Aaaa tebrik ederim canim cok sevibdim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsinsat 3 kasım canım
4 kasımda birkarışım yaptım eşimle birlikte yedik böğürtlen kökü kaynatıp içtim hergün aç karnına bunları 10 gün boyunca yedim ve içtim
13 kasımda ovulasyon oldu adetin 11.günü tam o gün ilişki oldu ve 2 gün öncesi.birdaha olmadı
1 aralıkta sabah bulantıyla uyandım ama üşüttüm zannettim bugünde bulantıyla uyandım .1 aralıkta yapışkan sümüksü sarı bir akıntım oldu hatta burda sormuştum .
genellikle akıntım var kremsi. canım
Bir tedavi var mi normal mi deniyorsunuz canimAcaba en erken kaç gün kala test yapsam belli olur sonuç
Normal deniyorum hatta bu ilk deneme :) ovulasyon testi falanda yapmadim tahmini yumurtlama zamaninda denedik. Erken sonuc veren testlerden denicem ama kac gun once deneyim bilemedim uzerinde 6 gun onceden sonuc verir yaziyoBir tedavi var mi normal mi deniyorsunuz canim
E sen yinede bi 5 gun oncesinde dene bakalmNormal deniyorum hatta bu ilk deneme :) ovulasyon testi falanda yapmadim tahmini yumurtlama zamaninda denedik. Erken sonuc veren testlerden denicem ama kac gun once deneyim bilemedim uzerinde 6 gun onceden sonuc verir yaziyo
Baya baya pozitif canım o test. Hayırlısı olsun kan testiyle kesinleştirirsin yarınİyi akşamlar kızlar netim yok fazla yazanları okuyamadım . Hamilemiz mi var. Bişey soracaktım. Bugün tekrar test yaptım ve sonuç bu. Acaba test bozuk mu negatif mi
amin inşallah canım . Yarın kan vereyim yani varsa çıkarBaya baya pozitif canım o test. Hayırlısı olsun kan testiyle kesinleştirirsin yarın
Aynen ama testin yanlış olduğunu düşünmüyorum çok bariz çıkmış. Yarın kan sonucunu de yaz sevindir biziamin inşallah canım . Yarın kan vereyim yani varsa çıkar
Bence 10 numara bi pozitifİyi akşamlar kızlar netim yok fazla yazanları okuyamadım . Hamilemiz mi var. Bişey soracaktım. Bugün tekrar test yaptım ve sonuç bu. Acaba test bozuk mu negatif mi
Hayirli olsunİyi akşamlar kızlar netim yok fazla yazanları okuyamadım . Hamilemiz mi var. Bişey soracaktım. Bugün tekrar test yaptım ve sonuç bu. Acaba test bozuk mu negatif mi
Yaa o kadar şaşkınım ki anlatamam. Neden önceden çıkmadı ozamanBence 10 numara bi pozitif
Benim sadece sağ kasıgımda batma oluyordu ara ara. Onun dışında bi belirtim olmadıHayirli olsunBelirtilerin nelerdi
Gec dollenme olabiliyor canim bosuna mu sabredin diyorumYaa o kadar şaşkınım ki anlatamam. Neden önceden çıkmadı ozaman
Yok yapmadım canım Bata 4 gün kala ovulasyon testi yapmıştım negatifti herhalde gebelik olsa o da koyulasirdi dedim ve ümidi kestim. 13 aydır uğraşıyoruz ve ben her ay gebelik testi yapmaktan yoruldum bu ay yapmayacağım belki iki üç gün daha gecikirce gidip kan testi yaptırırım diye düşünüyorum. Kendimi kaptırıp her ay ağlamaktan bıktım çünkü.
Doğru haklısın canım. Boşuna stres olmuşum üzülmüşüm. Bat zaten 6 aralıkGec dollenme olabiliyor canim bosuna mu sabredin diyorum
Yaa o kadar şaşkınım ki anlatamam. Neden önceden çıkmadı ozaman