• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı Tüp bebek tedavisine başlayanlar buraya ☺️

Hmm evet biraz nazlı büyüyorlar bir de sayınız da iyi doktor hepsine şans veriyor.🙂↕️ Olsun var ya yumurtamız tek derdimiz bu olsun bence 🫶 ben artık böyle düşünmeye çalışıyorum 😅 benim pazartesi 14 mm lerdi belki bugün opu tarihim alırım o zaman size de haber veririm inşallah 🥰
Güzel haberlerinizi bekliyorum rabbim kolaylıkla yormadan nasip etsin etsin inşallah hepimize 🥰
Evet nazlılar maalesef vardır bir hayır diyip önümüze bakalım nasip her şey

Merhaba kızlar, bende 6 aralık cuma günü başladım tedaviye. Benim hikayem biraz uzun:) Ama sona yaklaştım buna eminim. Şuan 4. yada 5. tedavimdeyim onu bile tam hatırlayamıyorum :) çünkü ara vererek 2019 dan beri tedavi ile uğraşıyoruz. 29 yaşımdayken başladık şuan 36 yım :( Bende Endometriozis var. Derin Endometriozis rahim içi yapışıklığı ve çikolata kisti yani açıklaması. Haliyle Amh düşüklüğü ve yumurta kalitesizliğine sebep oluyor. Çok ağrılı regl dönemlerim oluyor ve döngülerim çok kısa 21-24 gün de bir regl oluyorum. Her dönemimde 2 gün hayattan kopuyorum. Ameliyat da oldum fakat bu hastalık kendini tekrar eden bir hastalık malesef ameliyatın hiç faydası olmadı. Bu hastalığın tek çaresi Gebe kalmak:) O da zor malesef. Yani bu tedavileri daha çok iyileşmek için oluyorum. Şöyle ki, elbette bir çocuğum olsun çooook istiyorum fakat bendeki hastalığın vermiş olduğu acılar daha çok öne çıkıyor ve Allahım diyorum gebe kalayım iyileşeyim :( Velhasıl başladık yine tedaviye. Dilerim Allahtan sonumuz sevinçle biter. Şuan 225lik Gonal-f ve 75lik Menaopur iğne oluyorum.Bugün ekstra cedrodite eklendi. Ve proceive takviye alıyorum. Sol tüpüm rahme yapışık olduğu için yumurta göremedi doktorum, sağda 3-4 tane var büyüyorlar. İnşallah opuda 4 toplanır 3 ü döllenir 2 tanesi transfer olur. Yani ben öyle olsun istiyorum Allahımın izniyle:) Yaşım ve rahatsızlık gereği 3 tane bile transfer edilme şansım var. Yeter ki kaliteli embriyolar oluşsun. Denizli paü Cihan kabukçu da tedavim ve çok memnunum hocamdan. Çok da başarılı tedavileri var araştırarak gittim. Dilerim ki herkes sağlıkla mutlu sevinçli güzel haberlere ulaşsın. Maddi manevi çooook zor bir süreç ama inanıyorum ki bu kadar zorlu yolların sonu mutlulukla sonuçlanacak. Yeter ki olumlu olalım pozitif düşünelim :)

Evett bende pazardan beri iki tane vuruyorum. Ama cetrodil ile beraber biraz zorlamaya basladi. Artık opu olsun bitsin kafasına girdim açıkçası. Bugün benimkinin de belli olmasını umuyorum 🥲
Benim belli oldu Cuma günü 9 da yapılacak opu işlemi . Birde kan aldı taze transfer mi dondurulmuş transfer mi ona karar verecek sonuca göre

Ben şimdi hastaneden çıktım cuma da kontrole gel dedi ya pazar ya pazartesi opu olucağımı söyledi bilmiyorum tedirginim umutluyum aynı zamanda korkuyorum karmaşık duygular içindeyim sizin kal tane yumurtanız varmış sayı verdi mi
Hepimiz için hayırlısıyla sonuçlansın herşey

