- Konu Sahibi bebekloiding
Amin İNŞALLAHİnşallah yukselir canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin İNŞALLAHİnşallah yukselir canım.
İnşallah yukselir canım.
EvetCanım 5 Aralık miydi senjn transfer ?
Şu anda görünen yok ama hemşire erken yapmışsınız devam edin herşeye d
Sen 7. Gün mu yapmış oldun canim11.gün bile çıkmayıp 12.gün ikizlere hamile olanlar varmış o yüzden 7.gün bencede erken
Hangi marka ?Hızlı gebelik testi yaptim ama negatif
Transfer günü dahil mi geç tutunmuştur üzülmeyin düşük değerlerle başlayan gebeliği devam eden çokk okudum buradaSonuç öğrenen var mı acaba benim 5 ci gün embriyosu bugün 8ci gün 11.72 çıktı sonucum riskli gebelik sonucu böyle çıkıp bebeğine kavuşan oldu mu açıkçası moralim bozuldu
Transfer günü dahil bugünkü kahverengi bir kaç damla akıntı acaba geç mi tutundu diye düşündürdü. Daha önceki 2 transferimde hiç lekelenme bel ağrısı ve kasık ağrısı olmamıştı dilerim söylediğiniz gibidirTransfer günü dahil mi geç tutunmuştur üzülmeyin düşük değerlerle başlayan gebeliği devam eden çokk okudum burada
Hayir iilk önce 5.gün yaptim evde ovülasyon testi vardı çok silik de olsa çıkınca 6.gun sabah yine yaptim bu sefer de silikti ama daha net görülüyordu akşamına da hızlı test yaptim negatif cıktı. Bugün 7.günüm ama yapmadım 10.günüm test gününe kadar yapmayacağım kanda çıkarsa çıkar artık.Sen 7. Gün mu yapmış oldun canim
ProtectorHangi marka ?
İnşallah yükselir ama umut az hayirlisi olsun bende negatif aldm kac çıktığını sormadm o an öyle hayirlisi olsun hepimiz içinTest sonucu benim 0,1çıktı pazartesi günündede vereci
Canim ilk verdiginde kaç ti deger biraz dha yüksek degilmiydiTransfer günü dahil bugünkü kahverengi bir kaç damla akıntı acaba geç mi tutundu diye düşündürdü. Daha önceki 2 transferimde hiç lekelenme bel ağrısı ve kasık ağrısı olmamıştı dilerim söylediğiniz gibidir
ALLAH ım açtım kollarımı geri çevirmesin İNŞALLAH duvardan düşmüşe döndüm Bi an ama kaldığım yerden devam etmek gerekiyor11.gün bile çıkmayıp 12.gün ikizlere hamile olanlar varmış o yüzden 7.gün bencede erken
Bugün ilk kan testimde çıkan sonuç bu canım 11.72Canim ilk verdiginde kaç ti deger biraz dha yüksek degilmiydi
ALLAH sığınmak tan başka çarem yok İNŞALLAH yüzümüzü güldürürİnşallah yükselir ama umut az hayirlisi olsun bende negatif aldm kac çıktığını sormadm o an öyle hayirlisi olsun hepimiz için
İlki 9.5 miydi yavaş ilerliyor inşallah sona doğru kat kat artar canım bugün kaçıncı günün olduBugün ilk kan testimde çıkan sonuç bu canım 11.72
Öyle yapacak başka bişey yok çaresiz kaliyoruz umudumuz bitiyor o kdr çok pozitif olacağını düşünüyordm nasipALLAH sığınmak tan başka çarem yok İNŞALLAH yüzümüzü güldürür
Benimde idrarda negatif çıkmıştı ama kandaki sonuç 11.72 forumda okuduğum yazılarda idrar testi negatif çıkıp kanda pozitif çıkan çok üye var kalbinizi ferah tutunmerhaba arkadaşlar bende 4 aralıkta transfer oldum bugün 8. Günüm bitiyor bende de kasık batması hariç belirti yok idrar testi de negatif bu biraz moralimi bozdu ama 10. Gün öğrenen bile var belki geç tutunmuştur diye ümit ediyorum. Cumartesi test günüm hayırlısıyla görğcez