- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
aminn hep birlikte inşallah burası bana çok iyi geliyor hep birbirimizi anlıyorz ya içten davranıyoruz ya bu çok güzell yeni yıl bize uğurlu gelsinAyyyy canim kiyamam cok iyisin seninde yuzun guler insallah herkeze dua ediyorim rabbim o guzel duyguyu yasatsin evlat ne demek bilsinler insallah
Yeni Yıl da Rabbim bizlere ve tüm bebiş isteyenlerin kucağını doldurmayı nasip etsin inşallah :) benimde bat 15 Ocak herşeyin hayırlısı..Dönemim yeni bitti. Umudum ocakta rabbim yeni yilin ilk ayinda nasip edecek insaallah.
24 ocak...
Hosgeldin canim insallah bebisin tutunur sana gonlumuzdeki meleklere kavusuruz insallah amin...SAT 16 Aralık BAT 15 Ocak. İnşallah en kısa zamanda meleklerimiz bize tutunur. 9 aylık evliyim bi kere boş gebelik geçirdim Ekim 1 kürtaj oldum. 3 ay gebelik yasaktı. Bu ay düzenli oluyor her şey.. Umarım hayaller gerçek oluur :) beni de alirmisiniz aranıza :)
Olmayan bat olur insallah hadi 12.gunun bugun 12-14-16-18-20. Gunlerde calismalara baslayinYeni Yıl da Rabbim bizlere ve tüm bebiş isteyenlerin kucağını doldurmayı nasip etsin inşallah :) benimde bat 15 Ocak herşeyin hayırlısı..
OTE="57ozlemmm, post: 44344145, member: 407290"]inş. duarım hepinizle bizde 8 aydır korunmuyoruz ama tık yok doktora gittik bişey cıkmadı gerekenler yapıldı inş. occak ayı bizlere uğurlu gelir.allah herkesin gönlüne göre versin...benimde adetime 1 hafta var ocak 6 ama hiçbir belirti yok hiçbirşey yok...
Hosgeldin belirti olmadanda hamis olanlar var hayirlisi olsun caniminş. duarım hepinizle bizde 8 aydır korunmuyoruz ama tık yok doktora gittik bişey cıkmadı gerekenler yapıldı inş. occak ayı bizlere uğurlu gelir.allah herkesin gönlüne göre versin...benimde adetime 1 hafta var ocak 6 ama hiçbir belirti yok hiçbirşey yok...
Canım bat ne zamandı ? 30-31 mi demiştin? Önceki gebeliğimde bana da sıcak basmıştı hep. Hadi inşallah hamilesindir canım yaaa.belirtilerim iki gun cok degisik agiz tadimda acimsi tad var yumurtlamadan sonra hic bitmeyen kasik aglarimin belim vuran agrisi ve atesim hic dusmedi iki gunum gelmeyen gunumdur insallah atesim 36.9 larda saskinim kizlar sizce hamilemiyyyiiiimmm yardim edin cevap verirseniz sevinirim ...
Inşallah canım ya senin bat ne zamandı?ayyy aynı anda negüzelll inşallah aynı anda öğreniriz kızzzz
İnsallah canim amin 2016 yilinda meleklerimiz kucagimizda olur insallah rabbim duysun sesimizi[/QUOTE]Insaallah canim dedigin gibi olur ocak bizim ayımız olur...
canım benim 19, gecesi geldi ama 20 si oluyor yani pazar gnüCanım bat ne zamandı ? 30-31 mi demiştin? Önceki gebeliğimde bana da sıcak basmıştı hep. Hadi inşallah hamilesindir canım yaaa.
Inşallah canım ya senin bat ne zamandı?
aminnnn inşallah canım yaOcakta hepimizin yüzü gülsün inşallah. Hep birlikte yazalım müjdeli haberleri buraya..
aminnnn inşallah canım ya
Canım bat derken beklenen adet tarihin nezaman ocak ayında demek istedimcanım benim 19, gecesi geldi ama 20 si oluyor yani pazar gnü
Ocakta hepimizin yüzü gülsün inşallah. Hep birlikte yazalım müjdeli haberleri buraya..
Amiin inşallahOlacak olacak bençok inanıyorum. Bu ay bi kaç kürü bir arada uyguluyorum eşimede kendimede denemediğimiz şeyler hep. Kendimle birlikte herkez için hepimiz için dua ediyorum meryem suresini okuyorum. Rabbim ol diyecek kızlar bu ay inanın ve bol bol dua edin. Herşeyin başı bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?