Aaa ne guzel bnde bugun basladim klomeneCanım ben16 aylık evliyim ve hiç korunmadık 8 aydır doktora gidiyorum henüz yeni klomene başladık . Son ilacımı dün içtim ve pzt doktor kontrole çağırdı. Çok heyecanlıyımiğneden falan bahsetmedi doktor ama bilmiyorum ne olur.
Ayniyiz seninle canimkusura bakma canim topigini yeni gordum benimde bat 10 aralik canim
Valla tıpkı adet olacakmış gibii
Canım benıde eklermısın 6 aralık adetımAnnemi aradim simdi de ben biber falan kizartayim sende firina tavuklu patates at dedi yanina da pogaca cay kahvaltilik falan koy sofraya dedi iyi madem dedim bnde
Hayirlisi olsun canim rabbimin isine belli olmaz ummadigin anda gelir insallahValla tıpkı adet olacakmış gibii
Tabiki canim hosgeldin ailemizeCanım benıde eklermısın 6 aralık adetım
Hosbuldum canım ınsallah hepımız guzel haberlerı verırız bırbırımızeTabiki canim hosgeldin ailemize
Merhaba umarım herkes bu ay bebeğine kavuşur. Benim bat 4 aralık ekler misin canımBuyrun kizlar aralik ayinda yapacagimiz testleri burdan paylasalim o zamana kadar da birlikte bekleyelim. Batlari alalimm. Bu ay catlatma ignesi kullanacagim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah. Daha once ilk ignede olmustu bu ay da olsun hepinize de sans getirsin insallah
- @gcm19944 19 Kasım
- S SekerliYogurt 20 Kasım
- @suz35 26 Kasım
- @Bifincankahve 28 Kasım
- @duskapani 1 Aralık
- M Morasigibayan 6 Aralık
- B Beray75 6 Aralık
EceCigdem 10 Aralık - @yaprakali 10 Aralık
- @Celine0719 11 Aralık
- @Sogukkahve35 11 Aralık
- @MiyavKedi 12 Aralık
- @gamzeli_bebis 13 Aralık
- @ismihazan 13 Aralık
- @Platinus 15 Aralık
- @Valensiya 21 Aralık
Abla pelvik ağrım var çok ağrıyo sence belirti midir daha 4 günn var adetimeHayirlisi olsun canim rabbimin isine belli olmaz ummadigin anda gelir insallah
Olabilir canim. Batma gibi agrilar ozellikleAbla pelvik ağrım var çok ağrıyo sence belirti midir daha 4 günn var adetime
Abla sağ bacağım pelvik ağrı ve sağ boşluğum ağrıyo kasıklarım ara ara ağrıyo suyu çok içmeme rağmen idrarım koyu içinde de minik minik beyaz tortular varOlabilir canim. Batma gibi agrilar ozellikle
Canim günün gelene kadar bol bol ayaklarini yukariya kaldir yat. Agrilarina da iyi gelecek hem rahatlarsinAbla sağ bacağım pelvik ağrı ve sağ boşluğum ağrıyo kasıklarım ara ara ağrıyo suyu çok içmeme rağmen idrarım koyu içinde de minik minik beyaz tortular var
Amin canim hosgeldin ekledimMerhaba umarım herkes bu ay bebeğine kavuşur. Benim bat 4 aralık ekler misin canım
Amin inşallah canım hayırlısıylaAaa ne guzel bnde bugun basladim klomenerabbim bu ay yüzümüzü guldursun bu ay insallah
Merhaba canim hosgeldin ekledimMerhaba benimde bat 5 aralık
Biran once saatler gunler gecsin istiyorumAmin inşallah canım hayırlısıyla
Gunaydin. Misafirim gelcek hazirlik yapmam lazım ama ben oglusla cizgifilm izliyorumHerkese günaydın bu arada
Nasılsınız?