Masallah ne guzel. Rabbim biran once versin insallah5 aydır deniyoruz eşimle ilk bebeğimiz olacak inşallah, gelecek ay ilk doktor kontrolümü olacağım hem hormon tahlilleri hem de ultrason yapmasını isteyeceğim bir sorun var mı yok mu diye
Hoşgeldin canim ekliyorum hemen. Sende kendinden bahset bize hadi ne zamandir bekliyorsunuz tedavi goruyor mysun ? Arkadaslarimiz tanisin seni ona gore bilgi alisverisi yaparizGeldim o zaman
Bat 13 Aralık
Tabiki canim bat ne zaman soyle hemen ekleyelimHerkese Merhaba kızlar. Beni de ekleyebilirsiniz
Tabiki kuzum hoşgeldinbenide ekleyin kızlar bat günüm 26 Kasım
Normal deneme mi canim yoksa igne asilama falan var mi ?benide ekleyin kızlar bat günüm 26 Kasım
Ohh öyle kayınvalide her eve lazım :))Evet kizlar gunu atlattim simdi de aksam yemegi falan filan iste saolsun zaten kayinvalidem cok yardimci oldu hiçbirşey yaptirmadi. Simdiden korumak lazim diye
Allah var benimki cok yardimci olur. Daha hatta tam iyilesmedin kizim bekle yine olur cocugunuz daha kucuksunuz falan der hep daha onceki hamileliklerimde de zaten elimi sicak sudan soguk suya sokmadi yaniOhh öyle kayınvalide her eve lazım :))
Bat 6 Aralık canımTabiki canim bat ne zaman soyle hemen ekleyelim
Merhaba canim ben cok istedim de burasi kucuk yer bulamadim. Bu ay klomen e basladimİyi akşamlar kızlar bnde giremedim bugun siteye görümcem kuran okuttı evde ordaydım.nasılsınız aranzda bu ay ovu testi denicek olan fln varmı bnde denesemmi bu ay diyorum hiç almadım ama alsammı bu ay
Bat soyle de listemize ekleyeyim seniİyi akşamlar kızlar bnde giremedim bugun siteye görümcem kuran okuttı evde ordaydım.nasılsınız aranzda bu ay ovu testi denicek olan fln varmı bnde denesemmi bu ay diyorum hiç almadım ama alsammı bu ay
Ben varım listedeBat soyle de listemize ekleyeyim seni