Bence az daha dayan çok zor Bi gün Bi yıl gibiArkadaşlar 5 aralıkta 5.gün çift embriyo transferi oldum ve bugün dayanamayıp evde ovülasyon testi vardı onu yaptim ilk göremedik 10 dakika sonra ışıkta bakımca çok silik bi çizgi gördük sizce doğru mudur bilemedim ben
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayı Tüp bebek tedavisine başlayanlar buraya ☺️
- Konu Sahibi Tugbissss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok silik görünüyor gibi
- 4 Aralık 2024
- 19
- 14
- 3
- 39
Merhabalar tüp bebek diyetisyeni doktorunuz kim? Hangi şehirde.Merhabalar beslenme ile ilgili sorunuz olmuş da ben yaklaşık 3 ay tüp bebek diyetisyeni ile çalıştım bu süreçten önce. Şu anda da onun verdiği listeyi uyguluyorum. Haftada iki gün hariç iki yumurtalı abokadolu sebzeli kahvalti var. Her türlü karbonhidrat yasak. Süt ve büyük baş eti de yasak. Beyaz et ise doğal olduğuna eminsen yiyebilirsin dedi . Genel olarak sebze ve bol salata tüketiyorum
- 7 Aralık 2024
- 88
- 50
- 3
- 26
Inşallah.26 yaşım ama çikolata kistim var maalesef ve 2.transferimİnşallah 10. Günde pozitif sonuç alırsınız yaşınız kaçtı acaba 2 embriyo transfer yapmışlar ya o yüzden soruyorum
- 7 Aralık 2024
- 88
- 50
- 3
- 26
Evet ilk defa silik de olsa cıktıÇok silik görünüyor gibi
- 7 Aralık 2024
- 88
- 50
- 3
- 26
Maalesef bi de insan korkuyorBence az daha dayan çok zor Bi gün Bi yıl gibi
- 4 Aralık 2024
- 19
- 14
- 3
- 39
Sanki silik çizgi var gibi. Güzel sonuçların gelsin hayırlısı ile.Inşallah.26 yaşım ama çikolata kistim var maalesef ve 2.transferim
- 7 Aralık 2024
- 88
- 50
- 3
- 26
Ayy inşallah inşallahSanki silik çizgi var gibi. Güzel sonuçların gelsin hayırlısı ile.
ALLAH isteyen herkese nasip etsin İnşallah Allah KUCAĞINIZA almayı nasip etsin inşallahMaalesef bi de insan korkuyor
ALLAH yardımcımız olsun inşallah yüzümüz olsunInşallah.26 yaşım ama çikolata kistim var maalesef ve 2.transferim
- 4 Aralık 2024
- 19
- 14
- 3
- 39
Evet hanımlar bende başladım bu ay Hatay İskenderun Palmiye hastanesinde. Benim bu üçüncü süreç. Yaş 39 amh 0.2 FSH 12 havuz yöntemi yapılacak ilk defa rahimde çikolata kisti ve miyomlar var. Perşembe opu olacak bir tane yumurta görünüyor. Durumu ne olur hiç bilmiyorum. Ama bende değişik bir duygu var stres yok. Çok keyifliyim. Sonuçta bir yumurta bir sperm yeterli bebek için. Benim daha uzun bir süreç var rahim hazır değildi acilen başlandı. Süreç kolay geçti şükür. Opu tutar tutmaz bilmiyorum bir ay dinlenme sonra tekrar yumurta toplama dinlenme tekrar toplama şeklinde olacak. Sonra kist baskılama yapılacak kist 9 cm ve miyom var sanırım doktor pek göremese de. Ama şunu fark ettim. Bende stres yok. Allah ol derse olmama imkanı var mı? Yok. O yüzden strese de gerek yok. Bu akşam çok değişik bir keyif var bende 21:30 da üç tane yumurta çatlatma yaptım. Yarın sadece vitamin hapını alacağım. Sonra gideceğiz Perşembe erkenden ve alınacak. Benim iki tüp bebekte de hep transfer sırasında sorun yaşadım çok acılı oldu. İkinci tüp bebekte söyledim bunu ama dinlemedi beni ve ben yine o stresi acıyı yaşadım doktor da stres oldu. Bu doktorla özellikle konuştum. Transfer sırasına gelirsek Allah'ın izniyle ince katater ya da anestezi ile olacak. Anestezi tercihim değil sonuçta rahme bir can giriyor ve onu buna maruz bırakmak istemem. Ameliyat olmam gerekiyor kist baskılama olmazsa. Onun için de İstanbul da alanında iyi bir doktor var ona gidip olmayı düşünüyorum. Hakkımda hayırlı olanı en güzel sekilde kolaylıkla nasip eder Rabbim bana. Sizler de dua edin. Derin nefesler alın. Güzel şeyler düşünün. Güzel şeylere bakın. Güzel insanlarla birlikte olun. İnşallah bu ay başlayan hepiniz güzel sonuçlar alırsınız. Dua edeceğim sizin için de siz de beni duanız da unutmayın.
