• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayi tüp bebek transferi

Sonuç öğrenen var mı acaba benim 5 ci gün embriyosu bugün 8ci gün 11.72 çıktı sonucum riskli gebelik sonucu böyle çıkıp bebeğine kavuşan oldu mu 🙏 açıkçası moralim bozuldu
Transfer günü dahil mi 😊 geç tutunmuştur üzülmeyin düşük değerlerle başlayan gebeliği devam eden çokk okudum burada

Transfer günü dahil mi 😊 geç tutunmuştur üzülmeyin düşük değerlerle başlayan gebeliği devam eden çokk okudum burada
Transfer günü dahil 🥲 bugünkü kahverengi bir kaç damla akıntı acaba geç mi tutundu diye düşündürdü. Daha önceki 2 transferimde hiç lekelenme bel ağrısı ve kasık ağrısı olmamıştı 🌼 dilerim söylediğiniz gibidir 🥹❤️

Sen 7. Gün mu yapmış oldun canim
Hayir iilk önce 5.gün yaptim evde ovülasyon testi vardı çok silik de olsa çıkınca 6.gun sabah yine yaptim bu sefer de silikti ama daha net görülüyordu akşamına da hızlı test yaptim negatif cıktı. Bugün 7.günüm ama yapmadım 10.günüm test gününe kadar yapmayacağım kanda çıkarsa çıkar artık.

Transfer günü dahil 🥲 bugünkü kahverengi bir kaç damla akıntı acaba geç mi tutundu diye düşündürdü. Daha önceki 2 transferimde hiç lekelenme bel ağrısı ve kasık ağrısı olmamıştı 🌼 dilerim söylediğiniz gibidir 🥹❤️
Canim ilk verdiginde kaç ti deger biraz dha yüksek degilmiydi

merhaba arkadaşlar bende 4 aralıkta transfer oldum bugün 8. Günüm bitiyor bende de kasık batması hariç belirti yok idrar testi de negatif :( bu biraz moralimi bozdu ama 10. Gün öğrenen bile var belki geç tutunmuştur diye ümit ediyorum. Cumartesi test günüm hayırlısıyla görğcez🤲

merhaba arkadaşlar bende 4 aralıkta transfer oldum bugün 8. Günüm bitiyor bende de kasık batması hariç belirti yok idrar testi de negatif :KK43: bu biraz moralimi bozdu ama 10. Gün öğrenen bile var belki geç tutunmuştur diye ümit ediyorum. Cumartesi test günüm hayırlısıyla görğcez🤲
Benimde idrarda negatif çıkmıştı ama kandaki sonuç 11.72 forumda okuduğum yazılarda idrar testi negatif çıkıp kanda pozitif çıkan çok üye var kalbinizi ferah tutun 🙏♥️

Back