Aralık ayi tüp bebek transferi

Çok güzel düşünüyoruz kırmadan üzmeden ama bu dünya pek acımıyor bu zor dünyada gülüşlerimiz hiç solmasın İnşallah
Maalesef insanin sanki dünya başına yıkılıyor gibi oluyor ama gerçekten yapacak bir şey de olmuyor maalesef.Ben de her hüsrana uğradığımda herkes bir şey söylüyor ama bunu yaşamayanlar da bilemez tabii.Rabbim yüzümüze baksin inşallah

Bana 5 dakika sonra dediler bende 5-10 dakika sonra lavaboya gittim sorun olmaz sanmıyorum.
Bende başka bir yorumda okudum lavaboya çıkıp pozitifi almış nasip şans meselesi bide en önemlisi laboratuvar iyi olması rahmin temiz uygun olması inşallah hepimiz olumlu sonuclari alırız isteyen herkese Rabbim nasip etsin bu yolda mucadele verenlere oncelikle
Bana 5 dakika sonra dediler bende 5-10 dakika sonra lavaboya gittim sorun olmaz sanmıyorum.

Maşallah yavaş ilerliyor onun için bisy dedilermi canım kat kat artsn inşallah
Haftaya cumaya tekrar gideceğim canım iğneler ve ilaç kullanmaya devam edeceğim. Daha önceki bir hastada 7 sonuçla bebeğini kucağına alanlar olmuş bende çok korkuyorum ama Rabbim hayırlısını sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah hepimize

ALLAHIm dualarımızı duysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…