- 7 Aralık 2024
- 88
- 50
- 3
- 26
Amin inşallah bu süreçlerden geçen bütün kadınlar için çok dua ediyorumALLAH yardımcımız olsun inşallah yüzümüz olsun
- 7 Aralık 2024
- 88
- 50
- 3
- 26
Inşallah hiç ameliyata gerek kalmayacakEvet hanımlar bende başladım bu ay Hatay İskenderun Palmiye hastanesinde. Benim bu üçüncü süreç. Yaş 39 amh 0.2 FSH 12 havuz yöntemi yapılacak ilk defa rahimde çikolata kisti ve miyomlar var. Perşembe opu olacak bir tane yumurta görünüyor. Durumu ne olur hiç bilmiyorum. Ama bende değişik bir duygu var stres yok. Çok keyifliyim. Sonuçta bir yumurta bir sperm yeterli bebek için. Benim daha uzun bir süreç var rahim hazır değildi acilen başlandı. Süreç kolay geçti şükür. Opu tutar tutmaz bilmiyorum bir ay dinlenme sonra tekrar yumurta toplama dinlenme tekrar toplama şeklinde olacak. Sonra kist baskılama yapılacak kist 9 cm ve miyom var sanırım doktor pek göremese de. Ama şunu fark ettim. Bende stres yok. Allah ol derse olmama imkanı var mı? Yok. O yüzden strese de gerek yok. Bu akşam çok değişik bir keyif var bende 21:30 da üç tane yumurta çatlatma yaptım. Yarın sadece vitamin hapını alacağım. Sonra gideceğiz Perşembe erkenden ve alınacak. Benim iki tüp bebekte de hep transfer sırasında sorun yaşadım çok acılı oldu. İkinci tüp bebekte söyledim bunu ama dinlemedi beni ve ben yine o stresi acıyı yaşadım doktor da stres oldu. Bu doktorla özellikle konuştum. Transfer sırasına gelirsek Allah'ın izniyle ince katater ya da anestezi ile olacak. Anestezi tercihim değil sonuçta rahme bir can giriyor ve onu buna maruz bırakmak istemem. Ameliyat olmam gerekiyor kist baskılama olmazsa. Onun için de İstanbul da alanında iyi bir doktor var ona gidip olmayı düşünüyorum. Hakkımda hayırlı olanı en güzel sekilde kolaylıkla nasip eder Rabbim bana. Sizler de dua edin. Derin nefesler alın. Güzel şeyler düşünün. Güzel şeylere bakın. Güzel insanlarla birlikte olun. İnşallah bu ay başlayan hepiniz güzel sonuçlar alırsınız. Dua edeceğim sizin için de siz de beni duanız da unutmayın.
ALLAH yardımcımız olsun herkes ayrı bir pencerede ama gökyüzü ortak İNŞALLAH mutluluk acılan günlerimiz olsunEvet hanımlar bende başladım bu ay Hatay İskenderun Palmiye hastanesinde. Benim bu üçüncü süreç. Yaş 39 amh 0.2 FSH 12 havuz yöntemi yapılacak ilk defa rahimde çikolata kisti ve miyomlar var. Perşembe opu olacak bir tane yumurta görünüyor. Durumu ne olur hiç bilmiyorum. Ama bende değişik bir duygu var stres yok. Çok keyifliyim. Sonuçta bir yumurta bir sperm yeterli bebek için. Benim daha uzun bir süreç var rahim hazır değildi acilen başlandı. Süreç kolay geçti şükür. Opu tutar tutmaz bilmiyorum bir ay dinlenme sonra tekrar yumurta toplama dinlenme tekrar toplama şeklinde olacak. Sonra kist baskılama yapılacak kist 9 cm ve miyom var sanırım doktor pek göremese de. Ama şunu fark ettim. Bende stres yok. Allah ol derse olmama imkanı var mı? Yok. O yüzden strese de gerek yok. Bu akşam çok değişik bir keyif var bende 21:30 da üç tane yumurta çatlatma yaptım. Yarın sadece vitamin hapını alacağım. Sonra gideceğiz Perşembe erkenden ve alınacak. Benim iki tüp bebekte de hep transfer sırasında sorun yaşadım çok acılı oldu. İkinci tüp bebekte söyledim bunu ama dinlemedi beni ve ben yine o stresi acıyı yaşadım doktor da stres oldu. Bu doktorla özellikle konuştum. Transfer sırasına gelirsek Allah'ın izniyle ince katater ya da anestezi ile olacak. Anestezi tercihim değil sonuçta rahme bir can giriyor ve onu buna maruz bırakmak istemem. Ameliyat olmam gerekiyor kist baskılama olmazsa. Onun için de İstanbul da alanında iyi bir doktor var ona gidip olmayı düşünüyorum. Hakkımda hayırlı olanı en güzel sekilde kolaylıkla nasip eder Rabbim bana. Sizler de dua edin. Derin nefesler alın. Güzel şeyler düşünün. Güzel şeylere bakın. Güzel insanlarla birlikte olun. İnşallah bu ay başlayan hepiniz güzel sonuçlar alırsınız. Dua edeceğim sizin için de siz de beni duanız da unutmayın.
