evet canim ya gecen aydan farkli hissediyorum bu ay ben. Oyle de kasik agrisi gogus falan filan degil yani kendi hissim degisik
Canim 11 gun erken gelmez yani adet bence de kesin yerlesme dir. Hadi insallah kucuk yaramaz seninledir
canim gecen ay kosarken kucuk ya karnima bir koluyla itti yolundan bide erkekya eli agir canim gercekten. Bugunde arabayla ayagimin ustunden gecerkem ben ani hareket yaptim insallah bisey olmuyordur
Ben kullandım çokk etkili bir ilaç bende ilk kullanmada işe yaradı ama bende troid olduğundan henüz bebek olmadı ama klomen bu konuda en etkili ilaçkizlar klomen kullandinizmi hic ben bu ay kullanicam ilk kez ama yan etkilerinde korkuyorum
- @sirkencubin
- @nyks_42
- @mltm_48
- @mimmea
Bayankus06 Disi geyik - L lifedoesntwait
- @limoncicegi41
Oznurr26 - @Jklyyy
- Kizlar sizi bir guncelleyelim son durumunuz neddir
Adet olmadım canım yarını bekliyorum kasık ağrılarım var su gibi akıntımda var ıslanıyor sürekli geliyor sanırım
- @sirkencubin
- @nyks_42
- @mltm_48
- @mimmea
- @limoncicegi41
Oznurr26 - @Jklyyy
Yeni bat ne canimBen yazmıştım daha önce canım.ben zaten bata 3 gün varken regl oldum.çok erken geldi.yeni bat'da bu ay ama bu ay çalışma yapamıcaz gibi gözüküyor
Hadi hayirlisi bakalm canim bunlar guzel belirtilerAdet olmadım canım yarını bekliyorum kasık ağrılarım var su gibi akıntımda var ıslanıyor sürekli geliyor sanırım
Ya canım adet gibi hissediyorum keşke bebiş olsa da şurda mutluluk haberimi sizlerle paylaşabilsemmHadi hayirlisi bakalm canim bunlar guzel belirtiler
Kizlar birsey sormak istiyorum bhcg baktirdim tekrar ilerleme nasıl die acilden dogum doktorum 1 ay raporluymus degerim 1881 cikti sizce kac haftalik gebeyim ekimin 19unda kurtaj olmustum nasil hesaplanicak acaba hic adet gormeden hamile kaldim
- @sirkencubin
- @nyks_42
- @mltm_48
- @mimmea
- @limoncicegi41
Oznurr26 - @Jklyyy
Test yapmadinmi canimBen bugün olurum Diye bekliyordum sabahtan beri de adet sancısı gibi hafif hafif ağrım var ama ne gelen var ne giden. Olsam adetin ikinci günü gel dedi doktor onu bekliyorum pek umidim yok ama bir taraftan da regl olmayınca insan acaba hamilelikhamilelik mi demekten kendini alamiyor
Yok yapmadım canım Bata 4 gün kala ovulasyon testi yapmıştım negatifti herhalde gebelik olsa o da koyulasirdi dedim ve ümidi kestim. 13 aydır uğraşıyoruz ve ben her ay gebelik testi yapmaktan yoruldum bu ay yapmayacağım belki iki üç gün daha gecikirce gidip kan testi yaptırırım diye düşünüyorum. Kendimi kaptırıp her ay ağlamaktan bıktım çünkü.Test yapmadinmi canim
İnşallah bebiişin seninledir canımKizlar adim adim bilgi veriyor gibi oluyorum ama kasik agrisi vatma kasikta cekilme hepsini yasiyorum su an. Tek tesellim hala ciddi ciddi kirmizilarin gelmemis olmasi. Normalde adet zamani kasikta sanci olur ve arkasindan hemen bosalir ya hala öyle virsey olmadi. Tek tesellim bu
canim oylede zoAy kizlar ikinci icin hic beklemeyin hemen dogurun bak aaarka arkaya cok kolay buyuyolar diyolar
canim bat 15 benide ekleYeni bat ne canim
canim bende triod var senin deger kac hasimato benimkiBen kullandım çokk etkili bir ilaç bende ilk kullanmada işe yaradı ama bende troid olduğundan henüz bebek olmadı ama klomen bu konuda en etkili ilaç
Yediydi ama artık düşüyor en son iki hafta önce test yaptırdım 0.63 dü. Ben kullandığımda ramazan girmişti araya doktorun oruç tuttuğum için yükselmiş olabileceğini söyledicanim bende triod var senin deger kac hasimato benimki
Bnce var canim ama tabi sadece his yani cunku daha 10 gunum varYa canım adet gibi hissediyorum keşke bebiş olsa da şurda mutluluk haberimi sizlerle paylaşabilsemmsen naptın nası hissediyorsun bebiş yolda mı yapcan mı bizi teyze