- 16 Ekim 2024
- 219
- 109
- 18
- 35
Evet gördüm bugün kaç tanesinin döllendiğiyle ilgili aradılar mı sizi de hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallahEvet aradılar yazdım bir önceki soruya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gördüm bugün kaç tanesinin döllendiğiyle ilgili aradılar mı sizi de hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallahEvet aradılar yazdım bir önceki soruya
Ne kadar duygulandım çok güzel bir söz herkes aynı pencerede ama gökyüzü ortakALLAH yardımcımız olsun herkes ayrı bir pencerede ama gökyüzü ortak İNŞALLAH mutluluk acılan günlerimiz olsun
Evet 81il belki ama gökyüzü bir o yüzden birbirimizi en iyi anlayacak olan biziz herkes e güzel haberler vermek nasip etsin inşallahNe kadar duygulandım çok güzel bir söz herkes aynı pencerede ama gökyüzü ortak
OLACAK OL DER VE OLUR İNŞALLAH
Bende cuma gibi hissediyorum bakalım hayırlısı olsun inşallahAynı zamanlarda opu olacağız büyük ihtimalle benim 13 Aralık herhalde
Amin inşallah ben sürecimi kimseyle paylaşmadım annem ve kız kardeşlerim dışında inşallah tutarsa söyleyeceğim çünkü beni kimse anlamıyo gibi hissediyorum heyecanımı stresimi endişemi yaşayan anlar bilir yani siz güzel kardeşlerimEvet 81il belki ama gökyüzü bir o yüzden birbirimizi en iyi anlayacak olan biziz herkes e güzel haberler vermek nasip etsin inşallah
İmkan konusunu artık Bi şekilde çözebiliyorsun ama erkekler olmazsa olmaz da diye biliyor benim ki iki şansın var demişti ve o kadar zor ikna oldu ki şimdi herkes Bi düşünce söylüyor yat kalkma çok tuvalete gitme ayakta durma... Kendi halimize kalamıyoruzAmin inşallah ben sürecimi kimseyle paylaşmadım annem ve kız kardeşlerim dışında inşallah tutarsa söyleyeceğim çünkü beni kimse anlamıyo gibi hissediyorum heyecanımı stresimi endişemi yaşayan anlar bilir yani siz güzel kardeşlerim
Hep duamdasınız isteyen dileyen imkanı olup tedavi gören göremeyen herkese sağlıkla hayırlı Salih Saliha evlatlar ver nasip et Rabbim diye ağlıyorum sürekli inşallah kabul olacak Ocak ayına Anne olarak girmek nasip olsun çokça Aminn
Evet 9 yumurtadan 7 tanesi kaliteliymiş ve 4 tanesi döllenmiş perşembe günü arayacaklar tekrar durumu bildirmek için. Gün sayıyorum resmen. Perşembe cuma ya da cumartesi transferim olacakmış Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın hepimizi. Rabbim ol derse olur ona güvenimiz tam ElhamdülillahEvet gördüm bugün kaç tanesinin döllendiğiyle ilgili aradılar mı sizi de hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah
Moralini yüksek tut kendine çok iyi bakEvet 9 yumurtadan 7 tanesi kaliteliymiş ve 4 tanesi döllenmiş perşembe günü arayacaklar tekrar durumu bildirmek için. Gün sayıyorum resmen. Perşembe cuma ya da cumartesi transferim olacakmış Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın hepimizi. Rabbim ol derse olur ona güvenimiz tam Elhamdülillah
Kesinlikle Allah izin verirse her şey olur beni de arıycaklarını söylediler doktorum perşembe cuma ya da cumartesi olabilir demişti haberleşelim inşallah güzel hayırlı sonuçlar olur size de duacıyımEvet 9 yumurtadan 7 tanesi kaliteliymiş ve 4 tanesi döllenmiş perşembe günü arayacaklar tekrar durumu bildirmek için. Gün sayıyorum resmen. Perşembe cuma ya da cumartesi transferim olacakmış Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın hepimizi. Rabbim ol derse olur ona güvenimiz tam Elhamdülillah
Çok teşekkür ediyorum birbirimize dua edelim inşallahMoralini yüksek tut kendine çok iyi bak
Allah razı olsun isminiz neydi bende dua edeceğim size mutlaka haberleşelim hayırlı haberler alalım inşallahKesinlikle Allah izin verirse her şey olur beni de arıycaklarını söylediler doktorum perşembe cuma ya da cumartesi olabilir demişti haberleşelim inşallah güzel hayırlı sonuçlar olur size de duacıyım
Ayy al benden de o kadar Zaten artık belli olsun istiyorum biraz zorlamaya başladı. Bir de kaç tane donacak merakı sardı beni Siz nasılsınız?Muhtemelen benim de yarın opu belli olacak çok heyecanlıyım
Merhabalar online olarak almıştım. İnstagram da tupbebek diyetisyeni yazarsanız çıkacaktır. İsmi EbrunurMerhabalar tüp bebek diyetisyeni doktorunuz kim? Hangi şehirde.
Evett bende pazardan beri iki tane vuruyorum. Ama cetrodil ile beraber biraz zorlamaya basladi. Artık opu olsun bitsin kafasına girdim açıkçası. Bugün benimkinin de belli olmasını umuyorumYarın benimde opu tarihim belli olacak 3 gündür oxotide iğnede ekledi diğer iğnelerime ek olarak
Bende cuma olsun istiyorum artıkBende cuma gibi hissediyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah
Ben şimdi hastaneden çıktım cuma da kontrole gel dedi ya pazar ya pazartesi opu olucağımı söyledi bilmiyorum tedirginim umutluyum aynı zamanda korkuyorum karmaşık duygular içindeyim sizin kal tane yumurtanız varmış sayı verdi miAyy al benden de o kadar Zaten artık belli olsun istiyorum biraz zorlamaya başladı. Bir de kaç tane donacak merakı sardı beni Siz nasılsınız?
Hayırlısı olsunn her şey yolundaysa geç olsun güç olmasın inşallah. Dozunuz ayni mi peki ? Bir de kaç mm olmuşlar bir şey söyledi mi doktor ? En son bi 8 tane vardı büyümüş 3 tane de geriden gelen vardı onlara şans vermek istediğini söylemişti. Ama sayıyı bana söylemedi de hemşireye olculeri yazdirirken ben saydımBen şimdi hastaneden çıktım cuma da kontrole gel dedi ya pazar ya pazartesi opu olucağımı söyledi bilmiyorum tedirginim umutluyum aynı zamanda korkuyorum karmaşık duygular içindeyim sizin kal tane yumurtanız varmış sayı verdi mi
Kübra,Tuğba hanım inşallah çok teşekkürlerAllah razı olsun isminiz neydi bende dua edeceğim size mutlaka haberleşelim hayırlı haberler alalım inşallah
Hmm evet biraz nazlı büyüyorlar bir de sayınız da iyi doktor hepsine şans veriyor. Olsun var ya yumurtamız tek derdimiz bu olsun bence ben artık böyle düşünmeye çalışıyorum benim pazartesi 14 mm lerdi belki bugün opu tarihim alırım o zaman size de haber veririm inşallahAmin inşallah Benim doz 225 ve cetrotide kullanıyorum 4 gündür ek olarak doktor söylerken bende saymaya çalıştım
Sağda 10 tane vardı sanırım en büyük 1 tane 14 diğerleri 12 13 10 diye hatırlıyorum solda 5 tane ama 8 milim 2 tane diğerileri 13 14 idi sanırım
Geç büyüyorlar sanırım 2 Aralık da başladık tedaviye