Merhaba kızlar, bende 6 aralık cuma günü başladım tedaviye. Benim hikayem biraz uzun:) Ama sona yaklaştım buna eminim. Şuan 4. yada 5. tedavimdeyim onu bile tam hatırlayamıyorum :) çünkü ara vererek 2019 dan beri tedavi ile uğraşıyoruz. 29 yaşımdayken başladık şuan 36 yım
Bende Endometriozis var. Derin Endometriozis rahim içi yapışıklığı ve çikolata kisti yani açıklaması. Haliyle Amh düşüklüğü ve yumurta kalitesizliğine sebep oluyor. Çok ağrılı regl dönemlerim oluyor ve döngülerim çok kısa 21-24 gün de bir regl oluyorum. Her dönemimde 2 gün hayattan kopuyorum. Ameliyat da oldum fakat bu hastalık kendini tekrar eden bir hastalık malesef ameliyatın hiç faydası olmadı. Bu hastalığın tek çaresi Gebe kalmak:) O da zor malesef. Yani bu tedavileri daha çok iyileşmek için oluyorum. Şöyle ki, elbette bir çocuğum olsun çooook istiyorum fakat bendeki hastalığın vermiş olduğu acılar daha çok öne çıkıyor ve Allahım diyorum gebe kalayım iyileşeyim
Velhasıl başladık yine tedaviye. Dilerim Allahtan sonumuz sevinçle biter. Şuan 225lik Gonal-f ve 75lik Menaopur iğne oluyorum.Bugün ekstra cedrodite eklendi. Ve proceive takviye alıyorum. Sol tüpüm rahme yapışık olduğu için yumurta göremedi doktorum, sağda 3-4 tane var büyüyorlar. İnşallah opuda 4 toplanır 3 ü döllenir 2 tanesi transfer olur. Yani ben öyle olsun istiyorum Allahımın izniyle:) Yaşım ve rahatsızlık gereği 3 tane bile transfer edilme şansım var. Yeter ki kaliteli embriyolar oluşsun. Denizli paü Cihan kabukçu da tedavim ve çok memnunum hocamdan. Çok da başarılı tedavileri var araştırarak gittim. Dilerim ki herkes sağlıkla mutlu sevinçli güzel haberlere ulaşsın. Maddi manevi çooook zor bir süreç ama inanıyorum ki bu kadar zorlu yolların sonu mutlulukla sonuçlanacak. Yeter ki olumlu olalım pozitif düşünelim :)