Bir kurabiye yapayim onun yanina ben. Bide makarna salatasi yapayim. Yanina ne eklesem ki borek mi yapsam hayir haftasonu diye bide butun oyuncaklari cikardik her yer oyuncak nasil yetistircem kiBak şimdi öyle dedin deminki yaptığım hafif kaldı ozaman.Sen nerde oturuyorsun memlekt nere?
Börek güzel olur hemde kolay halledersin.Mercimek köfteside olabilir çok zaman almaz.Maydanoz limonla süsledin mi yeter.Bir kurabiye yapayim onun yanina ben. Bide makarna salatasi yapayim. Yanina ne eklesem ki borek mi yapsam hayir haftasonu diye bide butun oyuncaklari cikardik her yer oyuncak nasil yetistircem ki
Öylde olabilir fırına tavuk at pilav cacık arkasında meyve yada tatlı.Yada acaba yemek turu mu hazirlasam
Ay ozaman sen yemek yap canımcım ya madem düşkünler yemeğe diyorsunCok duskunler yemeye. Sofra hazirlanip oturulur zor kalkilir geri yani
Yapıcaz artik birseylerAraya zeytinyağlı biber dolasıda sıkıştırabilirsen soğuk olarak o da gider yani.Sen bakın bi fikir edin bakalım
Yapıcaz artik birseyleraslinda gunleri boyle dolu gecirmekte guzel oluyo insan stres atiyor
Annemi aradim simdi de ben biber falan kizartayim sende firina tavuklu patates at dedi yanina da pogaca cay kahvaltilik falan koy sofraya dedi iyi madem dedim bnde
Saol canim afiyet olsun hadi sanaHadi ben kaçtımçok acıktım görüşürüz yine sanada kolay gelsinnnnn
Aramiza hosgeldin canim ekledimMerhaba, bat: 1 Aralık
Canım ben16 aylık evliyim ve hiç korunmadık 8 aydır doktora gidiyorum henüz yeni klomene başladık . Son ilacımı dün içtim ve pzt doktor kontrole çağırdı. Çok heyecanlıyımRica ederim canim. Ne kadar zamandir bekliyorsun ? Kullandığın birsey var mi tedavi olarak falan
Teşekkür ederim canım hoşbuldum:)Aramiza hosgeldin canim ekledim
kusura bakma canim topigini yeni gordum benimde bat 10 aralik canim