Aralık ayı transfer olacaklar ? :)

Transferimi oldum bugün 5. Günüm hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
Canım ben trans olduğum günü de sayarsam 4. Gün bugün. Hiç belirtim yok ya Perşembe günü oldum ben. Sende belirti var mı? İki ay önce yine transfer oldum belirti yoktu ve tutmadı da

Canım ben trans olduğum günü de sayarsam 4. Gün bugün. Hiç belirtim yok ya Perşembe günü oldum ben. Sende belirti var mı? İki ay önce yine transfer oldum belirti yoktu ve tutmadı da
Transfer olduğumuz günü saymıyoruz canım benimde hiç belirtim yok ve bu beni korkutuyor ama yapacak bir şey yok artık takdir Allahın inşallah nasip etmiştir. Ruh üflemiştir.

Transfer olduğumuz günü saymıyoruz canım benimde hiç belirtim yok ve bu beni korkutuyor ama yapacak bir şey yok artık takdir Allahın inşallah nasip etmiştir. Ruh üflemiştir.
İnşallah ya. Ben kaşık ağrım olmayınca anlıyorum olumsuz olduğunu modum düştü bu yüzden. Daha önce ki denemelerimizden birinde tuttu anma kaybettim. Onda tuttuğunda regl ağrısı gibi ağrım olmuştu ve bıçak sağlanır gibi. Yani vücudumu biliyorum tepkisini ama olmuyorum. 6.denemem

Güzel düşünün güzel olsun inşallah belirti olmaması tutunmadığı anlamına gelmiyor her gebelik farklıdır inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğiniz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız çok uğraşlar vermişsiniz Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah dilerim pozitif haberlerinizi de alırız bol bol dua edin siz elinizden geleni yapmışsınız Rabbim yüzünüze baksın inşallah

Umarım yanılır ve pozitif sonucu alırız Rabbim dileyen isteyen herkese ne kısa zamanda güzel ve hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah içinde de bize

Amin canım

Bende de bahsettiğiniz ağrılar olmuştum negatif le sonuçlanmıştı. Kişiden kişiye değişse de hiç belli olmuyor bu. Hiç hissetmeyip gebe olanı da gördüm agri çekip olmayanı da. Moral en önemlisi olumsuzluğa hayır

Ben umudumu kaybettim bugün 5. Gün hala hiç bir belirti yok inşallah bir mucize olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…