- 16 Ekim 2024
- 219
- 109
- 18
- 35
Ayy inşallahAyy aynı gün transfer olup aynı güm pozitif haberi almayı Rabbim nasip etsin bize her şeyden önce hayırlısı ne zamansa o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallahAyy aynı gün transfer olup aynı güm pozitif haberi almayı Rabbim nasip etsin bize her şeyden önce hayırlısı ne zamansa o zaman
bana ağrı kesici filan demediler ama sorarım yine hemşirelere sizin ne zaman oldu işlemBu arada bende ağrı vardı ama ağrı kesici içecek kadar değil. İşlem sıkıntılı geçtiği için sanırım ağrı kesici mutlaka için bugün yarın ve cuma dediler ben sadece ikinci antibiyotiği aldım şimdi kalktım hafif hafif ev işlerini de yaptım. Öyle iş değil de eşime yardım ettim. O yaparken ben de oturmak istemedim. Sonuçta hasta değiliz anne adayıyız. Bunu hastalık olarak değil de geçilmesi güzel bir yol olarak düşünüyorum. Taze transfer olacak arkadaşlar güzel haberler bekliyoruz. Olduğunu hayal edin olacak değil de olmuş gibi düşünün. Beyin inanırsa rahim inanır. Oldu bile. Biz çekildik aradan dolsun yaradan
Tuğba hanım biraz önce aradılar yarın saat 10.30dediler inanılmaz heyecanlandım dondurmak isterseniz de iyi embriyolar görünüyor şuan için de dediler her ihtimale karşı donduracağımAyy aynı gün transfer olup aynı güm pozitif haberi almayı Rabbim nasip etsin bize her şeyden önce hayırlısı ne zamansa o zaman
Dondurmak çok mantıklı kesinlikleTuğba hanım biraz önce aradılar yarın saat 10.30dediler inanılmaz heyecanlandım dondurmak isterseniz de iyi embriyolar görünüyor şuan için de dediler her ihtimale karşı donduracağım
Evet inşallah bakalım yarın ne olur kaç tane dondurulursaDondurmak çok mantıklı kesinlikle
Ayyy çok sevindim evet beni de aradılar transferim yarın olacakmış 4 embriyo da iyi durumda dediler öğlen 3 den sonra tekrar arayacaklarmış yarın kaçta geleceğimi söyleyeceklermiş aşırı heyecanlandım. Bugün cuma bolca dua edelim Meryem süresi okuyalım okutturalım Rabbim hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşallahTuğba hanım biraz önce aradılar yarın saat 10.30dediler inanılmaz heyecanlandım dondurmak isterseniz de iyi embriyolar görünüyor şuan için de dediler her ihtimale karşı donduracağım
Bu arada isminiz Kübra mıydı unuttum dua edeceğim sizeTuğba hanım biraz önce aradılar yarın saat 10.30dediler inanılmaz heyecanlandım dondurmak isterseniz de iyi embriyolar görünüyor şuan için de dediler her ihtimale karşı donduracağım
Ayy çok sevindim çok güzel geçsin güzel sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah çok dua edeceğim inşallah evet Kübra meryem suresini ben de okuycm bugün inşallahAyyy çok sevindim evet beni de aradılar transferim yarın olacakmış 4 embriyo da iyi durumda dediler öğlen 3 den sonra tekrar arayacaklarmış yarın kaçta geleceğimi söyleyeceklermiş aşırı heyecanlandım. Bugün cuma bolca dua edelim Meryem süresi okuyalım okutturalım Rabbim hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşallah
Allah dualarımızı kabul etsin Kübra Hanım Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın tekrar haberleşelimAyy çok sevindim çok güzel geçsin güzel sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah çok dua edeceğim inşallah evet Kübra meryem suresini ben de okuycm bugün inşallah
Amin tamam inşallah Tuğba hanım Rabbim yar ve yardımcımız olsunAllah dualarımızı kabul etsin Kübra Hanım Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın tekrar haberleşelim
Allah yardımcınız olsun inşallah çok güzel geçer damla hanım Duacıyım ben de sizlere deBenimde pazartesi opu var inşallah sağlıklı yumurtalarım vardır
Benim geriden geliyor bakalım geç olsun güç olmasın inşallah şimdi Meryem suresini okudum hepinize dua ettim ismim Damla bende dua bekliyorum kabul olur inşallah güzel haberler vermek nasip olsun inşallah Amin Ecmain
Amin hepimiz için inşallah güzel geçer güzel haberler veririz birbirimize Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun inşallah çok güzel geçer damla hanım Duacıyım ben de sizlere de
Size de dua ettim Damla hanım Rabbim yardımcınız olsun dualarımızın kabul olması dileğimleBenimde pazartesi opu var inşallah sağlıklı yumurtalarım vardır
Benim geriden geliyor bakalım geç olsun güç olmasın inşallah şimdi Meryem suresini okudum hepinize dua ettim ismim Damla bende dua bekliyorum kabul olur inşallah güzel haberler vermek nasip olsun inşallah Amin Ecmain
İnşallahAmin hepimiz için inşallah güzel geçer güzel haberler veririz birbirimize Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Hayırlı uğurlu olsun. Ben bugün oldum ve şimdiye kadar girdiğim en basit işlemdi hiç ağrım bile olmadı 10 yumurta toplandı. Bakalım yarın arayacaklar heyecanla bekliyorumBenimde pazartesi opu var inşallah sağlıklı yumurtalarım vardır
Merhaba nerede oldunuz tedavinizi ve sorununuz neydi acaba rabbim kucahinizi doldursunMerhaba hanımlar,
Eylülde yaptırdığım negatif aşılamadan sonra 2 Aralıkta Bahçeci Fulya da Tüp bebek tedavisine başladım. İğnelerimi vuruluyorum şu anda. Bugün 3. Günüm Yaşım 26. Reglim çok düzensiz. Tüp bebek ilk defa yaptırıyorum ve doktoruma da çok güveniyorum. Yumurtalıklarımda her birinde 7-8 yumurta gördüğünü söyledi. Sanırım dondurulmuş embriyo transferi edilecek. 1 ay dinlendirildikten sonra. Henüz bir şey belli değil. Cumartesi kontrolüm var umarım her şey yolunda gider. Benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız ? Nelere dikkat etmeliyim. Şansı artırmak için yapmam gereken, yemem ya da yememem gerekenler hakkında birbirimiz ile iletişimde olalım isterim İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder kucaklarımızı boş bırakmaz
Amin inşallah Darısı bizlere inşallah anestezi etkisi geçtikten sonra ağrısından çok korkuyorum bakalım inşallah rahat geçer af edersiniz ama aşırı derecede gaz şişkinlik var yumurtalıklarımda baskı hissediyorum normal mi bilmiyorum bugün arttıHayırlı uğurlu olsun. Ben bugün oldum ve şimdiye kadar girdiğim en basit işlemdi hiç ağrım bile olmadı 10 yumurta toplandı. Bakalım yarın arayacaklar heyecanla bekliyorum
Benim dün oldu ama benim çok damarlar varmış kanamalı olmuş. Kontrolde ol dediler bana. Ağrı kesici kullanmadım az ağrım oldu otururken yatarken kalkarken. Bugün hafif lekelenme şeklinde kanamam oldu. Başka bir sikintim yok hatta bugün öğlen çıktım evden 9 a kadar dışarıdaydımbana ağrı kesici filan demediler ama sorarım yine hemşirelere sizin ne zaman oldu işlem