aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Biraz daha bekle reglin gecsin oyle yaparsin uzulme canim ya allah hepimizin yardimcisi olsun ...

hoşbuldummm bakalım hayırlısı çalışmalara gün aşırı devam geçe oldu ama sabah benim şu akıntı geldi çatladım ne oldu bilmiyorum artk
Yumurtlama Belirtisi olarak kabul edilen şu uzayan akıntıyı diyorsun değil mi? İnşallah denk gelir canım biz de uzayan akıntının ertesi günü denedik bakalım hayırlısı

Yumurtlama Belirtisi olarak kabul edilen şu uzayan akıntıyı diyorsun değil mi? İnşallah denk gelir canım biz de uzayan akıntının ertesi günü denedik bakalım hayırlısı
evet o uzayan akıntı bu gece de çalışcam artk normalde 14,gün dü yumurlama ama şaun 9,gün ve akıntılar geldi yumurlammam şu gün diye beklemek yok bence gün aşırı yapıcaz çünkü hiiç belli olmuyor

Hosgeldin iyi aksamlar bende ikigun sonra persembe gunu olmayan gunum olur insallah bugun atesim hale yuksek 36.9 larda agiz tadim acimsi hayirlisi diyorum acaba gebelik belirtilerindenmi allahimm insallah isteyen herkeze saglikli bebisler versin

Hosgeldin iyi aksamlar bende ikigun sonra persembe gunu olmayan gunum olur insallah bugun atesim hale yuksek 36.9 larda agiz tadim acimsi hayirlisi diyorum acaba gebelik belirtilerindenmi allahimm insallah isteyen herkeze saglikli bebisler versin
Amin canım inşallah hepimize birden

ben şu ateş layını hiiç denemdim 9,gün şu an başasam belli olur mu ki

belirtilerim iki gun cok degisik agiz tadimda acimsi tad var yumurtlamadan sonra hic bitmeyen kasik aglarimin belim vuran agrisi ve atesim hic dusmedi iki gunum gelmeyen gunumdur insallah atesim 36.9 larda saskinim kizlar sizce hamilemiyyyiiiimmm yardim edin cevap verirseniz sevinirim ...

şu ağız tadında değişikliği başkasın da da duymuştumm ve 3 gün sonra hamile olduğun öğrendi ateş olayını bilmiyorum ama inşallah hamilesindir sendeee bat kaç senin

İnsallah o gun gelsin haber verecegim cok heyecanliyim

az kalmış zaten Allahın izniyle olur inşallah ben bile heycan yaptım senle sen heycan dan unutsan bile ben sana yazarım noldu diye
Ayyyy canim kiyamam cok iyisin seninde yuzun guler insallah herkeze dua ediyorim rabbim o guzel duyguyu yasatsin evlat ne demek bilsinler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…