2024 Aralık ayı transfer olacaklar

Kasımda değil Aralık'ta yanlış yazmışım 🫣 Aralık yada ocakta bende transfer yaptırmış olacağım . Bu süreçte nelere dikkat ediyorsunuz? YumurtA kaç gün sonra toplanıyor ortalama
Ortalama 2 hafta içinde toplanıyor 8-10 gün büyütme sonrada çatlatma yapılıyor yumurtalarınız durumuna göre, çatlatmadan 36 saat sonrada opu yapılıyor

Kasımda değil Aralık'ta yanlış yazmışım 🫣 Aralık yada ocakta bende transfer yaptırmış olacağım . Bu süreçte nelere dikkat ediyorsunuz? YumurtA kaç gün sonra toplanıyor ortalama
Ben yemeğime dikkat etmiştim bol su bol protein, avokado, sigara alkol bile etkiliyormuş

Merhaba hanımlar ben kasım 15'te adet gördüğüm gibi tüp bebek sürecine başladım 16 kasımdan bu yana ilaç kullanıyorum. Salı günü yumurta toplama işlemi olucak dondurulmuş embriyo transferi olucak aralık ayında tüp bebek sürecindekiler düşünenler fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum😢
Bende 2 aralikda transfer olucam ama ben sadece folik asit ve progeston fitil kullaniyorum igne felan kullanmıyorum dogal gebelik deniyoruz inşallah tutunur

Merhabaaa bende geldim. 17 Kasım'da regli olmamla birlikte ertesi gün başladım tedaviye ama muayene sonucunda vücudumun o ayki yumurtayı çoktan seçtiğini söyledi doktorum. Uzun protokol uygulanacak 21. Gün gonapepty kullanmaya başlayacağım (7 Aralık) kullanırken regli olacakmış 2. Günü gidip direk tüp bebek yumurta büyütme şeklinde devam edecek herşey yolunda giderse eğer taze transfer olursa Kasım'da donmuş olursa ocakta transferim olacak. Benim hikayemde böyle ilk deneme olacak heyecanlıyım gün sayıyorum ✨
Sizin ne gibi bir rahatsızlığınız vardı acaba

Sizin süreç farklı işliyor. Bu yüzden tam anlayamadım bile🥲 yani nerden baksanız 20-25 gün ilaç kullanacaksınız siz belki daha fazla.Yanlış anlamadıysam 2 regl dönemi boyunca kullanacaksınız dimi?

Sizin ne gibi bir rahatsızlığınız vardı acaba
Ben Haziran ayında hem iç hem dış gebeliği aynı anda yaşadım. Benim her şeyim nadir mlsf😂 ve maalesef ki sağ tüpüm alınmak zorunda kaldı ve bi kaç operasyon geçirdim. Eylül ayında kalan tüpün için rahim filmi çektirdim oda bloklu şekilde tıkalı çıktı. Sonuç olarak tüp bebeğe başlandı. Tedavim farklı ilerliyor çünkü reglimde gittiğimde o ay atılacak olan yumurtayı coktan vücut büyütmüştü bu yüzden reglinin 21 günü gonapepty olmaya başlayacağım. Bu vücudumu baskılamak içinmiş yani vücut kendisi yumurta üretmesin diye bu 7 gün içinde regli olacakmışım ve regli olunca normal yumurta geliştirme iğnelerine başlanacakmış. Uzun prosedür olarak geçiyor.

Sizin süreç farklı işliyor. Bu yüzden tam anlayamadım bile🥲 yani nerden baksanız 20-25 gün ilaç kullanacaksınız siz belki daha fazla.Yanlış anlamadıysam 2 regl dönemi boyunca kullanacaksınız dimi?
Yok yok döngümün 21. Gününde gonapepty yapmaya başlayacağım 7 gün içinde adet olacağım adet olduktan sonra yumurta geliştirme yani normal tüp bebekte olduğu gibi ilaçlar olacak. Benim vücut biraz ikiz gebeliğe müsait her ay iki kez yumurtluyorum. Bu sebeple önce benim hormonlarını devredışı bırakacak. Yukarıda anlattım jdjdjd benim herşey garip 😂

X