Transfer değil ama yumurta toplama işlemi var benim de sizin yasınız kaçtıMerhaba canım kızlar
2. Transferim olacak perşembe günü denk gelen var mı:)
Merhaba bende perşembe transfer olacam 26 aralıkMerhaba canım kızlar
Merhaba benimde Çarşamba günü transferim:)Merhaba canım kızlar
Bende perşembe günü oldum transfer. Siz gelecek perşembeden mi bahsettinizMerhaba canım kızlar
Canım ben trans olduğum günü de sayarsam 4. Gün bugün. Hiç belirtim yok yaTransferimi oldum bugün 5. Günüm hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
Transfer olduğumuz günü saymıyoruz canım benimde hiç belirtim yok ve bu beni korkutuyor ama yapacak bir şey yok artık takdir Allahın inşallah nasip etmiştir. Ruh üflemiştir.Canım ben trans olduğum günü de sayarsam 4. Gün bugün. Hiç belirtim yok yaPerşembe günü oldum ben. Sende belirti var mı? İki ay önce yine transfer oldum belirti yoktu ve tutmadı da
İnşallah ya. Ben kaşık ağrım olmayınca anlıyorum olumsuz olduğunuTransfer olduğumuz günü saymıyoruz canım benimde hiç belirtim yok ve bu beni korkutuyor ama yapacak bir şey yok artık takdir Allahın inşallah nasip etmiştir. Ruh üflemiştir.
Güzel düşünün güzel olsun inşallah belirti olmaması tutunmadığı anlamına gelmiyor her gebelik farklıdır inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğiniz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız çok uğraşlar vermişsiniz Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah dilerim pozitif haberlerinizi de alırız bol bol dua edin siz elinizden geleni yapmışsınız Rabbim yüzünüze baksın inşallahİnşallah ya. Ben kaşık ağrım olmayınca anlıyorum olumsuz olduğunumodum düştü bu yüzden. Daha önce ki denemelerimizden birinde tuttu anma kaybettim. Onda tuttuğunda regl ağrısı gibi ağrım olmuştu ve bıçak sağlanır gibi. Yani vücudumu biliyorum tepkisini ama olmuyorum. 6.denemem
Umarım yanılır ve pozitif sonucu alırız Rabbim dileyen isteyen herkese ne kısa zamanda güzel ve hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah içinde de bizeİnşallah ya. Ben kaşık ağrım olmayınca anlıyorum olumsuz olduğunumodum düştü bu yüzden. Daha önce ki denemelerimizden birinde tuttu anma kaybettim. Onda tuttuğunda regl ağrısı gibi ağrım olmuştu ve bıçak sağlanır gibi. Yani vücudumu biliyorum tepkisini ama olmuyorum. 6.denemem
Amin canımGüzel düşünün güzel olsun inşallah belirti olmaması tutunmadığı anlamına gelmiyor her gebelik farklıdır inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğiniz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız çok uğraşlar vermişsiniz Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah dilerim pozitif haberlerinizi de alırız bol bol dua edin siz elinizden geleni yapmışsınız Rabbim yüzünüze baksın inşallah
26 , inşallah dolu dolu gelişmiş yumurtalarınz olurTransfer değil ama yumurta toplama işlemi var benim de sizin yasınız kaçtı
Artık beraber şafak sayarızMerhaba benimde Çarşamba günü transferim:)
E vet ayin 27 siBende perşembe günü oldum transfer. Siz gelecek perşembeden mi bahsettiniz
Bende de bahsettiğiniz ağrılar olmuştum negatif le sonuçlanmıştı. Kişiden kişiye değişse de hiç belli olmuyor bu. Hiç hissetmeyip gebe olanı da gördüm agri çekip olmayanı da. Moral en önemlisi olumsuzluğa hayırİnşallah ya. Ben kaşık ağrım olmayınca anlıyorum olumsuz olduğunumodum düştü bu yüzden. Daha önce ki denemelerimizden birinde tuttu anma kaybettim. Onda tuttuğunda regl ağrısı gibi ağrım olmuştu ve bıçak sağlanır gibi. Yani vücudumu biliyorum tepkisini ama olmuyorum. 6.denemem
Ben umudumu kaybettim bugün 5. Gün hala hiç bir belirti yokBende de bahsettiğiniz ağrılar olmuştum negatif le sonuçlanmıştı. Kişiden kişiye değişse de hiç belli olmuyor bu. Hiç hissetmeyip gebe olanı da gördüm agri çekip olmayanı da. Moral en önemlisi olumsuzluğa hayır
Size embriyo glue dan bahsetmisler miydiBen umudumu kaybettim bugün 5. Gün hala hiç bir belirti yokinşallah bir mucize olur
Yaptık onu ama zaten bu uygulamanın kesinliği yok aslında gereksiz dendi ben yine de yaptırdımSize embriyo glue dan bahsetmisler miydi