- 4 Aralık 2024
- 19
- 14
- 3
- 39
Bu arada ilk tüp bebek fertijinde yapıldı. Ama ilgisiz ve bilgi verilmeyen bir ortam. 2018 yılı. Beta yükseldi sonra düştü.
İkinci 2022 yılı deprem sonrası Mersin tüp bebek merkezi; orası tam bir hayal kırıklığı. Doktoru beyefendi o kadar soğuk ki duvar resmen. Orda da yine sürece dair bilgilendirme eksikliği.
Bu yıl aynı yaşadığımız yerde olsun dedik. Ben aslında konuşmaya gittim bir baktım başlamışız. Ama doktor gerçekten ilgili bir doktor. Benim menopoz belirtileri olduğu için havuz yapılıp sonrasında kararlar verilecek. 2018 yılı sonrasında tüp bebekten bir yıl sonra kendim hamile kaldım 3.5 aylıkken düşük oldu. Ama bu sefer olacak öyle hissediyorum ki anlatamam. Bugün inanılmaz bir enerji var bende yumurta bu enerjiyi veriyor sanırım. Etrafımdaki kişiler bugün çok güzel bir halin var diyorlar. Bugün yumurtam ile konuştum. Ve bu sene bereketli sene olacak kızlar sizin de güzel haberleriniz. Bakın bana en az durumda olan benim. Yumurtaya takılmayın. Bir sperm ve bir yumurta yeterli.
İkinci 2022 yılı deprem sonrası Mersin tüp bebek merkezi; orası tam bir hayal kırıklığı. Doktoru beyefendi o kadar soğuk ki duvar resmen. Orda da yine sürece dair bilgilendirme eksikliği.
Bu yıl aynı yaşadığımız yerde olsun dedik. Ben aslında konuşmaya gittim bir baktım başlamışız. Ama doktor gerçekten ilgili bir doktor. Benim menopoz belirtileri olduğu için havuz yapılıp sonrasında kararlar verilecek. 2018 yılı sonrasında tüp bebekten bir yıl sonra kendim hamile kaldım 3.5 aylıkken düşük oldu. Ama bu sefer olacak öyle hissediyorum ki anlatamam. Bugün inanılmaz bir enerji var bende yumurta bu enerjiyi veriyor sanırım. Etrafımdaki kişiler bugün çok güzel bir halin var diyorlar. Bugün yumurtam ile konuştum. Ve bu sene bereketli sene olacak kızlar sizin de güzel haberleriniz. Bakın bana en az durumda olan benim. Yumurtaya takılmayın. Bir sperm ve bir yumurta yeterli.
- 4 Aralık 2024
- 19
- 14
- 3
- 39
Bende öyle düşünüyorum. Bu ay bende biraz kendime odaklanmalıyım nefes çalışması yapmam lazım. Kilo ile ilgilenmem gerek. 12 cm den 9 cm e düşürdüm. Daha da düşecek Allah'ın izniyle kist. Bilinçaltı çalışması yapacak arkadaşım cuma günü bende anne olma korkusu var ona çalışacağız. Yani bebisler gelecek kızlar. Siz benden birkaç ay önce alacaksınız kucağınıza. Bu arada her gün sabah akşam 41 Fatiha okuyun bitirince avcunuza üfleyin elinizi karnınıza koyun. Duanızı edin.Inşallah hiç ameliyata gerek kalmayacak
- 4 Aralık 2024
- 19
- 14
- 3
- 39
Amin amin amin. Hiç demedim neden diye. Beklediğim sabrettiğim her şeyin en güzeli geldi. Rabbim bunu da en güzel şekilde en güzel vakitte verecek. Ve en kısa zamanda huzurla sağlıkla kolaylıkla gelecek bebeğim.ALLAH yardımcımız olsun herkes ayrı bir pencerede ama gökyüzü ortak İNŞALLAH mutluluk acılan günlerimiz olsun
- 7 Aralık 2024
- 88
- 50
- 3
- 26
Işte bu pozitiflik kazandıracak sizeAmin amin amin. Hiç demedim neden diye. Beklediğim sabrettiğim her şeyin en güzeli geldi. Rabbim bunu da en güzel şekilde en güzel vakitte verecek. Ve en kısa zamanda huzurla sağlıkla kolaylıkla gelecek bebeğim.
- 25 Ekim 2019
- 780
- 782
- 103
- 30
Yarın benimde opu tarihim belli olacak 3 gündür oxotide iğnede ekledi diğer iğnelerime ek olarakAminn insallahh yarın opu tarihim belli olacak galiba. Doktorum dün geriden gelenlere de şans verelim dedi 2-3 tane 10 mm olanlar vardı o yüzden biraz daha devam dedi . İyi şu anda her şey
- 25 Ekim 2019
- 780
- 782
- 103
- 30
Aynı zamanlarda opu olacağız büyük ihtimalle benim 13 Aralık herhaldeMuhtemelen benim de yarın opu belli olacak çok heyecanlıyım