? 30-31 mi demiştin? Önceki gebeliğimde bana da sıcak basmıştı hep. Hadi inşallah hamilesindir canım yaaa.

ayyy aynı anda negüzelll inşallah aynı anda öğreniriz kızzzz
Inşallah canım ya senin bat ne zamandı?

aminnnn inşallah canım ya

Olacak olacak bençok inanıyorum. Bu ay bi kaç kürü bir arada uyguluyorum eşimede kendimede denemediğimiz şeyler hep. Kendimle birlikte herkez için hepimiz için dua ediyorum meryem suresini okuyorum. Rabbim ol diyecek kızlar bu ay inanın ve bol bol dua edin. Herşeyin başı bu.

Ocakta hepimizin yüzü gülsün inşallah. Hep birlikte yazalım müjdeli haberleri buraya..

Amiin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…