- 17 Mart 2013
- 251
- 379
Teşekkür ederim eklediğin için. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızPardon canim ya senin mesajin ustundeki arkadasi ekleyecektim unuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim eklediğin için. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızPardon canim ya senin mesajin ustundeki arkadasi ekleyecektim unuttum
Rica ederim canim. Ne kadar zamandir bekliyorsun ? Kullandığın birsey var mi tedavi olarak falanTeşekkür ederim eklediğin için. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Hayirli zamanina varmis demekki daha. Insallah bu ay olur canim benim hemen hemen ayni zamanlari bekleyecegiz hadi bakalmCnaım benim beklemede olan durumumu Bat 12 Aralık olarak değiştirebilirsin bu ay da olmadı maalesef gelsin yeni aylar hoopppp
Üzülmüyom artık tam tersi diğer aya heyecean yapıyorum delimiyim neyimHayirli zamanina varmis demekki daha. Insallah bu ay olur canim benim hemen hemen ayni zamanlari bekleyecegiz hadi bakalm
Bir sureden sonra oyle oluyor ya bende baya ilaclarin hepsini icsem de cabuk gecse zaman diyorumÜzülmüyom artık tam tersi diğer aya heyecean yapıyorum delimiyim neyim
Amaaan nasılsa kassakta kasmasakta bebe vaktinden öncede gelmeyecek sonrada.Kafamıı rahat tutalım bence burda muhabbete devam.Bir sureden sonra oyle oluyor ya bende baya ilaclarin hepsini icsem de cabuk gecse zaman diyorum
Aynen canim zaten bu yüzden actim bu topigi. Stresimizi atalim rahatlayalim diyeAmaaan nasılsa kassakta kasmasakta bebe vaktinden öncede gelmeyecek sonrada.Kafamıı rahat tutalım bence burda muhabbete devam.
Maşallah canım benim allah bozmasınAllah var benimki cok yardimci olur. Daha hatta tam iyilesmedin kizim bekle yine olur cocugunuz daha kucuksunuz falan der hep daha onceki hamileliklerimde de zaten elimi sicak sudan soguk suya sokmadi yani
Valla bütün günüm temizlikle geçti.Komple dip bucak elden geçirdim evi ama bende yoruldum.Evde temizlenince bi başka olur be .Şimdi de kahvem aldım tv keyfi yapacağım.Aynen canim zaten bu yüzden actim bu topigi. Stresimizi atalim rahatlayalim diye
Aminn kuzumMaşallah canım benim allah bozmasın
Gündüz mü akşam oturmasımıKizlar yarina surpriz bir misafirim cikti. Ne yaosam ki simdi ben ona ya
Bnde hep adet gelince temizlige basliyorum dip koseValla bütün günüm temizlikle geçti.Komple dip bucak elden geçirdim evi ama bende yoruldum.Evde temizlenince bi başka olur be .Şimdi de kahvem aldım tv keyfi yapacağım.
Sizler naptınız hanımlar?
Aslinda simdi gelcekti de esim daha isten bile gelmedi yani. Yarin goruselim dedim yarin gelecek gunduz. Hayir alisverise de gitmedim yani. Hadi bugunden pogaca var da ne yapsam ki baskaGündüz mü akşam oturmasımı
Poğaçayı ısıtırsın yanına kısır yap bide patates salatası tamam.Mis gibide çayını demle elleerine sağlık. Daha ne olsun maksat muhabbet yani.Aslinda simdi gelcekti de esim daha isten bile gelmedi yani. Yarin goruselim dedim yarin gelecek gunduz. Hayir alisverise de gitmedim yani. Hadi bugunden pogaca var da ne yapsam ki baska
Bak şimdi öyle dedin deminki yaptığım hafif kaldı ozaman.Sen nerde oturuyorsun memlekt nere?Bizde bizim burda bir adet var yani gelen misafire dort dortluk sofralar hazirlanir yani
Bolvadin canimBak şimdi öyle dedin deminki yaptığım hafif kaldı ozaman.Sen nerde oturuyorsun memlekt nere?
Bilemedim ki şimdi ne yapsanBolvadin canim