Anca gelebildim dua ettiğin için Allah razı olsun senden 9 tane yumurta topladığını söyledi doktorum. Yarın embriyolog arayacakmış. 1. Gün 3. Gün ve 5. Günlerde arıyormuş embriyolog. Yumurtaların durumunu yarın öğreneceğim. Ama doktorum 9 yumurtanın hepsi yaşamaz dedi normal olarak. Veeee tsh değerim düşmüş 5.2 den 1.9 a düşmüş çok sevindim. Yani taze transfer yapacağını söyledi. Bu perşembe, cuma ya da cumartesi günü transferim olacakmış. Eşimle o kadar sevindik ki havalara uçtum sevinçten. Beklemeyeceğimiz için çok sevindik. Allahın izniyle hayırlısıyla transferim de güzel geçsin inanın başka bir şey istemiyorum. Çok duygu doluyumCanimm nasılsın nasıl geçti nasıl oldunn
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayı Tüp bebek tedavisine başlayanlar buraya ☺️
- Konu Sahibi Tugbissss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İyiyim teşekkür ederim. Maşallah yumurtaların ne kadar çokmuş. sen nasılsın nasıl geçtiCanım merhaba nasılsın toplandı mı yumurtaların? Benim 17 adet toplanmış
- 30 Eylül 2024
- 49
- 37
- 3
- 31
Hayirli olsun tedaviniz bende cuma gunu basladim gonalf 300 ve tarlusal ile bugun 4. Ignemi vurdum persembe sabahtan kontrole gidecegim guzel sonuclarimiz olur insallahHepinize pozitif sonuçlar diliyorum bende bugün başladım tedaviye gonalf 300 ve tarlusal ile başladık inşallah herşey yolunda gider sagsalim kavuşuruz bebislerimize
- 10 Nisan 2022
- 381
- 88
- 28
- 33
Teşekkür ederim valla sayısı önemli değil kaliteli olması önemli iyiyim ama baya bi ağrım var ayağa kalktıkça baskı hissediyorum. Senin nasıl var mı ağrınİyiyim teşekkür ederim. Maşallah yumurtaların ne kadar çokmuş. sen nasılsın nasıl geçti
Ayy çok sevindim sizin için beklemeyecek olmak nasıl güzeldir kim bilir size dua etmeye devam o zaman en güzel haberleri bekliyorummAnca gelebildim dua ettiğin için Allah razı olsun senden 9 tane yumurta topladığını söyledi doktorum. Yarın embriyolog arayacakmış. 1. Gün 3. Gün ve 5. Günlerde arıyormuş embriyolog. Yumurtaların durumunu yarın öğreneceğim. Ama doktorum 9 yumurtanın hepsi yaşamaz dedi normal olarak. Veeee tsh değerim düşmüş 5.2 den 1.9 a düşmüş çok sevindim. Yani taze transfer yapacağını söyledi. Bu perşembe, cuma ya da cumartesi günü transferim olacakmış. Eşimle o kadar sevindik ki havalara uçtum sevinçten. Beklemeyeceğimiz için çok sevindik. Allahın izniyle hayırlısıyla transferim de güzel geçsin inanın başka bir şey istemiyorum. Çok duygu doluyum
Benim dün narkozun etkisi geçince ağrım oldu baya ama ağrı kesici serumla geçti çok şükür. Ayağı kalktığımda da dediğiniz gibi baskı ve ağrı hissettim. Ama akşama doğru eve geldim yemek yaptım falan iyiydim. Şu an da işteyim çalışıyorum bir ağrım yok çok şükür. Sabah da iğnelerime başladım sabah akşam yapacağım. Bir de gece yatmadan kan sulandırıcı içeceğim. Öyle işteTeşekkür ederim valla sayısı önemli değil kaliteli olması önemli iyiyim ama baya bi ağrım var ayağa kalktıkça baskı hissediyorum. Senin nasıl var mı ağrın
Çok teşekkür ederimmm Rabbim sana da bana da bu yolda bekleyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah sende durumlar nasılAyy çok sevindim sizin için beklemeyecek olmak nasıl güzeldir kim bilir size dua etmeye devam o zaman en güzel haberleri bekliyorumm
- 10 Nisan 2022
- 381
- 88
- 28
- 33
Anladım çok yormayın yine kendinizi konuştunuz mu embriyologlaBenim dün narkozun etkisi geçince ağrım oldu baya ama ağrı kesici serumla geçti çok şükür. Ayağı kalktığımda da dediğiniz gibi baskı ve ağrı hissettim. Ama akşama doğru eve geldim yemek yaptım falan iyiydim. Şu an da işteyim çalışıyorum bir ağrım yok çok şükür. Sabah da iğnelerime başladım sabah akşam yapacağım. Bir de gece yatmadan kan sulandırıcı içeceğim. Öyle işte
