Aralık ayi tüp bebek transferi

bebekloiding

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
81
36
23
Merhaba hanımlar 2 aralikda transfer olucam 2 ci tüp bebeğim olucak ilki kimyasal gebelik oldu çok igne hap kullanmıştım bunda normal dogal gebelikmis gibi deneyecegim dedi dr sadece folik asit ve fitil kullaniyorum bu şekilde olup tutan varmi.

Peki çatlatma iğnesinden sonra kan testi gibi bi şey istediler mi sizden hormon değerlerine baktılar mı

Kızlar hiç belirtiniz var mı ağrı sızı? Ben de Salı gibi oldum transfer tık yok sanki regl ağrısı gibi ara ada geliyor hafif ama fazla değil. O kadar

Ya aynı gün olmuşuz agrin belirtin varmı bnde kasik agrisi bel agrisi oluyor ilkinde igne kullandım için ondan diyordum bunda ignede yok neyden bilmiyorum birde bacaklarim çok sızlıyor
İnceden alt karın ağrısı - belim ikiye ayrılma durumuna geldi . Ama şöyle de bi durum var dinlenmem gerektiğini bilmesem çok büyük bi enerji var içimde anlamlandıramadığım çıksam bi 10 km koşarım herhalde çok dinlendim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…