Allahtan ümit kesilmez degilmi onun izni ile olacak insallahHayırlı Pazarlar Kızlar benimde bata son 6 gün ama hamilelik belirtisi hiç yok hatta bu ayda meleğim benimle olmadını biliyorum hissediyorum olsun yinede üzülmeyelim nekadar kafaya takarsak okadar olmuyo Herşerde vardır bi hayır bu ay son kez femara ve catlatma ignesi kullancam yine olmassa Rahim filmi cekilcek aranizda hsg cektiren varmi ?
İnan benim de acı eşiğim çok çok düsüktür. Doktor bitti dediğinde ben hadi ya demiştimİnşallah canım anestezi istemiyorum ama çok aciyosa mecburen anestezi olucak cunku ben cok korkuyorum
Ben de ben deİnanki bende esime herkeze öyle diyorum 1 tane olsun diğerinide hemen yapacagim diyorum :))
Ayy insallah bebeğiniz sizinledirMerhaba kizlar BAT14 Aralik ama ben hafif batma hisssediyorum kasiklarimda. Bugünde cok hafif kan geldi. Yerlesmeye yoruyorum cünkü bundan üc ay önce beklenmeedik hamilelik yasadim. Günümden önce kan geldi ben adet öncesi erzamanki gibi kan geliyor diye tampon koyp devan ettimhic hamilelige ihtimal vermedim. Sonra gögüslerim agrimaya basladi yine anlamadim en snunda günüm gecti acaba mi dedim. Test yappmistim pozitif cikmisti. Allahtan keseye zarar vermemisim tamponla. Ancak 8 haftalikken kalp atisi duyulmadi kprtaj oldum. Demem o ki yine ayni velirtileri yasiyorum gögüslerimde agri baslarsa kesin hamileyim. Allah bilir tabii görecegeiz
Bikac gundur bizim topikte pek yazan yok sanirim o yuzden yazmadilar tarihleri geçenler. Yada bekliyolar bilemiyorum surekli soruyorum yazanlari guncelliyorum listede
Olabilir canim duzeltme yapiyorum hemnCanım benim yeni batı güncellemeyi unuttun galiba 30 aralık
Ayy insallah bebeğiniz sizinledir
Insallah hamilesindir canim da erken degil mu daha ? Yani benim bat 13 aralik ve hala calisma asamasindayiz yaniMerhaba kizlar BAT14 Aralik ama ben hafif batma hisssediyorum kasiklarimda. Bugünde cok hafif kan geldi. Yerlesmeye yoruyorum cünkü bundan üc ay önce beklenmeedik hamilelik yasadim. Günümden önce kan geldi ben adet öncesi erzamanki gibi kan geliyor diye tampon koyp devan ettimhic hamilelige ihtimal vermedim. Sonra gögüslerim agrimaya basladi yine anlamadim en snunda günüm gecti acaba mi dedim. Test yappmistim pozitif cikmisti. Allahtan keseye zarar vermemisim tamponla. Ancak 8 haftalikken kalp atisi duyulmadi kprtaj oldum. Demem o ki yine ayni velirtileri yasiyorum gögüslerimde agri baslarsa kesin hamileyim. Allah bilir tabii görecegeiz
Bizde bu aksam bide yarin degil diger aksam daha sonra yeter artik 13 araligi bekleyecegiz14 aralik benden biz calismalari bitirdik beklemediyiz
Ahh ahh...Ben de yaptım ve negatifçok yoruldum artıkkk dayanamıyorum hiç olmayacak diye korkuyorum ve tedavi için psikolojik olarak hazır hissetmiyorum kendimi keşke doğal gelseydi bebeğimmm
Canım bende aynı o kadar sıkı korunuyordum ki şimdi çok kzıouprjm kendime hemen olur sanıyordum ne atamam oldu ne de çocukÇok haklısın canım . Biz de 7-8 ay korunduk, sınava hazırlandım, atamam cıkar öyle yaparız dedik ama ne atanabildim ne de cocuk var. Ben ilk yapmaya hemen hamile kalrıım sanıyodum. Cahillik işte. Şu an cocuk hasretiyle yanıp tutuşuyorum. Rabbim en kısa sürede nasip etsin isteyen herkese sağlıklı bir şekilde.
Kader ortağıyız desene canım. 2 yıl bitti ben evleneli. Olsaydı belki yaşına değerdi şimdi. Sen tedavi görüyo musun pekiCanım bende aynı o kadar sıkı korunuyordum ki şimdi çok kzıouprjm kendime hemen olur sanıyordum ne atamam oldu ne de çocuk
canim benimde bat 10 aralik az once test yaptim tertemiz cikti 23 kasimda ovulasyon pik yapmistiKızlar bat 9 test yapsam cok mu erken olur
600 iyimiş canım bana dr.um 1500 dedi 1500 e çektircezCanım anestezili olduğu için o kadar uzun. Öncesinde hazırlık yapılıyor. Bitince üzerini falan giydiriyolar uyanmanla falan o kadar sürer. Diğeri daha kısaymış sanırım. Ben 600’e çektirdim canım. Azcık cesaretim olsa normal çektirirdim. Fazladan param da gitmezdi
Doğru diyosun canım sabır edicez inşallah olucak :)Allahtan ümit kesilmez degilmi onun izni ile olacak insallah