Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzulme canim Rabbim hayirlisiyla en dogru zamanda verir insallahKızlar ben adet oldum. (
Insallah bebegin seninle olur canim.en guzel dogum gunu hediyesi :) benimde 2 sene once aralikta olmustu kizim sanki bu ay yine hamile kalicakmisim gibi bir his var icimde :)Canlar günaydın, hafta sonu giremedim valla. yeni gelenler hoşgeldiniz inşallah bu ay listemiz full hamiş olur
Ben cuma günü doktora gittim reglimin son günüydü, aşılamaya başlayalım dedi bu ayda bekleyelim dedim istemedim. klomene başladım yine bitince tekrar gidicem yani cuma günü yumurtalar büyüdüyse çatlama iğnesi vurulucam. Öyle işte aralık benim ayın yarın doğum günüm inşallah uğurlu gelir rabbim sesimizi duyar
Valla ben ilk hamileligimde diyet spor yapiyordum.bisikletin tepesinden inmiyordum :) ev isi agir isler herseyi yapiyordum zayiflicam diye.o ay tuttu iste hemde tek seferlik iliskiyle.simdide dikkat ediyorum agir is yapmamaya ama boylede kafamiza takiyoruz bence ondan olmuyor.yani tutcagi varsa her halukarda tutuyor canimKızlar hamileliginizi bilmeden de kendinizi koruyomusunuz temizlik agir seyler kaldiriyomusunuz kocam bana yaptirmiyo birsey ev supuremiyorum 1 haftadır kendide yapmıyo doktorum dikkat da et demedi ama insan panik oluyo yinede
Evet canım orası öyle ama tedaviyle kalinca dikkat etmekde gerek benceValla ben ilk hamileligimde diyet spor yapiyordum.bisikletin tepesinden inmiyordum :) ev isi agir isler herseyi yapiyordum zayiflicam diye.o ay tuttu iste hemde tek seferlik iliskiyle.simdide dikkat ediyorum agir is yapmamaya ama boylede kafamiza takiyoruz bence ondan olmuyor.yani tutcagi varsa her halukarda tutuyor canim
Ayyyy çok sevindim gerçekten gözünüz aydınkızlar ben hamileyim dayanamadım test yaptım akıntılarımın sebebi buymuş .Eki Görüntüle 2211687
Insallah olur canim ya ozledik bebek sevmeyi ailecek :-( oglum da surekli soruyor zaten kardesim ne zaman gelcek hani gelmedi diye
kalbim yerinden çıkacak çok heyecan yaptım inşallah herşey güzel devam eder Rabbim isteyen herkese nasip etsin dedimki hayırlı olacaksa olsun yoksa olmasın inşallah dedim .hep öyle düşündüm
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al çok sevindimkızlar ben hamileyim dayanamadım test yaptım akıntılarımın sebebi buymuş .Eki Görüntüle 2211687
kalbim yerinden çıkacak çok heyecan yaptım inşallah herşey güzel devam eder Rabbim isteyen herkese nasip etsin dedimki hayırlı olacaksa olsun yoksa olmasın inşallah dedim .hep öyle düşündüm
Buyrun kizlar aralik ayinda yapacagimiz testleri burdan paylasalim o zamana kadar da birlikte bekleyelim. Batlari alalimm. Bu ay catlatma ignesi kullanacagim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah. Daha once ilk ignede olmustu bu ay da olsun hepinize de sans getirsin insallah
- @gcm19944
- @duskapani
- @Balpetegim31
- @sirkencubin 27 Kasım
- @nyks_42 1 Aralık
- @BbkBbk
- @mltm_48 30 Kasım
- @mimmea 30 Kasım
- pembepatiks 1 Aralık
- @Bayankus06 3 Aralık
- @Disi geyik 3 Aralık
- @lifedoesntwait 3 Aralık
- @limoncicegi41 4 Aralık
- @Oznurr26 4 Aralık
- @Jklyyy 4 Aralık
- @ggul1212 5 Aralık
- @Snrs 5 Aralık
- @sonbaharetkisi 5 Aralık
- @seheryeli77 5 Aralık
- @ISTANBULLUGELINN 6 Aralık
- @Masalim17 6 Aralık
- @Duman77 6 Aralık
- @Beray75 6 Aralık
- @dennisgo 7 Aralık
- @Cemre0000 7 Aralık
- @sacperisiii 7 Aralık
- @Laydidiana 8 Aralık
- @Sem0510 9 Aralık
- @mirandaaaa 9 Aralık
- @yaprakali 10 Aralık
- @Adlinaa 10 Aralık
- Celine0719 11 Aralık
- 7 78duygu 11 Aralık
- @Vuslat ne zaman 11 Aralık
- Caglass 11 Aralık
- @Sogukkahve35 11 Aralık
- @MiyavKedi 12 Aralık
- @Yurdaa 12 Aralık
- @gamzeli_bebis 13 Aralık
- @ismihazan 13 Aralık
- EceCigdem 13 Aralık
- @kays_ 13 Aralık
- croiselle 14 Aralık
- @Platinus 15 Aralık
- @Kbra2214 15 Aralık
- @Valensiya 21 Aralık
- @damlaozcan0666 16 Aralık
- @sibelizim 21 Aralık
- zeydemor 22 Aralık
- H Hipermetrop 24 Aralık
- @suz35 26 Aralık
- @Glrabr 29 Aralık
- @Bifincankahve 30 Aralık
- @Edabk beklemede...
