- 16 Kasım 2023
- 718
- 409
Ben 7. Gün yaptm kaset test vardı onunla bembeyazdı sonra ertesi gün akşam 5 gibi tekrar yaptım çok çok silik çktı sonra 9. Gün ilk idrarla yptm gördüm çizgiyi gidip kan verdim bugn sonuç çıkacak doktorumu aradım 7. Gün tek embriyo için bu günler çok erken 12. Güne kadar bekleyecksin dedi sürekli bunu söyledi 7.8.9 günler aslında yapmamak lazım 10a kadar beklemeli stres olmamak içinMerhaba sizin gonderileriniz bir kac gundur dusuyor onume sanirim daha onceki testlerinizde cikmamisti kacinci gun pozitif gordunuz acaba?
Gozunuz aydin benim de tek embriyom darisi basima insallah guzel cikar sonuclarimizBen 7. Gün yaptm kaset test vardı onunla bembeyazdı sonra ertesi gün akşam 5 gibi tekrar yaptım çok çok silik çktı sonra 9. Gün ilk idrarla yptm gördüm çizgiyi gidip kan verdim bugn sonuç çıkacak doktorumu aradım 7. Gün tek embriyo için bu günler çok erken 12. Güne kadar bekleyecksin dedi sürekli bunu söyledi 7.8.9 günler aslında yapmamak lazım 10a kadar beklemeli stres olmamak için
Aynı gün test günümüz dualarımda dualarında olmak isterimşimdilik iyi benim 6 Ocak test günü ikitane transfer edildi hayırlısı bakalım
inşallah çok güzel sonuçlarımızı burda paylaşmayı nasip etsin rabbim.Aynı gün test günümüz dualarımda dualarında olmak isterim
Merhaba yumurta toplama işlemi ne zaman yapılıyor acaba genetik test verdik rahim filmi çektirdim histereskopi yapıldı adetin 2.gübğ gel dendi acaba süreç nasıl ilerliyorTransfer değil ama yumurta toplama işlemi var benim de sizin yasınız kaçtı
Ben bugun biraz moral olsun diye test yaptim, pozitif cikti, ama oyle olacagini biliyordum cunku hem 17sinde hem de 24unde hcg hormonu iceren ovitrelle igne oldum, daha vucuttan gitmemis belki ki hormonlar… test gunume de bir hafta var sadece biraz dayanma gucu oldu ignelere ilaclarakizlar sesiniz çıkmıyor ne durumdasınız???
moralimizi yüksek tutalım sonu bizi mutluluğa götürecekse inşallah çektiğimiz cefanın canı sağolsunBen bugun biraz moral olsun diye test yaptim, pozitif cikti, ama oyle olacagini biliyordum cunku hem 17sinde hem de 24unde hcg hormonu iceren ovitrelle igne oldum, daha vucuttan gitmemis belki ki hormonlar… test gunume de bir hafta var sadece biraz dayanma gucu oldu ignelere ilaclara
benim bu gün transfer günü hariç ikinci günüm bakalım ayın 6 test günümBen bugun biraz moral olsun diye test yaptim, pozitif cikti, ama oyle olacagini biliyordum cunku hem 17sinde hem de 24unde hcg hormonu iceren ovitrelle igne oldum, daha vucuttan gitmemis belki ki hormonlar… test gunume de bir hafta var sadece biraz dayanma gucu oldu ignelere ilaclara
Ayni gunmus test gunumuz :)benim bu gün transfer günü hariç ikinci günüm bakalım ayın 6 test günüm
evet senin kaçınci günün bu günAyni gunmus test gunumuz :)
24unde transfer oldum, transfer gununu saymazsam 3. gun bitiyor, sayarsam 4evet senin kaçınci günün bu gün
evet senin kaçınci günün bu gün
ben 26 sında transfer oldum 5 gün embriyosu24unde transfer oldum, transfer gununu saymazsam 3. gun bitiyor, sayarsam 4
benim de 5, doktorum garanti olsun diye heralde test gununu 6si olarak verdiben 26 sında transfer oldum 5 gün embriyosu
evet senin kaçınci günün bu gün
ben 26 sında transfer oldum 5 gün embriyo24unde transfer oldum, transfer gununu saymazsam 3. gun bitiyor, sayarsam 4
hiç belirti yok erkenmi acaba dahaben 26 sında transfer oldum 5 gün embriyosu
Bende bugün oldum bana ayın 6 test günü dediler benimde hiç bir belirttim yok tek transfer olduben 26 sında transfer oldum 5 gün embriyo
hiç belirti yok erkenmi acaba daha
daha erken bence ben oğlumda hatirladigim kadarıyla pozitif gördükten sonra belirtileri görmeye basladimBende bugün oldum bana ayın 6 test günü dediler benimde hiç bir belirttim yok tek transfer oldu
Yok hayır 2. Kez transfer oldum beklemedeyim test için, hafif kasık ağrısı oluyor göğüste hassasiyet varBelirtti amaçlı değilde işte ilk gün ağrılarınız oldumu tutupta baş dönmesi gibi kusma gibi değil yani