-
- Konu Sahibi bebekloiding
Hakkımızda hayırlısı olsunÖyle yapacak başka bişey yok çaresiz kaliyoruz umudumuz bitiyor o kdr çok pozitif olacağını düşünüyordm nasip
Çok güzel düşünüyoruz kırmadan üzmeden ama bu dünya pek acımıyor bu zor dünyada gülüşlerimiz hiç solmasın İnşallah11.gün bile çıkmayıp 12.gün ikizlere hamile olanlar varmış o yüzden 7.gün bencede erken
Maalesef insanin sanki dünya başına yıkılıyor gibi oluyor ama gerçekten yapacak bir şey de olmuyor maalesef.Ben de her hüsrana uğradığımda herkes bir şey söylüyor ama bunu yaşamayanlar da bilemez tabii.Rabbim yüzümüze baksin inşallahÇok güzel düşünüyoruz kırmadan üzmeden ama bu dünya pek acımıyor bu zor dünyada gülüşlerimiz hiç solmasın İnşallah
İNŞALLAHÖyle yapacak başka bişey yok çaresiz kaliyoruz umudumuz bitiyor o kdr çok pozitif olacağını düşünüyordm nasip
Dün transfer oldum yarım saat sonra kalkıp giyinip lavaboyu kullanabilirsiniz dediler bende lavaboya gittim sorun olur mu kiBen transferden hemen sonra maalesef lavaboya gittim bir şey olur mu acaba
bidaha test yaptınız mı acabaBugün ilk kan testimde çıkan sonuç bu canım 11.72
Bana 5 dakika sonra dediler bende 5-10 dakika sonra lavaboya gittim sorun olmaz sanmıyorum.Dün transfer oldum yarım saat sonra kalkıp giyinip lavaboyu kullanabilirsiniz dediler bende lavaboya gittim sorun olur mu ki
Evet ikincide 10.40 bugünde 15.71 çıktı canımbidaha test yaptınız mı acaba
Bende başka bir yorumda okudum lavaboya çıkıp pozitifi almış nasip şans meselesi bide en önemlisi laboratuvar iyi olması rahmin temiz uygun olması inşallah hepimiz olumlu sonuclari alırız isteyen herkese Rabbim nasip etsin bu yolda mucadele verenlere oncelikleBana 5 dakika sonra dediler bende 5-10 dakika sonra lavaboya gittim sorun olmaz sanmıyorum.
Bana 5 dakika sonra dediler bende 5-10 dakika sonra lavaboya gittim sorun olmaz sanmıyorum.
Kaçıncı günün olduEvet ikincide 10.40 bugünde 15.71 çıktı canım
Bugün 22.92 canım transferin 11 günüKaçıncı günün oldu
Maşallah yavaş ilerliyor onun için bisy dedilermi canım kat kat artsn inşallahBugün 22.92 canım transferin 11 günü
İsmim bari mutlu olsun dedim pazartesi 11.gün 13-15.günde de test yapmak istiyorum
Haftaya cumaya tekrar gideceğim canım iğneler ve ilaç kullanmaya devam edeceğim. Daha önceki bir hastada 7 sonuçla bebeğini kucağına alanlar olmuş bende çok korkuyorum ama Rabbim hayırlısını sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah hepimizeMaşallah yavaş ilerliyor onun için bisy dedilermi canım kat kat artsn inşallah
ALLAHIm dualarımızı duysunHaftaya cumaya tekrar gideceğim canım iğneler ve ilaç kullanmaya devam edeceğim. Daha önceki bir hastada 7 sonuçla bebeğini kucağına alanlar olmuş bende çok korkuyorum ama Rabbim hayırlısını sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah hepimize
Amin aminALLAHIm dualarımızı duysun
Hahahaha manyak ya :) iyi hayırlı olsun yeni rumuzunİsmim bari mutlu olsun dedim pazartesi 11.gün 13-15.günde de test yapmak istiyorum
Teşekkür ederim sağol uğurlu gelsin İNŞALLAHHahahaha manyak ya :) iyi hayırlı olsun yeni rumuzun
Canm naptın kan verdinmi bidahaAmin amin