Merhaba kızlar, bende 6 aralık cuma günü başladım tedaviye. Benim hikayem biraz uzun:) Ama sona yaklaştım buna eminim. Şuan 4. yada 5. tedavimdeyim onu bile tam hatırlayamıyorum :) çünkü ara vererek 2019 dan beri tedavi ile uğraşıyoruz. 29 yaşımdayken başladık şuan 36 yım :KK43: Bende Endometriozis var. Derin Endometriozis rahim içi yapışıklığı ve çikolata kisti yani açıklaması. Haliyle Amh düşüklüğü ve yumurta kalitesizliğine sebep oluyor. Çok ağrılı regl dönemlerim oluyor ve döngülerim çok kısa 21-24 gün de bir regl oluyorum. Her dönemimde 2 gün hayattan kopuyorum. Ameliyat da oldum fakat bu hastalık kendini tekrar eden bir hastalık malesef ameliyatın hiç faydası olmadı. Bu hastalığın tek çaresi Gebe kalmak:) O da zor malesef. Yani bu tedavileri daha çok iyileşmek için oluyorum. Şöyle ki, elbette bir çocuğum olsun çooook istiyorum fakat bendeki hastalığın vermiş olduğu acılar daha çok öne çıkıyor ve Allahım diyorum gebe kalayım iyileşeyim :KK43: Velhasıl başladık yine tedaviye. Dilerim Allahtan sonumuz sevinçle biter. Şuan 225lik Gonal-f ve 75lik Menaopur iğne oluyorum.Bugün ekstra cedrodite eklendi. Ve proceive takviye alıyorum. Sol tüpüm rahme yapışık olduğu için yumurta göremedi doktorum, sağda 3-4 tane var büyüyorlar. İnşallah opuda 4 toplanır 3 ü döllenir 2 tanesi transfer olur. Yani ben öyle olsun istiyorum Allahımın izniyle:) Yaşım ve rahatsızlık gereği 3 tane bile transfer edilme şansım var. Yeter ki kaliteli embriyolar oluşsun. Denizli paü Cihan kabukçu da tedavim ve çok memnunum hocamdan. Çok da başarılı tedavileri var araştırarak gittim. Dilerim ki herkes sağlıkla mutlu sevinçli güzel haberlere ulaşsın. Maddi manevi çooook zor bir süreç ama inanıyorum ki bu kadar zorlu yolların sonu mutlulukla sonuçlanacak. Yeter ki olumlu olalım pozitif düşünelim :)
Rabbim siae de şifa versin çok geçmiş olsun ne istiyorsanız nasip olsun inşallah kolaylıkla hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum 🥰🤲

Hayırlı olsun canım kolaylıkla geçsin inşallah bende geldiğimden bu yana uyumuşum ilaçların etkisini bilmiyorum aşırı uyku istemi var
Çok teşekkür ederimm 🥰 o ikinci iğne bende de uyku yapıyor ya akşam kanepede sızıyorum 2 gündür. Çok şükür bugün sondur umarjm🫶

Opu olanlar var mıdır tavsiyeniz? 🥲 cuma opu olup pazartesi okula gidebilir miyim acaba ?
Ben yarın olacağım bir yumurta var. Ben hatta iyi olursam öğleden sonra okula gideceğim öğretmenim bende. Kötü olursam dinlenirim ama iyi hissedersem gideceğim. Hep dinledim kendimi bu tedavi süresince hiç dinlemeye niyetim yok. Kolaylıkla geçti. Sadece çatlatma iğnesi üç tane dün gece gaz yaptı şişkinlik ve sanki karnımda ağırlık vardı resmen. Bir de bugün duygusal bir yoğunluk vardı ilk defa. O kadar hormon yükleniyor ki.

Ben yarın olacağım bir yumurta var. Ben hatta iyi olursam öğleden sonra okula gideceğim öğretmenim bende. Kötü olursam dinlenirim ama iyi hissedersem gideceğim. Hep dinledim kendimi bu tedavi süresince hiç dinlemeye niyetim yok. Kolaylıkla geçti. Sadece çatlatma iğnesi üç tane dün gece gaz yaptı şişkinlik ve sanki karnımda ağırlık vardı resmen. Bir de bugün duygusal bir yoğunluk vardı ilk defa. O kadar hormon yükleniyor ki.
Çok haklısınız. Genel anestezi alacağız o yüzden dinlenin isterseniz öğleden sonra. Bana iki iğne verdiler bu akşam yapıp yatıp uyumayı planlıyorum. Sizin o yan etkiler ne zaman başlamıştı?

Opu olanlar var mıdır tavsiyeniz? 🥲 cuma opu olup pazartesi okula gidebilir miyim acaba ?
Merhaba Öğretmen misiniz ben de öğretmenim opu sonrası okula gitmedim rapor aldım çünkü bana progesteron fitil verildi pazartesi opu yapıldı fitil günde üç kere yapılacak bir de uyku yapıyor fitil ilk iki gün kasık ağrısı da oldu dinlenmekte fayda var

Merhaba Öğretmen misiniz ben de öğretmenim opu sonrası okula gitmedim rapor aldım çünkü bana progesteron fitil verildi pazartesi opu yapıldı fitil günde üç kere yapılacak bir de uyku yapıyor fitil ilk iki gün kasık ağrısı da oldu dinlenmekte fayda var
Evet öğretmenim hemde okul öncesi öğretmeniyim 🫠 anladimm çok geçmiş olsun sizede o zaman rapor alırım bende ya

Back