- @naz_edanaz beklemede...
Selam kizlar. Benim bat 20 aralik. Meleklerimiz bizi cok bekletmeden gelirler insallah. Gebe kalan arkadaslara saglikli gebelikler dilerimBuyrun kizlar aralik ayinda yapacagimiz testleri burdan paylasalim o zamana kadar da birlikte bekleyelim. Batlari alalimm. Bu ay catlatma ignesi kullanacagim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah. Daha once ilk ignede olmustu bu ay da olsun hepinize de sans getirsin insallah
- @gcm19944
- @duskapani
- @Balpetegim31
- @sirkencubin 27 Kasım
- @nyks_42 1 Aralık
- @BbkBbk
- @mltm_48 30 Kasım
- @mimmea 30 Kasım
- pembepatiks 1 Aralık
- @Bayankus06 3 Aralık
- @Disi geyik 3 Aralık
- @lifedoesntwait 3 Aralık
- @limoncicegi41 4 Aralık
- @Oznurr26 4 Aralık
- @Jklyyy 4 Aralık
- @ggul1212 5 Aralık
- @Snrs 5 Aralık
- @sonbaharetkisi 5 Aralık
- @seheryeli77 5 Aralık
- @ISTANBULLUGELINN 6 Aralık
- @Masalim17 6 Aralık
- @Duman77 6 Aralık
- @Beray75 6 Aralık
- @dennisgo 7 Aralık
- @Cemre0000 7 Aralık
- @sacperisiii 7 Aralık
- @Laydidiana 8 Aralık
- @Sem0510 9 Aralık
- @mirandaaaa 9 Aralık
- @yaprakali 10 Aralık
- @Adlinaa 10 Aralık
- Celine0719 11 Aralık
- 7 78duygu 11 Aralık
- @Vuslat ne zaman 11 Aralık
- Caglass 11 Aralık
- @Sogukkahve35 11 Aralık
- @MiyavKedi 12 Aralık
- @Yurdaa 12 Aralık
- @gamzeli_bebis 13 Aralık
- @ismihazan 13 Aralık
- EceCigdem 13 Aralık
- @kays_ 13 Aralık
- croiselle 14 Aralık
- @Platinus 15 Aralık
- @Kbra2214 15 Aralık
- @Valensiya 21 Aralık
- @damlaozcan0666 16 Aralık
- @sibelizim 21 Aralık
- zeydemor 22 Aralık
- H Hipermetrop 24 Aralık
- @suz35 26 Aralık
- @Glrabr 29 Aralık
- @Bifincankahve 30 Aralık
- @Edabk beklemede...
- @naz_edanaz beklemede...
Canim cok sevindim kac gun vardi adetinekızlar ben hamileyim dayanamadım test yaptım akıntılarımın sebebi buymuş .Eki Görüntüle 2211687
sat 3 kasım canımYaaaaa çok sevindimmm sat ve bat ne zamandı bebeğim bir de nasıl akıntı anlat ne olur
çok sağol canım benim benim adet geçti 1 aralıkta olmam lazımdı canımCanim cok sevindim kac gun vardi adetine
Kuzum benim de akintim başladı çamaşırı islatiyor hem su gibi hem de beyaz kremsi pütür pütürsat 3 kasım canım
4 kasımda birkarışım yaptım eşimle birlikte yedik böğürtlen kökü kaynatıp içtim hergün aç karnına bunları 10 gün boyunca yedim ve içtim
13 kasımda ovulasyon oldu adetin 11.günü tam o gün ilişki oldu ve 2 gün öncesi.birdaha olmadı
1 aralıkta sabah bulantıyla uyandım ama üşüttüm zannettim bugünde bulantıyla uyandım .1 aralıkta yapışkan sümüksü sarı bir akıntım oldu hatta burda sormuştum .
genellikle akıntım var kremsi. canım
Ya ben vajinal krem kullandigim icin anlayamiyorum ondan mi geliyo diye yoksa benim altımda hep ıslaksat 3 kasım canım
4 kasımda birkarışım yaptım eşimle birlikte yedik böğürtlen kökü kaynatıp içtim hergün aç karnına bunları 10 gün boyunca yedim ve içtim
13 kasımda ovulasyon oldu adetin 11.günü tam o gün ilişki oldu ve 2 gün öncesi.birdaha olmadı
1 aralıkta sabah bulantıyla uyandım ama üşüttüm zannettim bugünde bulantıyla uyandım .1 aralıkta yapışkan sümüksü sarı bir akıntım oldu hatta burda sormuştum .
genellikle akıntım var kremsi. canım
erken öğrenmek istemedim cnm zaman geçmiyor sonra .eşime kalsa 2 ay adet olmazsam öyle test yapacakmışımPembepatik Senin bat 1-2 aralikti ozaman canim. Iyi bile dayanmisin yani testi bekletmekle ben daha simdiden yapmak istiyom bat 14 aralik