Aminn insallahh yarın opu tarihim belli olacak galiba. Doktorum dün geriden gelenlere de şans verelim dedi 2-3 tane 10 mm olanlar vardı o yüzden biraz daha devam dedi . İyi şu anda her şeyÇok teşekkür ederimmm Rabbim sana da bana da bu yolda bekleyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah sende durumlar nasıl
- 16 Ekim 2024
- 219
- 109
- 18
- 35
Anca gelebildim dua ettiğin için Allah razı olsun senden 9 tane yumurta topladığını söyledi doktorum. Yarın embriyolog arayacakmış. 1. Gün 3. Gün ve 5. Günlerde arıyormuş embriyolog. Yumurtaların durumunu yarın öğreneceğim. Ama doktorum 9 yumurtanın hepsi yaşamaz dedi normal olarak. Veeee tsh değerim düşmüş 5.2 den 1.9 a düşmüş çok sevindim. Yani taze transfer yapacağını söyledi. Bu perşembe, cuma ya da cumartesi günü transferim olacakmış. Eşimle o kadar sevindik ki havalara uçtum sevinçten. Beklemeyeceğimiz için çok sevindik. Allahın izniyle hayırlısıyla transferim de güzel geçsin inanın başka bir şey istemiyorum. Çok duygu doluyum
- 16 Ekim 2024
- 219
- 109
- 18
- 35
Merhaba benim de dün yumurtam toplandı 12tane bugün aradılar 7si döllenmiş yine arıycaklarmış sizi aradılar mıÇok teşekkür ederimmm Rabbim sana da bana da bu yolda bekleyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah sende durumlar nasıl
Teşekkür ederim valla sayısı önemli değil kaliteli olması önemli iyiyim ama baya bi ağrım var ayağa kalktıkça baskı hissediyorum. Senin nasıl var mı
Evet kızlar embriyolog aradı 9 yumurtamdan 7 tanesi iyi kalitedeymiş ve 4 tanesi döllenmiş 3. Gün tekrar arayacaklarmış beklemedeyim. Sizce olur mu ya çok değişik duygular içindeyim. İyi mi sizce ben daha fazla bekliyordum ama hayırlısı böyleymiş sağlıklı olsunlar daAnladım çok yormayın yine kendinizi konuştunuz mu embriyologla
- 7 Aralık 2024
- 88
- 50
- 3
- 26
- 7 Aralık 2024
- 88
- 50
- 3
- 26
Merhaba öncelikle hakkında hayırlısı olsun evet silik çizgi var ama henüz 5 gün olmuş zaten embriyonun rahme tutunması 6. Günde belli oluyor diye biliyorum bence 14. Gününü bekle kan testi var bu şekilde görüp de kendini de üzmemiş olursun en azından inşallah pozitif sonuç alırsınArkadaşlar 5 aralıkta 5.gün çift embriyo transferi oldum ve bugün dayanamayıp evde ovülasyon testi vardı onu yaptim ilk göremedik 10 dakika sonra ışıkta bakımca çok silik bi çizgi gördük sizce doğru mudur bilemedim ben
- 15 Mart 2022
- 152
- 79
- 28
- 29
Muhtemelen benim de yarın opu belli olacak çok heyecanlıyımAminn insallahh yarın opu tarihim belli olacak galiba. Doktorum dün geriden gelenlere de şans verelim dedi 2-3 tane 10 mm olanlar vardı o yüzden biraz daha devam dedi . İyi şu anda her şey
- 7 Aralık 2024
- 88
- 50
- 3
- 26
Merhaba.Doktorum 10.gün kan testi yap dedi.Ama diyorum ya insan heyecan yapıyor bi de iki embriyo olduğu için çabuk belli olur diye düşündüm.Merhaba öncelikle hakkında hayırlısı olsun evet silik çizgi var ama henüz 5 gün olmuş zaten embriyonun rahme tutunması 6. Günde belli oluyor diye biliyorum bence 14. Gününü bekle kan testi var bu şekilde görüp de kendini de üzmemiş olursun en azından inşallah pozitif sonuç alırsın
Evet aradılar yazdım bir önceki soruyaMerhaba benim de dün yumurtam toplandı 12tane bugün aradılar 7si döllenmiş yine arıycaklarmış sizi aradılar mı
İnşallah 10. Günde pozitif sonuç alırsınız yaşınız kaçtı acaba 2 embriyo transfer yapmışlar ya o yüzden soruyorumMerhaba.Doktorum 10.gün kan testi yap dedi.Ama diyorum ya insan heyecan yapıyor bi de iki embriyo olduğu için çabuk belli olur diye düşündüm.