Bende hiç bişey yokYok hayır 2. Kez transfer oldum beklemedeyim test için, hafif kasık ağrısı oluyor göğüste hassasiyet var
yok canım sadece hafif kasık ağrısı varBelirtti amaçlı değilde işte ilk gün ağrılarınız oldumu tutupta baş dönmesi gibi kusma gibi değil yani
Bende sadece gaz varyok canım sadece hafif kasık ağrısı var
Ay bendede bu gün hafif sağ tarafımda kasık ağrısı var, bide belimde bu gün 2.günüm transfer hariçyok canım sadece hafif kasık ağrısı var
İlk 2 gün olur dedi zaten hemşire bu belirti için değildi olumsuz düşünmeyin benim de geçti belirtilerimBende hiç bişey yok
buyuk t uvalete çıkabiliyor musunuzBende sadece gaz var
Çıkıyorum sadece hep gaz çıkardım geliyo içime gaz koymuşlar gibibuyuk t uvalete çıkabiliyor musunuz
Bendede ertesi gün hiç bir şey olmadı perşembe transfer olmuştum hafif kasık ağrısı dün başladı. Psikolojikte olabilir :))Bugün dün transfer oldum bugün ilk gün diye sayıyorum ama hiç bir ağrı falan yok
Benim içime gaz koymuşlar gibi sankiBendede ertesi gün hiç bir şey olmadı perşembe transfer olmuştum hafif kasık ağrısı dün başladı. Psikolojikte olabilir :))
Bende bana kayısı yapıyor sanıyordum bendede aynısı olabilir o zamanBenim içime gaz koymuşlar gibi sanki
Vala şişmiş gibi pat patBende bana kayısı yapıyor sanıyordum bendede aynısı olabilir o zaman